Can you feel the love tonight

Anna suger ju på att skriva, jag har hunnit ha sovmorron, varit i åbyn och kört sumobrottning, bungyrun och fått hs i paintball! Har ändå varit kul :) Har man bästa klassen så har man :D

Allt är spikat för i helgen också, på lördag beger jag mig till ume för att shoppa med mamsen och papsen :D kan behövas! Nu blir de greys sen härlig sömn och imorrn har jag sovmorron till 12 och har egentligen bara en lektion, ska bara fixa lite smågrejer, livet kan ju leka ibland :D TAGGA BARA UPP FÖR NÄSTA HELG :)

Nemen hare gött :)
Skriver imorrn :)
Gokke från lillan

Åbyn nästa

Tjjaaaa ;)

Jag hatar pappa just nu.. Han har alltså smittat mig med förkylning, tredje gången den här hösten, de är fan inte okej alltså.. Bäst han sover med ett öga öppet inatt för annars vet man inte vad jag gör!

Idag hade vi skola som vanligt, sen vart de sleepmode på soffan och efter de var jag ut och gick en sväng, börjar fan bli kallt ute nu men inget hindrar hp brudar imorrn då vi intar vi åbyn för att spela paintball och annat:) Är egentligen inte så taggad men de kommer väl imorrn (BEROR HELT PÅ HUR FÖRKYLD JAG ÄR PAPPA!!)

snygga hp brudar från förra trippen till åbyn :D

Nu KÖR vi!!!

PUSS OCH GOKKE FRÅN LILLAN


Live your life well


Baka mockarutor gick åt helvete:
*brände mig på ugnen
*glämde he i smöret i ena kakan(gjorde 2)
*andra kakans form va för stor för ugnen
*brände kaka

nämen de KAN ju vara gott? äch, ändå inte jag som ska äta dom så haha :D

NU ska jag till Vickan,vi ska handla sen gokka sönder!♥


PUSS ANN@

Tisdag

De roliga i morse var att jag hade ställt min väckare på halv 7 men den ringde inte förrän 10 över, kändes inte helt okej men jag gör sånna saker i sömnen! Sitter och har webdesign nu, ska göra en framsida till en hemsida men jag orkar fan inte koncentrera mig om jag ska vara ärlig. Jag taggar för mycket till nästa helg, de kommer bli så sjukt kul att det går inte ens att beskriva :D

Nemen snart får jag väl skäll om jag sitter här för länge:)
Skriver sen :D
pussar lillan


your love will be safe with me!


HEJ!
Förlåt för en usel uppdatering från min sida,TUR att Lillpluttan finns som er räddning! Du är allt duktig du amanda som uppdaterar!=) Idag har bara varit läxa (& tv & dator,som vanligt) som jag slitit med, nu är det äntligen klart och jag ska lägga mig!

Måste bara säga att jag blev så otroligt glad när jag fick ett samtal från Pite tidigare ikv,jag längtar verkligen till den 9-11 oktober! I MISS YOU!♥

Jag & Johannes på hotellet (även kallad pojken i glaskulan..)

Nu,godnatt!
PUSS ANN@

blir bara värre

Det här måste vara dagen som gud glömde eller nått?, Allt går åt fel håll så att säga, måste plugga in nått säljsamtal som jag ska ha imorrn men jag orkar inte, jag håller på att bli sjuk skulle kanske inte gått hem utan skor i fredags? Sen måste jag plugga nån himla webdesign, orkar jag de eller? Nej för fan.. Jag ska be pappa fara och köpa glass och godis åt mig sen hittar ni mig i soffan sen är de bara hoppas på bättre mående imorrn!! Tänkte också slänga in att jag är gokkesugen som aldrig förr och jag skulle TYP döda för att få mig lite gokkis!!

AJA,
skriver väl imorrn

PUSSAR OCH SÅ, Lillan

inte okej

Jag är på dåligt humör idag och inget går som jag vill!
Jag vill hem och har ont i huvudet, jag vill lägga mig i min glaskula och sova, men nej jag måste sitta och ha webdesign.. ABSOLUT INTE OKEJ !!!

dags att göra ett till försök!
hejdå (med arg röst)

Pubkväll i Siretorp!


Satan vilken kväll alltså!:D
Började lördagen med att sova länge, sen fara på fotbollsavslutning kl 15.00 och det var verkligen kul att träffa alla igen(varit skadad hela säsongen). Vi badade och dom hade köpt in alla olika sorters hudproukter, de va ansiktsmask,massageolja,peeling för fötter,nakellack,manikyr osvosv! Sen kom en överraskning och det var en norsk frisör som kom för att sminka och fixa oss. Hon han inte med alla men dom hon gjorde blev super fina! Sen gick vi ner i spegelsalen där tränarna hade tänt massa ljus och hade musik igång, HUR mysigt som helst. Vi åt middag tillsammans där nere,thaimat och det var faktiskt super gott!:) TACK för en bra dag brudar!

Sen kom jag hem där just efter halv 8,fort fixade man till sig för att sen kunna börja hälla i sig. Väl där va alla i gasen, de dracks öl efter öl, haha mange hade med sig kikaren som var full med sprit(man drack ur ett av hålen som man tittar i). Vi dansade bugg,vi sjöng, vi pratade oss less! Sedan blev de efterfest hos Forslund..vi gick genom skogen HAHA. Slutade med att jag sovde där med några. HAHA vilken jävla kväll, måste erkänna att jag har varit jävlust sliten idag...rockfylla som vi kallar de!:D Nu ska jag ringa ett samtal sen sova,hörs imorrn!=)

krogen tsm snart??♥


PUSS ANN@


jajajaj

Måste ju nästan säga förlåt, de är inte helt okej att inte skriva men jag har ju faktiskt jobbat sen varit ute och gått och efter de har jag bitt dödad av papi ( han masserade mina axlar, han gillar att se mig skrika i smärtor tror jag) Sen idag kom jag fram till att när jag blir stor ska jag vinna på lotto för fan va tråkigt det är att jobba... Känns inte helt okej, och snart är de jag som måste antligen jobba eller gå skola, mamma du kan väl försörja mig ett tag:)

Nu måste jag in i duschen om jag kommer på nått kul att skriva då kanske jag säger de sen då :D

GOKKE FRÅN LILLAN

På rosa naglar

Hej bloggen, idag har jag inte varit duktig på att skriva, de är inte okej jag vet.. Men jag har ursäkter kom väl isäng nångång vid 5 efter den jobbigaste hemgången, världens bäste vän väntade på mig så jag inte skulle behöva gå själv, problemet var bara att mina fötter vad döden och jag kunde gå ungefär lika sakta som en snigel, jag fick en ros då jag mötte upp honom, gav mig lite hopp fast mina fötter tog så jävla ont så jag bestämde mig för att skorna gatt åka av så där går man utan skor och BARFOTA på en blöt och stenig väg med ångest. Som att pontus inte hade gjort nog, så tar han av sig sina skor och jag får ha dom på mig och han går i sockar istället, har man hittat sig världens bästa vän eller har man ?! Han hjälpte mig komma över den värsta ångesten också sen var det bara att dö i sängen ungefär, sängen är alltid så skön när man har varit ute ?

Imorse då, mamma kommer in klockan 8 och frågar om jag vill med till malå eller inte, jag känner att jag är alldeles för trött och bestämmer mig för att vara hemma så jag får sova ut, men vad händer? JO jobbet ringer halv 10 och frågar om jag kan jobba, jag har sagt nej så många gånger nu så jag hade inte så många val, det var bara att säga ja och kliva upp. Kändes jävligt oklart kan jag säga, var inte så bakis egentligen, lite ont i huvudet men trött som en apa med ångest, självmordet kändes rätt nära men jag tog mig dit och det gick ändå bra att jobba, alla luktade bara så illa, absolut inte okej !! Men jag säger bara tur att jag bara gatt jobba ett halvt pass, från halv 11 till halv 4 mer hade jag förmodligen inte överlevt !

Sen efter jobbet så kände jag att jag hade gjort mig förtjänt av en liten soltur så jag gick och la mig i solariet ett tag och efter de har jag sovit som en skållad hare..

Imorrn nalkas jobb igen, halv 10 till 4, kändes lite oklart men de är bra pengar som jag kommer behöva sen !!

Nu vart det ett sepe långt inlägg, men de är viktigt och ni borde läsa ändå :D
Tröstshopping på schemat resten av kvällen nurå :D
PUSSAR OCH GOKK FRÅN LILLAN

sexy bitch!

HEJ!
HAHA ja måste bara få berätta världens äckligaste sak som hände idag. Jag Malin & Markus skulle käka middag tsm och vi bestämde oss för Dallas. När vi kommer in är det proppfullt så vi sätter oss ner för att vänta på ett bord och då sitter de en kille(typ i 35 års åldern) ensam vid ett bord och slänger i sig maten och dricker så att de rinner dricka, hur som helst så börjar han hicka ( trodde vi då...) men de visade sig snabbt inte vara hicka utan kväljningar. Han sätter en servett mot munnen och spyr lite 2 ggr, Malin blir så jäkla äcklad så hon går fram till personalen och berättar. Medan hon står där börjar killen spy HUR mke som helst, fulla tallriken och över bordet!! va lugn nu kommer de värsta, han börjar ÄTA ur maten igen?! De hänger ner spya från gaffeln och han ÄTER DE?! FYFAN säger ja bara! En kille som jobbar där går fram och frågar hur de är han svarar inte så bra, killen som jobbar kommer fram med massa papper sen går han?! Dom kastade inte ens ut han?! FYFYAN kan vara de äckligaste jag sett i mitt liv alltså.

Annars ska väl typ hela Ske-å´s invånare på Station ikv?:) Men inte partypinglan själv, nej jag ska vara med Malin markus & Jonte!:) Är man fattig så är man(A) Tur som fan så kommer de snart in massa pengar på mitt konto och de tackar jag gudarna för!:)

Den här låten är Turkiet för mig!!! MIN FAVVOLÅT JUST NU KAN JAG LOVA!!♥



PUSS ANN@

FREDAG !

Lillan här

Måste börja de här inlägget med att säga att jag bli lycklig från botten av mitt hjärta när jag ser riktigt gamla som går och håller handen på stan, dom ser så söta ut :D Ger typ hopp åt alla oss andra :D

Ikväll är det då station som gäller enda problemet är att vi har ingen aning om vars vi ska vara, nån som vill ha typ 9 tjejer på besök ikväll kan ju höra av sig ;)

Emmy kommer med kvart i bussen och jag har just kommit ut ur duschen, men allt kommer bli kung:D

Skriver sen
(PSSS, ingen monsterfylla som den i turke idag, bara lite lagom rockfylla!)


MY BED!<3


Jag måste bara säga att jag längtar till inte nästa helg men nästa för då kommer pitetjejerna och kanske gotlänningarna till ske-å :D ÅH vad jag saknar er gullungar! Annars sitter jag & ser Scarred, fyfan! Sitter mest bakom kudden för de är så läskigt! Nu nässpray sen sängen, hörs imorrn! :)

Alanya 11/8-18/8♥


PUSS ANN@

But I know I'll see your face again

Tänkte bara slänga in en skön låt som ni kan spela innan ni ska somna sött :D
Det förtjänar ni helt enkelt :D



Skänker en liten tanke till våran fina bartender på hotellet också, jag tror han kände såhär när vi var där... Hoppas att allt känns bättre för dig nu :)

GOKKE NUDÅ :D
LILLAN

Hejhejhejhejhej

Jag lever och mitt rum går fan att komma in i, har aldrig känt mig mer stolt (nästan)
Imorrn är de både lön och station som gäller :D Sen väntar ume eller lule för shopping med mamsen nästa helg, jag tror fan inte att det kunde bli mer kung :D

Orkar inte skriva mer på bloggen just nu,
kommer mer imorrn :D
Pussar och sånt från lillan :D


PSSS, jag saknar världens bästa pontus.. Jag har bara sett människan i typ 5 minuter sen jag kom hem, det känns inte okej vännen... Gokk i helgen dåå :D

my ride


NU är min bil helt klar för att säljas! Plus att jag har tvättat pappas bilar och gjort dom fina, gud så duktig jag är!?:O Nog med de, ikväll har jag & lollan(syster) lirat lite GH, märker att jag inte spelat på ett bra tag va rätt så dålig..syrran tog mig fan:( Nu har vi tänt en brasa och ska mysa tsm, jag och mina underbara småsyskon. Ibland kan dom vara de värsta jag vet men jag älskar dom så grymt mke!:)Dom har turen att vara ledig imorrn men själv måste ja pallra mitt arsel till skolan,som tur är har vi bara måleri & man kan ju som inte klaga på Monas lektioner;)Amanda,lever du?!:( jag skriver sen ikv!
Malin hur gör vi imorrn♥??:)




Min första bil som nu ska säljas:(

PUSS ANN@

duktiga rudolf

Idag har jag bestämmt mig för att göra bara bra saker, jag gick hem från skolan, nu ska jag ta cykeln till ica och hämta ut ett paket, sen är det jag som tvättar och städar mitt rum (det är nu du ska bli stolt papa)

Ni vet vart ni hittar mig :D


GOKKE FRÅN LILLAN

Torsdag

1. Tre ord varför du sist spydde? Shotta som satan!
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? sov sov sov
3. Vad gjorde du för 30min sen? satt & pratade med mammsen
4. Vad hände dig 1995? brände mig svårt
5. Vem fick dig att skratta senast? mamma
6. Vilken färg är din borste? svart
7. Vad köpte du sist? mjölkfri glass till lillsyrran
8. Vilken färg har du på din tröja? blå & vit
9. Var förvarar du dina pengar? börs & bank
10. Hur var vädret igår? kallt & hurrvigt
11. Vad ser du fram emot? umgås me malin/vickan samt PUBKVÄLL på lördag!
12. Snarkar du? tror inte de, dock dräglar jag när ja sover riktigt gott haha
13. Vad är 15? moppe,byxmyndig, I dont know?
14. Vilken skostorlek har du? 38-39
15. Vill du klippa dig? nej, men jag borde
16. Är du över 25? nopp
17. Pratar du mycket? brukar inte vara tyst iaf
18. Kollar du på O.C? händer ibland
19. Har ditt namn ett ”x” i det? nope
20. Känner du ngn som heter Steve? haha nej
21. Hittar du på egna ord? haha jaaa :D
22. Är du en typiskt svartsjuk person? ibland händer de jaa
23. Vad har du för mobil? hade....svart eriksson
24. Vem ringde dig senast? johan
25. Biter du på naglarna? tyvär
26. Har du lockigt hår? önskar att jag hade..
27. Vilken konsert ska du på härnäst? I dont know
28. Någon bra person i ditt liv just nu? Malin är helt okej;)
29. Hur många gånger har du svurit idag? för många
30. Vilket ord säger du ofta? hm..vet inte:P
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? jodu
32. Vem sa du ”jag älskar dig” till sist? Malin tro ja
33. Vad borde du göra nu? gå & hjälpa pappa
34. Har du något smeknamn? målarn thats me
35. Sover du mycket? älskar att sova!
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? The Guardian
37. När var du sist ute? 15 min sen
38. Har du gråtit idag? nej
39. Är du en glad person? oftast
40. Har du roligt nu? haha,skulle ja väl inte påstå
41. Vad äter du helst? just nu,nugatti (A)
42. Vem var du med sist? mammsan
43. Pratar du i sömnen? det händer
44. Vem kramade du sist? pappa
45. Nämn den bästa personen: finns så många!
46. Tycker du om någon just nu? ja, det gör jag!
47. Vill du flytta? både ja & nej
48. Hur ofta borstar du tänderna? 2-3/dag
49. Är du egoist? haha lite kanske(A)
50. Gillar du att bada? älskar att bada
51. Skrattar du åt allt? inte allt men mke
52. Vem får dig alltid att skratta? emmafo!:D
53. Gråter du när du tittar på filmer? jamen alltid
54. När grät du senast? igår när ja såg greys(A)


btw,jag saknar mitt mörka hår:(


PUSS ANN@

VARFÖR

HAHAH varför va dehär precis min humor !!

En mamma och pappa och deras dotter ~5 går förbi Åhlens. Mamman säger åt resten av familjen att gå vidare medan hon går in i butiken.
Pappan (till sin dotter): Säg nu hejdå till mamma.
Dottern: Hejdå gammelgäddan!


HAHAH förstår ni, gammalgäddan
De blir fan inte roligare !!!


PUSSAR LILLAN

You know I never wanna hurt you

Idag insåg jag att min mage börjar pirra när jag har I gotta feeling, måste vara nått med turkland helt enkelt ! (nu tänkte jag lägga in den för att ni skulle få höra den men då går de såklart inte) Aja, ni får tänka er hur bra det känns i min mage när jag hör den iaf :D

Nu börjar jag iaf få kontroll på mina flagningar och allt börjar kanske kännas lite bättre när lovisa pratade om att hon ville med på takida i ume i november ! Jag är sjukt taggad !! Vi får se hur de slutar :)

Lite turke

 

Gokke från lillan


duktig piga!


Nu har jag dammsugat min jävla bil, puh!:) Nu fattas bara att jag ska torka av den invändigt & sen tvätta den innan jag säljer den. Money money money! Sry, orkade inte skriva nått inlägg igårkväll,däckade direkt efter filmen..tack för sällskapet igår btw!:) Idag har jag varit på holmlunds som vanligt, jag & Kent tapetserade hela dagen lång plus att jag såg en kille på fikat som ja känner igen så satans mke men kan inte placera...(om någon undrade tänkte ja!:P)ÅH de kan göra en galen när man inte kommer på! 

Amanda, va lugn du är INTE ensam som flagnar...sen ut som en fläckig marabou choklad.. (dock inte lika mörk haha,även fast ja önskar att ja vore de..........!) JAJA nu ska jag in & hjälpa mammsen tvärt sen mys framför idol & sen greys!:)

Min kära bror & hans fina Jossan!:)


PUSS ANN@

Absolut inte okej

tänkte bara slänga in att jag flagnar som ett tok på brösten och axlarna, de här är absolut inte okej !! Jag vill tillbaka....

Nae fyfan, nu går jag och gråter en svätt innan jag gör mig klar till skolan

Gokke från lillan

She is nothing like a girl you've ever seen before

Nu har jag lagt upp lite bilder på våran grupp på facebook, jag kan inte låta bli att sakna alla. Det känns verkligen inte okej att vara hemma.. Men nästa år ska vi fara igen om jag så ska måsta slita med mig alla!

Nu borde jag egentligen plugga på redovisningen som jag har imorrn, men jag ska prata om vad jag tycker om droger, det är ju inte ens svårt så jag tror jag klarar mig ! :)

Istället ska jag kolla på dom sista bloggarna innan jag går och tvättar mitt smink, lindar in mig i täcket och slår på how i met your mother(kan vara bästa serien!)

Bjussar på nån bild från turke nudå

   
Får duga för nu kan jag inte vänta länge:D
kommer väl mer så småningom :)

Ajaja
Gokke från lillan

I never meant to start war

Idag började jag 20 över 12 och kom hem igen halv 3, kändes helt okej, sen har jag hunnit klara en fas, vara ute och övningskört sen tryckt pistagenötter i soffan, alla som känner mig fattar hur soffbordet såg ut efter de :)

Imorrn då tänker ni? Jo de ska berätta, jag börjar 12 och slutar 10 i 1 HELT OKEJ om du frågar mig, men då ska jag stanna kvar en stund och göra lite webdesign sen kanske fara på körskolan efter de, om jag orkar de vill säga :) (amanda du måste)

Nemen nu ska jag mfortsätta lägga upp lite bilder på facet:)
hörs sen :)
GOKKE FRÅN LILLAN

JA AMANDA HAR RÄTT


Min fråga är då, HUR KAN MAN INTE TYCKA DEN HÄR KILLEN ÄR SNYGG?!
HAHA, fan roligt hur mke man kan sitta å titta på bilder på en & samma människa.. man låter fan inte frisk när man skriver de alltså men så är det. Man kan titta och njuta av utsikten så att säga:) Nu säger jag natti, imorrn ska jag till läkarn för att ta bort stygnen, kolla mitt knä & kolla min armbåge som ja typ krossade i turkland. Den historien får ni höra laaater!:)



GONATTPUSS


Gissar bara

Snabb gissning innan jag lägger mig, har anna gått och blivit lite kär i robin bengtsson ? Inte helt säkert man de kan ju bara vara så tänkte jag

Hahah ingen annan kommer fatta dedär, pappa läser du våran blogg?


Robin Bengtsson

Tänk om Ske-å kunde bjuda på sånna här godingar?

 PUSS ANNA

sömn

Är vad som gäller tammefan hela tiden för mig, bidde inget pontus ikväll, en annan vännen ?
Såg hockey med pappa och somnade på soffan, kanske inte världens bästa, men jag är fortfarande trött så jag ska nog gå och lägga mig snart, sovmorron till 20 över 12 imorrn så de känns helt okej :)



GOKKE FRÅN LILLAN

NU ROAST PÅ BERNS!


det är något speciellt med killar som kan spela gitarr & kan sjunga!♥



PUSS ANNA

I´m searching for some kind of miracle

Hejhej!
Idag är det den 21 September & idag tog min bästa vän körkortet, jag är så stolt över dig Johan,som du har kämpat! Han kanske ska komma förbi nu snart vilket jag hoppas på, alltid lika kul att bara sitta & snacka i timmar!
Annars var det första skoldagen efter vår vecka i turkey....känns inte helt ok att börja om, hade gärna stannat kvar en vecka till som alla kanske förstår(A)Sedan vill jag bara säga att jag tycker Malin Nilsson & Viktoria Gidlund borde boka fast någon dag så att vi kan umgås?!:* I Miss You 2! Nu ska jag fortsätta med läxan vi hörs sen, PUSS




Röd näsa

Med röd näsa och sexy bitch i bakgrunden så sitter jag och dricker ett glas juice och efter att inte ha druckit de på en vecka så kan de vara de godaste nånsin

Såg att anna hade varit lite lessen i förra inlägget också, hoppas de känns bättre för havregrynet snart ! :)

Ikväll ska jag och pontus se lite film och berätta om allt som har hänt, känns som han inte vet halva mitt liv nu ens, beesteste lille vän :)

Nemen nu måste jag tvätta bort sminket och sätta på mig nå skönare kläder, det går inte med jeans längre

KÄNNS JÄVLIGT OKLART MED SKOLA FÖRRESTEN
nemen fyyyfan

ajajaj
jag vet inte vad jag pratar om så
pussar från lillan

i have lost the biggest part of me


Jag trodde att jag hade börjat gå vidare, jag tänkte inte lika mke på dig utan jag levde varje dag som den kom & försökte njuta av livet tsm med mina vänner. Men varje gång jag ser en bild på dig eller om någon pratar om dig, något som påminner om dig eller de vi hade tar mitt hjärta över och tårarna svämmar över.
Please, tell me how to move on?




Godnatt

fyfan..

lillan här

Jag vill verkligen inte vara hemma just nu, jag måste plugga till ett prov imorrn och jag orkar bara inte de, det är kallt som satan.. Fyfan är allt jag kan säga, känns så jävla oklart att vara hemma just nu, har redan börjat spara pengar till nästa år, då blir de fan minst 2 veckor!!!

Jag har alltså varit hemma i två dagar typ och jag saknar redan gokkisarna där nerifrån, det innebär att vi måste styra nått snart!!!



nae, nu ska jag gå och gråta mig till sömns vid mina papper om provet !!!

hejdå....


Inte alls sliten

Lillan här

Fyfan, större delen av den här helgen har gått ut på att sova, just nu kan jag fan inte vara pigg. Känns jävligt oklart om jag säger så ;)

Jag måste också passa på att hålla med anna, inget slår svensk mat men är det bara jag som har krymt min magsäck så sjukt mycket att jag knappt orkar äta nått sen är jag sjukt mätt?

Nu måste jag springa in i duschen och sen plugga lite... Längtar inte tillbaka till vardagen....


Pussar så länge !!


cleaninglady

hejsverige!
Måste bara få säga att jag älskar svensk mat, nu när man kommit hem vill man bara äta hela tiden! Nog för att turkisk mat också är väldigt gott men de slår inte svensk hemlagad mat :] Idag har jag sovit länge sen har jag tvättat som en tok & håller på att städa. Mitt hus har ungefär 10000 flugor? dom tycker nog om mitt hus, varmt & mysigt=) Nu har jag slagit ihjäl typ 20 st och satt upp flugkladdgrej :P Vad amanda gör idag har jag ingen aning om..Nä nu ska jag fortsätta, vi hörs ikv!:)


Jag & min partypiiiingla Sabina!


PUSS ANNA


Sex Sex Sex On The Beach!

Måste bara säga att dom vi lärt känna under resan kommer att vara nya vänner för livet!
Tack för att ni gjorde vår resa till den bästa!♥

Lite bilder
    
   
    

 



Vi lägger in lite bilder då & då från resan!:P
Nu så jag lägga mig & se film igen, min kropp är trött!
PUSS ANNA


Bilder första delen

Lillan här,
Jag tänkte bjussa på lite bilder, hade dock inte så många på min kamera men lite kan ni få iaf:)

     

     

     

De var allt jag hade att bjusa på just nu, men de kommer komma mer ! Lita på mig:D

Puss så länge :D


TURKIET

Det här har varit den bästa veckan jag har varit med om!!
Träffat världens bästa folk!!
DET KÄNNS JÄVLIGT KLART !!!
BILDER KOMMER, nu ska jag äta svensk mat !!!!!!!!!!!!!!1

PUSSAR LILLAN

RYKANDES!


Vi är hemma levande och rätt? så hela -FYFAN VILKEN VECKA!=D

Party like a rockstar!!

PUSS ANNA!♥


Hejdå :D

Måste också få säga hejdå,
Nu ska jag kolla igenom allt en gång, sen låsa igen resväskan :D
SNART ÄR VI PÅ PLANET!!!
klockan 5 avgår bilen från mítt hus mot flygplatsen ! :) Kunde inte vara mer taggad!!
Så nu stängs datorn av och ni ska få vara avundsjuka !!

Bäst jag skyndar mig skriva klart, skulle ringa pontus nu 10 i och kolla om vi skulle ses nånstans också !
Ha de bra här hemma och välkommna hem sanna,stina och hanna :)

HEJDÅÅÅ :D:D:D
HÖRS OM EN VECKA :D
PUSSAR OCH ALLT ANNAT SNUSKIGT !!
LILLAN

TURKIET ALANYA!;)

NU FAR VI!!!!!!!!!!!!!SES OM EN VECKA!=)

PUSS ANNA


Timmar kvar :D

Jag älskar att dom alltid klipper gräset när jag cyklar hem och att jag bli mest täppt i hela världen, har för tajta byxor så de knappt går att cykla och att det är motvind. Älskar också när jag släpper ut lova och hon lägger sig på gräsmattan för att sova istället

MEN INGET KAN HINDRA MIG IDAG FÖR SNART FAR VI!!!
Bara några timmar kvar... Måste duscha, byta om och packa de sista
Lämnar min mobil hemma, men om ni vill skicka ett sött sms medan jag är borta så kan ni göra de till min pappas telefon
0768240421
pss anna nås på denna mobil också, ring då inte :) och skriv vem de är :D

Nu hoppar jag in i duschen :D
skriver ett sista sen :D
Pussar lillan

IDAG FAR VI!!

Har engelska nu så kan inte skriva så långt, men jag tänkte bara säga att vi far idag:D
BRAA !!
PUSSAR LILLAN

Do you know where you are?

Innan jag lägger mig så måste jag också passa på och fråga vart pontus håller hus :( Jag har alltså inte träffat honom på två veckor? De går bara inte för sig, när du ser de här gubben så hör du av dig för jag far imorrn och ett litet hej då vill jag nog klämma in ! Sen får vi ta igen resten när jag kommer hem igen (pss har du inte hört av dig när jag cyklar hem imorrn från skolan så ringer jag dig) BRA VI ÄR ÖVERENS !!!

Sen uppdaterar du din blogg massa nu när jag inte kan skriva :)

Nu blir de sängen
Pussar och sånt lillan


I wonder how bad that tastes

Sjukt dålig uppdatering idag, jag måste säga förlåt, men jag har helt enkelt haft fullt upp.

Först tog jag ut min hårförlängning (jag ser ut som en man och sitter typ och gråter, MÅSTE göra om när jag kommer hem! )
Jag har hunnit vara ut och övningsköra, inte långt dock
Sen har jag packat,
Mycket mer hann jag helt enkelt inte, fick duga
IMORRN FAR VI så nu ska ajg sova:D
PUSSAR LILLAN

HAHAHA



satt & såg fråga Olle, som handlade om svenk porrfilm.
-"när vi har mens trycker vi in natursvamp så kommer de inte ut nå mens & killen får inte ont på ollonet heller" HAHAH fyfan! Hur fan får dom ut den sen? pincet?:D

I wake up every evening with a big smile on my face

Lillan här,

Jag har varit lite dålig med uppdateringen idag, men jag har varit ute och gått sen vilat och ätit och så ! Ni överlever nog ;)

Nu måste jag hoppa in i duschen för att sen leta upp nått att ha på sig på skolfotot imorrn (psss, vi ska vara turiser) annars skulle jag itne vara så seriös :)

Men skriver väl sen :)
Pussar&sånt
Lillan

så jävla skön snubbe!;)


PUSS Anna!


TÄNKTE BARA SÄGA



Att vi lurades, vi ska inte ställa in någon resa!!
2 daaaaaaaaaagar kvar :D

LOVE YOU AMANDIIIIIE=)

I hope that it puts you through hell

Nu när jag har fått de sagt att jag saknar fjante så tänkte jag skriva om min kväll, lusaan komme hit och vi gokkade ett tag, sen gick vi till frasses och jag åt chili cheese med smältost(MUUMS) anna tog ett miniskrov som smakade eckel...  Sen gick vi en sväng runt halva stan, kunde ju behövas efter all matintag:D
Allt som allt en mycket trevlig kväll med världens bästa lusan :D
Bilder här :D

 

Anna drog också en dagens outfit :D
Sen kände jag för att leka drogad våldtäktsman



Anna var sugen på lite stenbröst


Efter de var de dags att komma på vad vi skulle göra på fredag om vi nu kan boka om resan !


Nån som har nått grönt att ha på sig ;)

Sen gick vi hem och nu sitter jag här:D
Nu ska jag däcka ner mig med dubbla täcken i sängen :D
Världs bäst:D
Pussar&sånt
Lillan


Now you'll never see what you've done to me

Anledningen till varför jag är som jag är



Vi har slagits, skrattat, boxats, lekt, gråtit, hjälpt varandra, svallrat på varandra, skrikit och delat allt annat!
Jag hatar dig lika mycket som jag tycker om dig men utan dig hade det inte varit desamma!
Dag&natt men ändå tillsammans på nått sätt
Minns inte sista gången jag träffade dig nu, men toklänge sen
Saknar dig här hemma, men vill samtidigt inte ha dig här..
Hat-kärlek på högsta nivå

(ingen annan behöver bry sig, partyprinssesan saknar sin bror just nu, need advice)

sliten krigare!

kan inte påstå att jag mår tipptopp..
* Minisken va trasig så dom tog bort dom trasiga bitarna
* Går som ett sepe, svullet knä
* Fått nån knarkmedicin
* Kan inte äta,spyr upp maten dirr
* är yr dygnet runt & mår som ja supit i 1 månad


nu vila igen....
jag knäpper mina händer!

Never seen you fall so hard

Hej bloggen :D
Jag och lusan här :D Jag är i detta fall lillan :D
Vi ska synda och gå till max snart, vi förtjänar de:D sådeså :D

Tänkte bjussa på bilder från idag först :D

     

Carros kommentar till den här bilden va, Amanda du ser fan påsatt ut !!

Dagens outfit dags !!

   



 





Nu cyklar vi vidare på nya äventyr :D

PUSSAR OCH SÅNT :)
Lillan+lusan


Then he´s a fool, hope it gives you hell

Sitter och har turism igen, har som inget att göra idag heller så de blir lite bloggar :) Lätt värt, men mitt liv suger ungefär om jag måste skjuta upp resan en hel vecka för jag tror att jag hinner längta ihjäl mig innan dess+ att jag missar paintball och sånt med klassen... Men vi ser hur de slutar, ska på resia i eftermiddag och prata med dom!

Nu måste vi typ börja med vårat projektarbete eller nått, inte alls taggad !
Hej då
Lillan

Vilken fin morron idag

Eller nått.. Inte fullt lika glad om vi måste boka om men de är inte så mycket att göra, bara de att jag har gått och längtat sen måste jag vänta ännu längre... Men aja
Nu måste jag lyssna på genomgång:)
Pussar lillan

If you find a man that's worth the damn and treats you well

Vi kanske måste boka om våran resa en vecka... jag börjar typ grina, inget att göra åt saken men väntan blir bara ännu längre och de gillas inte...

Ajaa
Uppdaterar om hur de blir imorrn
Nu ska jag sova
Pussar&sånt
lillan

Truth be told I miss you, truth be told I'm lying

Lillan här

Kom nyss hem från att ha varit ut och övningskört lite, gick ändå hyffsat bra idag och när vi kommer hem från turkiet är det jag som ska ta tag i de där !! Måste ju ha mig de där jävla kortet nångång !

Efter mitt förra inlägg hann jag och Carro bli höga på nått och var därför världens jobbigaste både på engelskan och på vägen till stan, gick bara och skrattade åt lilleschnoppen, inte ens kul...

Nu blir det nog att gå ut och gå en liten sväng, har universums största träningsverk men jag kan behöva lite frisk luft med min huvudvärk :)

Så antingen får ni vänta tills imorrn på ett inlägg eller så skriver jag när jag kommer hem :)
Pussar&så :)

When you walk my way hope it gives you hell

Drar ett till inlägg eftersom vi inte har nått att göra.. Jag hatar att vara på skolan och inte göra nått.. Hatar också att större delarna av våran klass slutar nu men jag och carro har kvar engelska... Hatar också att ica först frågade om jag kunde jobba 16-21 sen 16-19.30 ikväll men jag har ont i huvudet och orkar helt enkelt inte, så jag sa att jag hade mycket i skolan, vilket nästan är sant, jag har läxa tills imorrn som jag inte har gjort, ibland kan man bara inte jobba...

Aaaaaja
jag och carbo ska busa på i skolan nu :D
PUSSAR OCH SÅNT :)
Lillan

Thinking oh is it love?

Sitter och har turism nu, trodde att vi skulle ha massor att göra men såklart så är jag i gruppen som inte kan göra nått på ett tag så jag sitter här på facebook, ska väl kolla mig nån blogg snart :)

Färjan-håkan har blivit skjuten i rumpan !! Herregud de är synd om honom..
Nu ska jag se lady gagas lillekuk, tydligen har hon en sån..
Hur kan hon se så bra ut om hon nu är både kille och tjej? Vissa har då tur

Nu ska vi göra en budget av inget:)
Kul grej

Pussar&sånt:)
lillan

4 dagar!!!

Jag börjar bli sjukt taggad:D
Har varit taggad men nu är det helt sjukt, snart ligger jag och anna och steeeker på stranden i turkiet, kan fan inte bli bättre än så :D

Fyfan :D
Bara 50 minuter kvar tills webbdesignen slutar och då äre gooooolunch=korvstroganoff :D:D:D

Hehehe
måste jobba:D
PUSSAR OCH SÅNT :D
Lillan

HAHAHA!


Skriver med en tjej från stockholm..

jag: peppar du då?:D
hon: peppar? är de samma som tagga?:P
jag: haha jaa, ofta ni aldrig använder ordet peppar, att man peppar?
hon: nae.. aldrig hört..vafan vare ni åt då? typ skrootlunch?:D
jag: hmm.. mena du skrov?
hon: JAaaa, hahaha
hon: jag ska fan googla de och kommer de inte upp en bild på de så dödar jag dig:D
jag: hahahaha okej, sök på skrovmål
hon: de fanns, fan åh! de ser då fan inte gott ut..
jag: de är så jävla gott!
hon: har ni kebab?
jag: jaa, vi kommer inte från en annan värld?:P
hon: haha nice! :D

HAHA våra konversationer kan vara långa & så jävla roliga :DNu ska jag snart sova, kl 8 ska jag vara på lassa,önska mig lycka till!
PUSS ANNA!

sometimes I wish I never met you



broken heart again
another lesson learned
no more pain!





5 dagar kvar & vi ska leva livet


Hatar rubriker...

Efter ett härligt bad och sett lite topmodel nu så känner jag mig som en ny människa, redo för en vecka med massa att göra på turismen för ovanlighetens skull, men de är kul att känna sig lite stressad ibland :)

Nu tror jag att jag ska gå upp och se tv med mamma och pappa sen är de väl dags att gå isäng eller nått:)
Orkar inte skriva nått mer ikväll så vi hörs imorrn :)

Pussar och så, lillan

Med kurrande mage

Lillan här igen :)

Nu har jag hunnit vara ute och gå (iprincip en omöjlighet med lova) har också varit på stan och köpt högtalare och hunnit gokka i sängen, jag älskar ändå söndagar! Det är liksom helt okej att ligga i sängen hela dagen och inte göra nått !!

Bara 5 dagar kvar och allt är kung förrutom att jag är super hungrig, måste fan äta nått nu...

Men jag skriver sen :)

Pussar och så

resväskan framme!!:)

Hello dudes!
Nu har jag äntligen tagit fram resväskan..nu är bara frågan vilka & hur mke kläder man ska ha med sig:S  Sov 1 2 timmar i natt & de behövdes,gud så skönt! Funderar på att sätta på mig promminixskorna & bege mig ut i skogen med Mollsan. Annars så tar jag de lugnt idag eftersom jag ska operera mig imorgon & vi hoppas att allt går bra så att de inte blir att ställa in resan men de blir de inte, de har jag bestämt :D

Saker jag vill göra när jag kommer hem från Turkey!
* Elle,Luu, Lillan osv KROGEN tsm
* Hyra sire med gänget(fööör länge sen!)
* Sälja min bil(peeengar!)
* Myskväll hos Vickan med tjejorna
* Kunna spela fotboll igen!:(


V.G -vet att du har det jobbigt just nu & vi har det ändå ganska lika du & jag så ja vill bara att du ska veta att jag finns här & alla andra tjejor också. Vi älskar dig för den du är & vi är stolta över dig! Vara med varann i veckan?:)Jatack!


Du gör mig så glad & stark!

I'm sweet like that

Lillan här

Vaknade nyss så nu ska jag klä på mig och gå ut och gå en sväng:) Vet dock inte vad de är för väder, men de gör inget en sväng kan man alltid gå :)

Tänkte bara säga godmorron :)
Skriver väl sen :)
Pussar och så :)

Bring it!

Nu har jag sett filmen & den va mke bra!:) Man kan verkligen inte klaga på Even`s utseende iaf(A) Ta hit sånna killar till Skellefteå, TACK! Jag & Amanda är båda singlar, vi tackar inte nej till sån fin utsikt:D
jaja, nu blir de antingen sängen dirr eller en film till..ja ska fundera ett tag. Imorgon blir det en lugn dag, får knappt äta nått eftersom jag ska operera mig tidigt på måndagmorgon.



mmmm,ni fattar vad ja talar om..


jaja, GODNATT!:)

Nattis

Lillan igen,

Jag har hunnit, packa de mesta av dom kläderna jag tänker ha med mig (kommer packa upp 10 gånger innan vi far och säkert byta ut allt!)
Epilerat mina ben, måste fortsätta imorrn, de tar ju fan ont...
Klippt mig lite, löshåret är i princip lika långt som mitt vanliga nu, dags att ta ut kanske? Kommer ändå bli förstört när vi far, sen gör jag om de när jag kommer hem igen, får nog bli så :)
Och nu är det dags för sängen :)
Ska på stan med pappa för att köpa högtalare imorrn, påminner mig om att jag måste kolla mitt konto innan jag lägger mig :)

Men vi hörs väl imorrn :)

Pussar & sånt

Packaa

Jag hade som tänkt att jag skulle börja packa ikväll som sagt, men jag vet inte riktigt vart jag ska börja, har suttit och ätit pistagenötter i soffan tills nu och ska väl börja nudå :)

Skriver sen :)
Pussar lillan

En kväll i soffan!:)

Heeejsan!:)
Ligger här i soffan bland massa kuddar & täcken.. mmm så mysigt!:) Grillat till midda mums, sen va mamma snäll & bjöd på 2 öl. En perfekt myskväll=) Håller på att ladda hem filmen Bring it on,Fight to the finish. Hoppas den är bra!=) Snör in lite bilder från Emmys 18 års fest, sen hörs vi sen=)Förövrigt peppar jag & lillan sönder, fyfan så nice!!!=)













mer bilder sen..
PUSS

A lonely september

Idag var jag på stan med mamma och hittade en bikini, två böcker och hudkräm, nu saknas bara ett par högtalare till ipoden, men de köper jag imorrn sen är de bara att packa ihop allt :)
Tror jag ska börja ikväll bara för att jag tycker om att packa om allt 10 gånger :) Sen måste jag epilera(heter de så?) benen, man kan ju fan inte fara utomlands annars :)

Tänkte bara att det var intressant att veta, nu ska jag kolla hur vädret ser ut i turkiee och sända en liten hälsning till sanna,hanna och stina som redan nu ligger och steker, nästa vecka har vi bytt plats ;)

Pussar lillan

en,två,tre,fyra,fem, SEX dagar!:)




Igår va jag med Malin,Markus,Nicke & pontus vi sjöng singstar och dansade som aldrig förr :D Gillar att Nickes pappa fick se mig dansa......(trodde de va markus som kom in men nae) sen skjusade vi jonte till stan, va inte på speciellt bra humör just då. (ber om burträsk)JA,ja nu ska jag iaf hämta min syster som är på kalas sen blir det grillat MUMS!:)


HONEY, 6 dagar HÖR DU SEX DAGAR KVAR TILL VI FAR :D Kunde de bli bättre?:) nae, PUSS!!
Hörs sen!

Innan jag lägger mig

Var precis påväg i säng(ju mer jag sover, ni vet;))
Fick iaf för mig att jag skulle gå in och kolla på vimmelbilderna från då vi va på station för jag vet att jag och jocke var med på en bild... Vad tror ni jag hittar? JODA, en bild på mig och jocke, den va JÄTTE fin också :D Jag är riktigt nöjd med den faktiskt :)

Bjussar på den så ni också får se den finaste bilden som jag nånsin har sett på mig själv :)


Känn ironin där uppe också :)
Undrar bara vad jocke gör med munnen och fingret och vars min hand är på väg?
Nån som har ett vettigt svar? Kommentera !!

Nu blir de sängen, stan med mamsen imorrn :)
Pussar lillan

7 dagar då

Nu är jag hemma från jobbet:) Skönt att ha fått jobba åtminstone ett pass i september, kommer inte bli så mycket med tanke på att jag ska bort om 7 (!!!!!) dagar

Nu blir de mackor med skinka och senap sen duschen tror jag:)
Pussar lillan


Shut your mouth boy when will you learn

Lillan här,

Har precis ätit frukost med onda tänder (hade min tandställning inatt) och nu ska jag göra mig klar, börjar 20 över och går till 1 sen blir de stan med Anna och sen börjar jag jobba hårt klockan 3, inte alls peppande men vad gör man :)

Tänkte mest säga att jag uppdaterar väl när jag kommer hem från jobbet, typ 10 då :)

7 days a week

Lillan här,

Tog en runda själv istället för med mamma, hon var så sjukt seg! Men de va lika skönt att gå själv, får iaf tänka ut ordentligt vilket kan behövas ibland :D

Sitter med ett glas med varm nyponsoppa nu och gokkar lagomt efter en skön dusch! Klockan är inte ens mycket och jag funderar redan på att sova?! Men ju mer jag sover desto fortare blir det den 11 och jag får fara med världens bästa till turkiee :D Kommer blir kung:D

bjussar på två bilder från skolan också :D

carbo ritade min drömman :D



Och sen tog jag mig en tripp på en jätte stol :D



Helt okej att jag ser ut som en plågad fluga :)

Nu blir de tv tror jag:D
Fredag imorrn då=en vecka kvar, MEN skola och jobb innan helg... Inte taggad

Pussar

SJUUKT TAGGAD

Idag är jag bara så sjukt taggad på att fara så det är inte sant, hjälper inte att jag vet att sanna,hanna och stina sätter sig på planet dit bort imorrn för att ha kul... Men det är ju faktiskt bara en vecka kvar tills jag kan säga att vi far imorrn !! Kunde fan inte bli bättre :D Visst honey ?:D

Annars då ?
Jomen de är BARA BRA :D Snart ska jag och mamsen ut och gå, det är ju så härligt ute man måste ju passa på :D

Jag hatar typ mig själv för att jag har tagit på mig att jobba imorrn kväll också.. Jag orkar verkligen inte men kommer behöva pengarna sen :D Så de är bara bita ihop och göra de:)
Nemen nu ska jag byta om och gå ut:D
Vi hörs sen :D

Pussar lillan

Heellooo :D



Anna som talar!Nu har jag käkat midda,det blev wook med kyckling & majskolv MMMMM:):):) Nu ska jag ut & hjälpa pappsen med att klippa gräsmattan sen blir de dusch & film=) En trevlig vän ska nämligen titta förbi, mke nice mke nice=)


Bara för att jag älskar dig!!!♥

aja, vi hörs senare!=)
PUSS

FÖÖR dåligt

Jag har varit för dålig på att skriva idag.. Beror på att jag först var på skolan sen stan och efter de for jag och mamma upp till pite för att kolla på en bikini åt mig och hämta lite grejer från husejagnen, hittade jag nån bikini eller? NAE, de är tammefan helt omöjligt... Imorrn måste jag förbi på stan igen och kika om jag hittar nått, annars måste jag fan ha en bh eller nått... Sen måste jag också lämna igen en sepesnygg kjol också, den är ack så snygg men man ser varenda fläsk centimeter så jag tror inte att de blir av..

Nemen nu ska jag göra nått kul :D
Pussar lillan


ÖVERSKOTTSENERGI!:D


Hejhopp!=)
ÅHH vad jag har överskottsenergi,ja vill busa men är de någon som är hemma & på bushumör? nae..Ser tv & ska snart tända en brasa i min öppnaspis, mysigt!:) Kanske en film sen, aja vi ser väl:DIdag var jag hemma hos vår bygglärare Roger & målade på deras hus, dom målar det mattsvart & de blir HUR snyggt som helst!:) På måndag väntar min operation och jag är lite nervös men det ska nog gå bra, inget får sabba vår resa som är om 9 dagar :]JAG LÄNGTAR SÅÅÅ!:)

btw,helvete vad alla ska tjata om bilderna från i helgen, haha emmy tog mer kort än mig.. vetinte men fråga henne,.....tack!(A)

En brunhårig anna


Btw,vad gör mig lilla nyponros ikv?=) Amanda du måste skriva, bloggen dör ut utan dig?;)
Ja om nu någon omtänksam själ får lust att komma & sova hos mig eller se film med mig,ta kontakt!:)

PUSS


Det är för tidigt...

Jag har sovmorron idag och är ändå för trött för att kunna fungera, sitter och ser på the voice eftersom jag inte orkar göra mig klar.. Kul grej att jag ska ta passfoto idag och de regnar, kunde fan inte bli mer perfekt om du frågar mig :D

Ikväll MÅSTE jag gå och lägga mig i tid (säger jag varje morron) men på kvällarna är jag inte lika trött.. Aja jag blir trött av att skriva hur trött jag är..

Måste väl slänga på mig lite kläder och så nu då :)
Men vi hörs väl sen :)
pussar lillan


23.

sitter under täcket & ser tv, måste nog lägga mig snart.. är så himla trött. Igår blev de inget badande hos Anton utan det blev att fara till stan & sova hos Vickan ist. Alltid lika kul att träffa den kvinnan!:)
Förresten så for min lilla flicka till utlandet igår, emma.. men hon kommer hem innan jag & amanda far vilket är de viktigaste!:)Nu är de inte länge kvar till min operation & endast 10 dagar kvar till utlandet!!

mina älsklingar,vad skulle jag göra utan er?♥



NU ska jag borsta tänderna,se klart & sen sova!
Natti♥

Tänkte ju visa...

BILDER SOM CARRO TOG IDAG:)
DOM ÄR SÅ SNYGGA, DE TAR FAN ONT OCH DE ÄR SANT :D

Tänkte börja med att säga att det finns typ 10 bilder som ser ut såhär...(hårt arbete på turren som vanligt)

Sen fick Carbo för sig att de va superkul att ta kort på allas skor så efter de ser de ut såhär ett tag

   

Ni förstår grejen tror jag...

Sen komme de dom som ville var lite mer taggade på korttagning

 

Sen avslutas inlägget med en bild på min telefons nya STORA KÄRLEK HÄR I LIVET !!



TACK OCH BOCK :D
LILLAN

PSSS !!
GRATTIS ELIN TILL KÖRKORTET !!! :D


Liten undran

Hur fan kan en buss till pite ta 1 timme och 25 minuter, med bil tar de typ en halv timme... Fan jag skulle ha haft körkort... Jag sätter mig fan inte och åker en och en halv timme för att komma till pite.. RESAN HEM TAR ALLTSÅ 2 TIMMAR... JAG ÅKER FAN INTE BUSS!!! Måste flörta med mamma och pappa imorrn:) Eller iaf mamma om vi kan fara upp bara över dan eller nått :) KOM IGEN MAMSEN :D

Pussar lillan

TURKIET NÄSTA FREDAG!!


ÄR ALLT JAG SÄGER!
Jag & du lillan, fyfan!


skriver om en stund måste in till mina päron:P

/A.H

Are you down

Eftersom det är 10 (!!!) dagar kvar tills jag ska visa mig i bikini för allmänheten så går jag nu på hårddiet... Det går som inte att fara dit annars, eller vem försöker jag lura? Jag skulle inte ställa in resan för en miljon !!!

Har börjat skriva lite långsamt på en packningslista och så, men man behöver ju inte ha med sig så jävla mycket? typ bikini sen bor man bara i den, blir ju bra :D

Måste berätta också, mamma hade kollat på hotellet idag, hennes kommentar var
-Men du måste ju gå över en väg för att komma till stranden!
Jag vet inte hur jag ska tolka de här, att min mamma tycker att jag är helt invalid och att jag inte ens kan gå över vägen, eller att hon bara är så sjukt orolig för att jag ska fara utan henne... Jag vet inte..

Sitter och gör en spellista som jag ska fylla min podde med innan vi far, det är fan inte lätt för jag känner mig så jävla less på all musik jag har, men de är bara fylla med det som känns okej, sen får alla som vill skicka ny musik till mig :D GÖÖÖLLIGT :)

Imorrn är de fullspäckad dag med skola, ungdoms, polisstationen, banken och sånt men skriver säkert nått mer sen :)

Bjussar på en låt till de:D



Pussar lillan :D

BOKAT !!!

Idag var jag och grynet in och bokade så nästa fredag är de vi som sitter på ett plan till turkiet!! Jag tror inte att de har slagit mig än, men de kommer väl :D Är taggad till tuuuusen och de kommer bli KUNG:D

NU är de jag som hoppar in i duschen!!
Tänkte bara berätta:D
Pussar från en överlycklig lillan :D

Skolan

Hej igeen, nu sitter jag på skolan och har webdesign, har inget vettigt att säga förrutom att jag är trött
skriver sen dåå :D
Pussar lillan

RSS 2.0