Stockholm nästa !

Lillan här, läste just annas inlägg och jag måste säga att hon är för gullig den där flickan får nästan dåligt samvete för att jag far utan henne, kommer inte kännas som samma sak, men anna, du kommer till mig när jag kommer hem ? Då myser vi =) Kommer sakna dig, finns ingen som du, tvillingsjäl !!

Annars så har jag ju jobbat idag gick väl ganska bra och nu har jag ätit och nyss duschat så nu fattas bara att packa ner det sista och sen klä på sig och fara, jag är taggad som satan :) Har ni nått roligt att säga så har jag en mobil :D

Ska ta med mig kameran och försöka ta lite bilder som ni får se sen :)
Sen hoppas jag på full fart, roliga historier och bra nyheter när jag kommer hem :)

Nu lämnar jag er i Annas händer och känner mig trygg att hon kommer uppdatera ofta:)

puss♥


sick and tired!


Idag är det fredag och helg, alla ska typ festa? men varken jag eller Lillan ska föra in alkohol i våra partykroppar.. nej det blir flygplan för amandis och en lugn kväll för mig, eventuellt grillning vi får se=)

För övrigt vill jag bara säga att jag är bara så jävla less på folk, som aldrig kan ställa upp för en som man gjort för dom eller göra nått jobbigt för att kunna träffas. Folk som alltid tar den lättaste vägen och som vänder kappan efter vinden. Sjukt less!

Sen vill jag säga att jag är så otroligt lycklig som har en vän som Amanda Lindström, hon ställer alltid upp för mig, försvarar mig, tröstar mig och som är sjukt ärlig vad gäller allt. Visst vi bråkar ibland men de har bara gjort våran vänskap starkare än tidigare! Tack hjärtat för att du finns vid min sida, älskar dig!♥


Hörs sen ikv!=)

P.S köttbullar&makaroner till midda!♥

Lillan här

God kväll helt enkelt jag borde verkligen sova nu för imorrn klockan halv 7 är det jag som måste upp ur sängen och då kommer jag ångra detta bittert men jag måste ju säga hejdå till finfina bloggen för imorrn (FATTAR NII) åker jag till stockholm med mamma :) ska leta din jacka gullemma men kan inte lova nått=)

Annars finns de väl inte så mycket att säga
jobb imorrn 07.45-16.00 sen flyger jag=)



Jag vet att de är typ tjat om den här låten, men jag lyssnar på den typ 19 gånger per dag och har gjort de i ett bra tag nu och jag är fortfarande inte less så då är ni inte heller de:)

Hinner nog kanske skriva nått imorrn också :)
Sov gott=)
puss

00.15

Har nyss sett paradise, galet men bra!:)
Ska upp kl 8.00 imorrn på en prommis så nu säger jag godnatt!
Puss anna


Vi kör lite bilder!=)

Både nya & gamla!=D































































Ciao!










ah

ibland kan man bara bli så jävla besviken.


hemmakväll

Hejsvejs!/ah
Skulle fara & klippa gräset uppe hos norskarna men då va deras kläsklippare sönder.. dom som lånade stugan för nån vecka sen måste ha rivit sönder den. Jag & pappsen ska dit imorrn & se om vi kan fixa den=)
 Ligger & ser oskyldigt dömd eller va det heter, spännande! Är helt död i kroppen sen igårkväll haha, så det är ganska skönt att bara ligga framför tv:n :$

Amanda far till stockholm i helgen(är inte avis,nejnej!) och jag har några olika alternativ för helgen.
1. Jag, Malin & Emma far till sandviken lördag dag,massa folk..många ska åka vattenskidor, bada, umgås osv=)
2. Jag, Malin & Emma hänger på Luu, Vickan osv & ser folkrace lördag dag.
3. Sandviken Lördagkväll, grillning, umgås, bada? osv:)
4. Norsjöbeatch lördagkväll.
Det är bara att bestäma sig, men jag ska prata ihop med brudarna få höra!=D


Min underbara bästa vän, jag älskar dig!♥



Slänger in en bildbomb sen ikv!=)

You can take back your memories they're no good to me

Som utlovat så kommer här de sista bilderna från pdol,

     
 
     

       

 

Bättre än såhär blir de inte tror jag:)
nu är det jag som sliter mig härifrån och packar:)
skriver sen :)
puss

Onsdag!=)

Hello//ah
Hann som aldrig uppdatera klart igår för det blev lite bråttom men efter min prommis med Mollsan blev det att duscha och sen dra till Emmy. Vi var bjudna på pepparsås hemma hos Moa vilket var mke gott!:)

Efter middan for jag, Moa, Emmy, Thea & Krille ut med båten. Vi for till Krilles farmor & farfars stuga en bit bort och vi testade åka vattenskidor vilket va skojj men tyvär klarade inte mitt knä av påfrestningarna så jag klarade inte att få mig upp ur vattnet för de gjorde så ont..  men jag ska testa efter jag opererat mig de lovar jag =D Moa va lite för rädd (A), Emmy klarade det & krille ägde oss alla :D En riktigt trevlig kväll som avslutades med singstar =D♥

Idag har vi varit & badat i Finnfors, solat & käkat glass.. har saknat min underbara,vackra,omtänksamma,godhjärtade vän Emmy så otroligt mycket! Vi måste försöka ta oss mer tid åt varann!♥

Antons dator bjuder på en härlig bild på vår vän filip =D

Hörs sen när jag kommer hem :*


Kom på

Jag kom på vad de va jag tänkte säga och det var två saker också

För de första händer de nå mer kul i sommar som är värt? jag är fest taggad som satan annars kör vi hårt här med bad och grejer?

Sen är det såhär att nån har varit på min mobil och tagit bort massa nummer och då menar jag massa, så Anna, jag har inte kvar ditt nummer så när du ser det här så kan du ju ringa eller skicka ett sms.

Nu väntar sängen !


sov gott:)
puss

Ojj

jag glömde säga lite saker så jag tänkte göra det nu med världens bästa känsla i magen av glädje :)

-Pontus tycker att jag har dålig musiksmak men så är inte fallet :D
-Två jobbdagar kvar till stockholm!
-Jag har tagit ett beslut, jag styr fest, anna, emma, elle,cilla, NI KOMMER ATT KOMMA!!! och vi ska ha kul
-En vecka kvar på ica, sen är det fan fest varje dag
-Villefoo vill inte fastna på bild så därför är han inte med på förra inlägget men ni kan få hans rumpa här


Gulliiigt gubben :)

Jag tror de va nått mer jag tänkte säga men jag kommer inte på nu så jag skriver väl när de dyker upp =)


Världsklass !

Jag måste bara få säga att jag har vänner i världsklass finns fan inget bättre!!
Dom förtjänar alla skrov i världen !!
Tänker lägga in bilder på er :D

     
 (ps, johan palm är inte min vän ) 
 
 

Känner ni inte dom här människorna så har ni inte tur
blir inte bättre än såhär :D


knäppt

det är knäppt hur man kan känna att man saknar någon så mycket just nu, efter jag vet inte hur länge utan att ha pratat helt sjukt...

nu är det jag som tar tag i mitt liv.
att en promenad kan göra så mycket..

puss !

sol

nu har jag kommit ut ur duschen och jag ångrar mig jag orkar inte packa just nu, jag går ut på lång promenad med lova tar inte med mig mobilen behöver lite tid för mig själv och tänka tror jag, skriver när jag kommer hem igen

pss emma, de är lugnt ;)


Nedräkning

Nu måste jag erkänna att jag har börjat min nedräkning inför helgen och nej de är inte till fest den här gången utan stockholm med mamma, ska shoppa som aldrig förr äta och bara ta de lugnt tror de kommer kung jag kan behöva de så att säga ! =)

Igår va vi ju som sagt på bio och såg nyaste hp handlade väl inte om så mycket om jag ska vara ärlig, sen att man satt bredvid en emma som startade fotolampa och grejer gjorde mig liite ofokuserad om jag ska vara ärlig ;)

Juste de tänkte jag också berätta, mina föräldrar har ju varit borta i typ 2 veckor och jag är inte så bra på att äta när dom är borta, tappar som min matlust och den här gången var inget undantag. Jag har som tyckt att mina byxor har känts lite stora så igår tänkte jag, men jag måste väga mig så då gjorde jag de och fick typ den största chocken nånsin jag vägde alltså 49 kilo vilket innebär att jag har gått ner 4 kilo på två veckor så nu är det bara att jag börjar äta allt onyttigt jag kan hitta, för såhär lite kan jag fan inte väga!

Jag ska lägga in dom sista bilderna från pdol också men jag gör de sen för nu ska jag in i duschen och börja packa lite tror jag :)

 

snörde iaf in en liten låt som ni kan lyssna på när ni inte kan kolla på snygga bilder på oss ;)

puss !

SOOOOOOOOOOOL =D


Hejsvejsan!=)
Härliga tider, idag lyser solen och det är varmt ute vilket de inte gjort på typ 100 år!♥
Ska springa ner och stoppa lite föda i min mage sen blir de en prommis med Mollygumman i solen=D
hörs sen, PUSS

DAGS FÖR SÄNGEN!

Hej!//anna
tänkte bara säga att jag är hemma igen, bion va helt okej.. roligare än dom andra harry filmerna men inte fullt lika bra ;P
Ska sova nu men vi hörs imorrn!♥


Markus Wästermark (ja han stavar med ä)

- ja markus är en bög som har tjej
 för att dölja sin läggning.

- ja men anna är en bajs som luktar fisk :)
som luktar fisk som är äcklig


-
jaa men malin är svettig och
ser ut som en lesbisk trana

Harry the man!


Hej//ah
Har nyss käkat & dushat, blir att fixa till sig lite nu och sen dra till stan. Ska hämta upp Malin & Macke sen ska vi även förbi lillan för att hämta telefonen(som jag längtat!!) sen blir det att hämta ut biljetterna till Harry potter=)
Tror dock inte att den kommer va lika bra som filmen vi såg på bio förra veckan, de är verkligen en av mina favoriter - the proposal =D


aja, måste lägga på ett kol nu!
puss♥

The beautiful couple and my beautiful best friend♥
I love you!

God morgon!=)

Hej!:)
Vaknade nyss, av mig själv?;D Det händer inte så ofta, speciellt när man somnat sent =P Igår var en riktigt mysig kväll, jag, emma & Luu käkade gott & såg film, mysiiigt!=) IDAG ska jag äntligen få en mobil i handen, ÄNTLIGEN har varit utan sen fre kväll och man känner sig rätt så handikappad utan, speciellt när vi var på pdol och tappade bort varann (A)

Igår var jag hos läkarn & kollade upp mitt knä. För er som inte vet så for min minisk snett + ett uttöjtledband i knäet vilket inte är de skönaste jag varit med om. Har försökt tränat knäet som läkarn sa men det har typ bara blivit värre :S Så läkarn har bokat in en operation så att dom ska titta in i knäet & se om något är trasigt. Har aldrig varit sövd så jag är lite nervös men förhoppningsvis går det bra..........

NÄ nu ska jag går ner & käka, hörs sen PUSS


(Det här är typ den ända bilden vi har kvar från förra årets pdol? jag har då ingen mer.)

god morgon !

Jag ser att de är nån som tycker att vi skriver som f14 och att vi är fjortisar, dricker för att vara coola och sånt, och jag måste verkligen fundera över de hela ett tag......och neej men jag tror faktiskt att jag hellre gör de än att tro att jag är 50+ och skriver så. Men passar inte våran blogg så är det inte som tvingat han/hon/den/det att skriva in partyfolk.blogg.se där uppe och kolla in så då är de bara att sluta läsa också !

Men iaf nu är det morgon och det innebär jobb som vanligt för lillan måste börja gå uppåt i huset för att få i mig lite mat innan jag far också så det är väl bäst att jag sliter mig härifrån snart :) men ser ni nån liten fjortis som ser ut som f14 som jobbar på ica så är det jag då och då är de bara att heja vettja :D

puss&gull

för i helvete!

 Svar på din kommentar som inte ens kan skriva sitt namn, utan väljer att fega ur & vara anonym:

Tar du denna blogg så jävla seriöst & blir irriterad så låt bli att läsa?
haha,tror du vi bryr oss om vad du/ni tycker?
Om vi vill ha en oseriös, ful blogg så låt oss ha de,du verkar ju inte ha nått värdare liv än att läsa den eller hur?
 

tor-sön!:D

Hej hallå //ah
Uppdateringen efter middan blev dock lite sen(A)
Måste säga vilken helg alltså, vilket helg!!  =D

Torsdag
Började i torsdags med att jag hämtade Ogge & Patte, vi drog till stan hämtade Amanda & köpte midda. Vi drog förbi macken som jag hatar mest i världen(varför vill jag inte ta här!) och tankade the ride & sen var vi på väg!!! ÄNTLIGEN =D
Åt i bilen, träffade civilarn efter E4an, sen peppade vi som saaatan hela vägen dit =D

Jag & amanda skulle då till havsbadet men först skulle vi köra in till Pite centrum för att leta en jävla gata där ogges kusin bodde, vem är kartläsare? joo patte såklart.... var han sämst? han höll alltså karten upp & ner, samt fel väg men de är okej... då hittar man bara inte dit man ska utan man kör åt helt fel håll men sen när jag fick se på kartan så hittade vi direkt, well done thank you, thank you! Amanda var då INTE på så bra humör... klockan va då kanske 20.00 ?? Då vi just skulle till mot havsbadet ringde Kevin & Jocke som också ville ha skjus till sitt boendet...nått vandrarhem typ 7 km bort, snäll som jag är (vääldigt snäll) så bestämmer jag mig för att köra dom så att dom slipper gå, även fast vi var typ 100 år efter i planeringen =P

Väl hemma på havsbadet i Amandas husvagn blev det en snabb sminkning, klädbyte samt jobb med att fylla väskorna med alkohol. Vi drack rent innan vi gick in och sen var kvällen igång.. där inne lekte vi som små barn! =)

Missade sista bussen till havsbadet med 2 minuter så vi gatt sitta i hopp om att en annan buss skulle komma i ungefär 1,5 timme... då bestämde vi oss för att ta taxi, var inte ens dyrt heller, till vår förvåning=D Fick sällskap av två trevligt killar också, dom bodde mellan pite & lule.. måste bara säga jag älskar deras dialekt ♥

Fredag

Fredagen förfestade vi hos Moa, mke trevligt! Där vi körde en sjuk lek, hahah mke roligt :D
träffade några från nån annan fest en våning under?=D Min mobil kraschade också... hela displayen blev sprucken ( nog för att den va jävligt tucktad innan men...) Lillan försvann där ett tag & vägen in till området är fortfarande borta från mitt minne(A) vet bara att jag mötte amanda i skogen på vägen?! :D HAHA
Väl där inne dansade vi, söp som fan, skrek oss hesa( mest då jag som tappade min röst... IGEN)... haha jag hade väl inte den finaste rösten om vi säger så, ni som träffade mig vet ;)

Vi (the crew) hann också med ett jävla stort bråk som slutade i tårar och skrik i mun påvarann men även vi måste få ut ilskan.. de som inte dödar oss gör oss bara starkare right Lillan♥?=P

Lördag
Började vi förfesta i Partybussen, fyfan vilken härlig buss.. var en kille som köpt en buss för att ha som semesterbuss men byggde om den till party buss.. soffor,tv, GH, liknande bar typ? jaa you name it =D Amanda ramlade då i vattnet när hon för sitt liv försökte hämta vatten med nävarna så att patte skulle kunna få dricka... blev lite mke för av det goda för honom (A). Så Lillan sprang runt med en handuk i typ nån timme? sen torkade hon dom i Pasi´s bil hahaha =D
Killen ska stå på samma ställe nästa år, SEE YOU THERE säger jag bara!!! =D

När vi väl skulle in på området upptäckte vi att dom där fittblondinerna snott våra jackor?!
skinnjacka från hm 500 kr och amandas NYA skinnjacka för 1000 kr som hon inte ens har haft i en vecka... VERKLIGEN OFATTBART hur vissa människor har samvete att ta andras saker, hade ja fått tag i dom hade ja fan slitit av dom håret, ja lovar!

Vi drog vidare på en annan förfest, i glashusen? haha, har inte så mke minne av de förutom att de va killarna som vi träffade i taxin påväg hem på torsdagen som bodde där eller höll förfest där :P

Inne på området dansade vi som satan, såg massa artister, blev bjuden på massa (shottar, öl, drinkar osv) sen när de stängde drog vi till max?  tro ja de va.. ramlade ett antal ggr.. har skrapat upp min armbåge och har blåmärken fan överallt men de är okej(A) Väl där bestämde Lillan att vi skulle på efterfest hos Kevin and the boys så de va bara att haka på, taxi dit sen hade vi trevligt...  dock var de en norsk som kom in på deras rum & ville slå ner markus? haha, men de löste sig iaf!

Väl i kevins rum somnade jag, sliten krigare kan man säga... men efter jockes kommentarer så va de visst tur för mig att ja somna... har dock ingen kommentar om varför, hehe amanda ;)

Söndag
SLITNA KRIGARE!!
Vi GICK in till stan, typ de jobbigaste jag gjort.... 7 km med skavsår, skrapsår, blåmärken, ett fuckat knä och en hel öm kropp.. för övrigt vi gick förbi 2 helmosade igelkottar om nån av er undra, inte de vackraste två slitna tjejer sett dagen efter när man är på topp.....väl där fick vi vänta på bussen till havsbadet i 2 timmar, då gick vi till Big Boy & käkade mat♥

16.05 gick bussen till havsbadet, vi packade fort som satan & körde till ingången(havsbadet) där ogge,patte & Luu väntade.. var så trött så Luu fick köra. Lillan sov hela vägen medan vi andra snackade om helgens händelser =D

RIKTIGT TREVLIG HELG, vi lever men är jävligt tucktade.... känns som man legat på E4an & 19 st långtradare har kört över ens kropp som ja beskrev för Luu i söndags!

BUUH PÅ OSS!
Vi har varit jävligt dåliga på att ta kort, har haft så fullt upp med allt annat (A)
Men vi lovar att lägga upp bilderna från kameran (dom få vi tagit) så fort amanda orkat lägga in dom!
EN FÖRBÄTTRING MÅSTE SKE!!

Lägger in två riktigt fula bilder på 2 slitna krigare med de är de den här bloggen är till för!




Godnatt säger jag nu!:)



When you see my face hope it gives you hell

Nu kände jag för ett till inlägg men jag tänkte passa på att säga att jag och rubrikerna inte funkar längre så jag tar lite ur låtar, men de är okej :)? Även om jag var lite sugen på ett inlägg ikväll så tror jag att bilderna får vänta tills imorrn jag är för lat för att gå upp för trappen och hämta kabeln men jag tänkte iaf att jag skulle bjussa på lite sköna låtar så de är bara att luta sig tillbaka och somna i stolen som jag gjorde för typ 25 minuter sen :) HELT OKEJ :D 











Lite musik kan väl aldrig skada eller ?
nemen nu skriker sängen LILLAN så högt att jag nästan inte hör min musik och då är de illa


ungefär såhär känner jag miig just nu
de vill inte säga lite
skriver imorrn
puss&gull

pdol

Idag har jag känt mig så lycklig på nått vis, glad känsla i magen så de som handlat på ica har blivit bemött av en trött men otroligt glad tjej. Många som har frågat vad jag har att vara så glad över också, men man måste väl ta igen efter helgen?;) Somnade alltså klockan 20 i 8 igår, har aldrig varit tröttare tror jag, men de va helt okej, är ändå taggad på lulekalaset också men eftersom jag är i stockholm då så kan de bli vissa svårigheter att ta sig dit =)

Sen ser jag att patte inte alls tycker att de är hans fel, men allt jag kan säga var att de inte var nån som bad dig att läsa kartan och att om man inte är säker ska man inte säga nått !!

tänkte bjuda på lite bilder från pdol nu, men om jag ska vara ärlig så har jag aldrig sett fulare bilder och det är typ inte ens många heller, men ni får dom jag har på mobilen idag sen kommer dom från kameran en annan dag:) heelt okej :)









Mer än så hade jag inte att bjuda på just nu:)
fula javisst :)
men de är mitt crew så håll käften :D

puss&gull




hellodudes!


sry för dålig uppdatering, slitna krigare kanske man kan säga att vi är.. haha XD
Aja, ett inlägg om helgen samt bilder kommer efter middan, hörs då!:)
puss//anna


Herregud

nu har vi då kommit hem från pite, eller iaf jag, vet inte om anna fortfarande är på vägarna men hon är iaf påväg hem, och jag ska bara säga att mycket har hänt fyyfan jag har typ varit sne hela helgen och allt är pattes fel ;) om torsdagen bara hade börjat lite bättre så hade allt gått bättre, men nu är det som det är. Vi hade ändå sjukt kul och det blir upprepning nästa år helt klart:)

Tänkte säga att vi lever, nu ska jag gå och äta nått, kommer med bilder sen :)

puss&gull

In moa and amandas place :)

Tja allihoppa! Just nu sitter vi och Shottar för fullt:) vi är i moas lägenhet som hon lånat..ikväll kommer vi stupa!knallast är ballast som vi partyfolk kör med!=D nu ska vi fortsätta hörs sen puss eran anna

In moa and amandas place :)

Tja allihoppa! Just nu sitter vi och Shottar för fullt:) vi är i moas lägenhet som hon lånat..ikväll kommer vi stupa!knallast är ballast som vi partyfolk kör med!=D nu ska vi fortsätta hörs sen puss eran anna

I pite

nu är partyfolket igång och påväg i pite,
gårdagen gick inte riktigt som vi hade tänkt oss men det slutade med en riktigt trevlig kväll=) vi får summera lite när vi kommer hem, tänkte bara uppdatera lite och säga att vi lever :)
Sitter på mammas minidator nu och de är fan inte lätt att skriva alltså :) jätte små knappar men dom funkar i krig ändå :)

Nu har vi iaf just kommit ut ur duschen och börjat sminka oss, det här kvällen kommer att bli kung =)
jaa fyfan, men vi återkommer väl kanske med ett inlägg imorrn och annars bilder på söndag eller nått =)

Hoppas ni får en super kul helg för de ska fanimig vi haa :D

puss&gull :D

NU BÄR DET AV!!


Hej anna här!=)
Tänkte bara säga att nu bär det av till Pite, vi ska fara & hämta Lillan nu,köpa lite mat som vi kan äta i bilen påväg dit.
Har glömt berätta att Oskar & Patte gör oss sällskap dit & hem, mke trevligt mke trevligt!=D

SÅ HARE BRA SÅ UPPDATERAR VI FRÅN PITE SEN!♥
 sup & svälj trevli helg!!

IDAAAG!!


Godmorgon alla festsugna människor! // anna
Vaknade för typ en timme sen men  har bara legat i sängen & sett tv, min natt har varit åt helvete.. har bara kunnat ligga på ena sidan, på den sidan ja inte ha ont i örat... sen i morse stängde mamma av fläckten jag har i mitt rum som står och blåser lite snett mot mig och det är nog den som gjort att jag fått ont :S kunde iaf ligga på örat när hon slagit av den, borde bara ha kommit på de liite tidigare :P

Är ensam hemma nu, mamma pappa osv har farit till Lycksele, på motorveckan... synd att ja inte kunde följa för de äger fan där i veckan och nu i helgen =D

Igår var vi på bio, vi såg the proposal & den var HUR bra som helst, minns inte när ja skrattade så mke till en film sist =D
Skjusade även brorsans tjej + kompisar till station, dom körde på hårt.. haha =D

Dagens planer då??
Jo, måste få mig upp ur sängen, sen ska jag äta & sen packa allt till pdol! Lär ha med mig hela världen ungefär!!:P
Ska vara i stan kring 16.00 hade ja tänkt, göra ett ärende sen fara till Malin som också är ensam hemma.

KL 19.00 SMÄLLER DE!!=D Då börjar vi rulla mot Pite, fyfan vad vi taggar & kommer tagga i bilen helt crazy!!
Snör in världens bästa taggarlåt, right Elle? ;)

Jag skriver nog innan jag drar till stan, hörs sen!♥

se på fan

de är lillan igen, jag la ner städningen och gick direkt till packningen, men det går fan inte nå bättre de, vet inte vad jag ska ha med mig? blir till att gå naken men de är helt okej!
jag kan itne fatta att vi far imorrn, de kommer bli så sjukt kul :D fyyfan men först väntar dock jobb 10.45-19 och jag tror faktiskt inte att dagen imorrn kommer kunna gå mer långsamt men de är bara att lida igenom ska nog gå bra,

men jag har då inget vettigt att säga jag återkommer med filosofiska tankar sen :D

puss :)

okeeej

nu är det jag som sliter mig från datorn och börjar packa kommer fan bli klar imorrnbitti och då är jag för trött för att existera men de kan vara helt okej :)

sen har jag en liten spontan fråga okeej?
varför säger alla väderprognoser att det ska vara olika väder? jag fattar som inte...
lite svårt att packa om man inte vet så att säga, :)

nemen nu går jag och packar då=)

puss&gull

Impuls!



hej igen/anna

Shit, nu blev det bråttom.. har varit ute och tvättat&vaxat våran fina 164:a som pappa & mamma ska ha med sig till Lycksele i helgen, är jävligt tråkigt att det är samma helg som pdol men men jag taggar pdol SOM FAN!!

Emma ringde och ville gå på bio, fanns inga platser kvar på Harry Potter så vi kanske ska se en annan=)
Har nyss duschat & ska nu fixa till mig lite sen kommer förmodligen Emma så att vi kan dra till stan, Malin ska också med!♥

Hör av mig sen när jag kommit hem!:)
pusssålänge!

nemen oj

nu ändrade jag mig lite snabbt, jag badar först sen städar jag och packar, måste tänka igenom vad jag ska ha med mig först?

okeej nu vet ni vart jag är så ni inte tror att jag dött av allt damm :D

puss&gull

Städtanten måste säga sitt

Lillan här, :)
komme ganska nyss hem från jobbet, eller jag slutade 4a men gatt gå på stan en tvär först och fixa de sista till i helgen=) hinner som inte imorrn men de är helt okeeeeeeeej ! :)
Jag måste också påpeka lite såhär smidigt och fort att idag var ungefär den mest ovärda dagen i mitt jobbliv, SLET mig upp ur sängen imorse, och då menar jag verkligen slet, fick ta i med alla mina krafter för att inte somna om, men iaf för att inte tråka ut så mycket så säger jag bara att jag jag har gått runt och inte haft nått att göra från typ halv 7 till 4, HEELT underbart visst :D

Okej allvar vi taggar ikväll men jag har också kommit fram till att när jag kommer hem på söndag så kommer mamma och pappa också komma hem vilket innebär att jag måste städa ikväll igen?!



Man skulle kunna säga att lika taggad som jag var på att äta våfflor på de här kortet är jag för pdol nuu !!! helt sjukt
nemen om jag ska få mig isäng nångång ikväll så borde jag börja packa nu

Först en liten musikton :)

 

kan skriva igen när jag har städat och så klart:)
puss&gull

Godmorgon!

Hej/anna
Äntligen vaknar jag lite tidigt, mamma väckte mig kl 11 och ja steg faktiskt upp då också, tummen upp på mig!
Finns mke saker att göra idag kan jag lova, packa allt inför helgen, byta däck på bilen, städa ur bilen, bränna en skiva " pdol 2009" sen sist men inte minst PEPPPAA SÖNDER!!!

Fyfan va taggade vi är, den här helgen kommer bjuda på många roliga stunder de är jag helt säker på! =D
Det enda som kan få hända innan helgen är att mitt öra slutar att göra ont.. :S har så jävla ont  i vänster öra, tro fan ja ska avlida men jag knarkar ipren och alvedon så vi hoppas på det bästa!!

Igår så blev de ju ingen vidare uppdatering för varken jag eller amanda (finns orsaker) men idag hoppas vi på en förbättring från samtliga medlemmar i the summer crew 2009!

igår väckte pappa mig halv 11, stoppade lite mat i magen sen började vi rulla mot Pite, låg i rallycrossbussen och såg film hela vägen vilket är mycket behagligt för er som undrar!=) Väl framme träffade jag Emmy (som jag inte träffat på 100 år känns de som) och det var riktigt trrevligt, har verkligen saknat den bruden kan jag lova!♥
 
Brorsan vann första, kom två i andra & tredje & skulle ha vunnit finalen om inte växellådan pajjat, han va arg kan ja lova men de är sånt som händer =P  Tyvär så är det här sista säsongen han kör eftersom han ska flytta till Lule till hösten.

Nä nu måste jag ut & börja med bilen, lägger in en pepparlåt så att vi alla kan komma i stämmning till pdol ;)





Hörs sen♥

puh!


Har varit i Pite hela dagen, kom hem 22.30 är HELT slut så jag ber om ursäkt men de blir ingen längre uppdatering än såhär, vi hörs imorrn då jag har mer energi!

puss anna♥

skämmes

vi borde tammefan ta och skämmas jag och anna för att vi inte uppdaterat förr idag men nu vart det så, förlåt
men det är så att anna är i pite och ser på sin bror som kör och jag har varit borta hela dagen, och nu ikväll har jag jobbat också, tufft liv dehär...

Annars taggar jag som satan inför Pdol!!
jobb imorrn- 06.30-16 och torsdag 10.45-19
SEN STICKER VI FORTARE ÄN DU KAN SÄGA ÄR DU TAGGAD
ja fyyfan

jag borde väl egentligen gå och lägga mig men jag är inte så trött så jag vet inte vad jag ska göra, men om jag ska orka ta mig upp typ 5 så har jag inte så många alternativ är jag rädd....

Tänkte också passa på att bjuda på en låt, kanske inte taggar?! MEN ÄNDÅ :D


lyssna och njuut så skriver jag väl ett inlägg när jag kommer hem från jobbet imorrn ? :)

puss&gull

jameeen

anna vet lika väl som resten av världen att jag har underbar musiksmak orup har jag ju förfan sjungit sen jag kunde gå, men då va de den där är du redo jag är redo låten, minns inte vad den heter, jaaa fyfan
men nu kommer en till gammal goobit:D


Gammal och gammal?
men är i pite också kommer fan bli bra de här!! :D

ÄNTLIGEN


nuuuuuuuuuuu kommer du med en bra låt, den här brukar då jag & Lillan dunka in your ride ;)
Sjukt bra :D

Men

jag tänkte ändå bjuda på en till låt bara för att tagga till lite tiill



 


 
om den här duger eller inte för min lilla vän skiter jag ii :D

Alltså

 Både du & jag vet Amanda att vi ALLTID missar artisterna som vi planerat att se så de ger inget att öva in låttexterna lilla gumman :D

PEPPPAA SÖNDER !!!!!!

Nemen

hallåå jag blir hellre jagad av vargar kom endast upp för att han kommer att infinna sig i PITE och vi ska se och på så vis måste vi också kunna hans låtar förifaaan

allt jag hade för nuu
puss&gull

Glömde att skriva:

Lillan, din taggarlåt SÖG?!
seriöst, " jag blir hellre jagad av vargar?!"
nää fyfan amanda, nu måste du säga att du skämtar!

PITE


Tjenis!:)
Lillan har uppdaterat WOOW, hon lever!! :D Vad har jag gjort hela dagen då? städat mitt rum är precis vad jag gjort, de är nästan snuskigt fint om man gemför med hur det såg ut tidigare, så jag är rätt nöjd!=)

Annars så åt vi grillat till middag, alltid lika underbart gott!♥
Efter middan tänkte jag klippe gräset som jag skrev tidigare men dom var fortfarande kvar dom som lånar stugan och nyckeln var då borta så de gick som inte att klippa, jag får gå dit sen i veckan!:)

Imorrn blir det Pite med familjen, brorsan ska tävla.. för er som inte vet så kör han rallycross.. då blir det att ha på sig "Holmgrens motorsport" tröjan, alltid lika snygg (A) Får även träffa Emmy som jag inte träffat på.... typ hela sommarn?
Åh vad jag saknar dig baby, men imorrn då jävlar!♥

NU har min Emmagumman kommit, med naturchips och en kall cola så ni får ha de, nu är de film & tjejsnack som gäller!♥




Hörs sen ikv!
puss a.h

Lillan ?

Hej, lillan här, jag känner att jag nästan har varit en dålig bloggare men nu är jag tillbaka, tänkte påpeka att jag taggar som fan inför Pdol, att jag sen har tappat min röst och låter som en man kommer inte hindra mig det är fanimig fest :D

Annars gör jag väl inte så mycket, sitter och trycker nere och hoppas att mormor och morfar ska fara snart för jag är inte på humör att vara trevlig alldeles för trött fyyfan

men kanske måste jag bjuda på en liten taggarlåt här nudå ?Pdol i helgen och jag ska vara full som aldrig förr :)



Bara att alla taggar upp med migg!!
puss

En till

FAKTA
Namn:
Anna Holmgren

Född: 11 Juni
Hemstad: Bäckfors

Ögonfärg:  blå

Hårfärg: naturlig blond, just nu är jag ljusbrun/blond
Stjärntecken: Tvillig
Skostorlek: 38-39

Längd: ca 168
Vikt: man talar om en kvinnas vikt?
Civilstatus: fri som en fågel (har ett hemligt & snuskigt förhållande med Lillan)
Högerhänt/vänsterhänt:  högerhänt
Är dina föräldrar skilda?  nej
Skor i dag: barfota
Mål för året: Skaffa nytt jobb!
Det första du tänker på när du vaknar:  vad är klockan?

Namn på barn: har inte tänkt så långt

Vad vill du bli när du blir gammal?  ambulansförare


VEM..

Kan du lita på? mina bästa vänner!
Vet allt om dig? jag själv, malin.
Längar du efter? En person inga namn & Malin

Vilket djur påminner mest om dig? pingvin? fula & klupiga :D
Titta åt höger och berätta vad du ser. min soffa
Vad äter du till frukost?  rostat
Vilken färg har du på dina strumpor idag? är barfota
Vad föredrar du? Telefon, mail eller snigelpost? telefon
Hur gråter du? Lugnt och stilla eller kort och intensivt? gråter mke när ja väl gör de..
Vad ogillar du mest? Diska, dammsuga eller tvätta? diska
Vem hörde du sjunga sist? mig själv, annars lillsyrran rummet breve..
Hur skrattar du? Fniss, gapgarv eller ping-pong-skratt? HAHA, vette fan..?
En vän ska vara...? Som Malin & Lillan
Vilken grönsak är godast? gurka
Vad önskar du dig i födelsedagspresent? pengar


ANTAL

antal personer du kysst: antecknar inte.
antal förhållanden: har älskat 2 st, killar är skit för övrigt!
antal syskon: 3
antal piercings: 2, snart 3 ;)
antal tatueringar: snart!

FAVORIT

mat: x:et, makaroner & korv
sport: fotboll
djur: hästar
glass: gammaldagsvanlij med min chokladsås
godis: choklad eller sura
låt: oj, gillar de mesta men just nu gyllenetider, när vi två blev en!;)
tuggummi: gillar de mesta!
veckodag: fredag eller lördag!
årstid: sommar is the shit :D
tandkrämsmak: spelar ingen roll
radiostation: rix fm lätt!


HAR DU NÅNSIN

varit kär: ja
blivit dissad: ja
rymt hemifrån: ja
föreställt dig ditt ragg naken: hahah, har väl alla?(A)
skolkat: japp
sovit utomhus: japp
gråtit i skolan: japp
spytt i skolan: japp
velat bli modell: nej, min längd är nog inte gjort för de
gjort något dumt som du skrattar åt i dag: HAHA, listan är lång!
sett en död människa: jaa,farfar
druckit alkohol: japp
ätit sushi:  ja,fyfan:S
retats: ja


THIS OR THAT

cider eller öl: öl!
pepsi/cola: cola
mc donalds/burger king: inget av de!
kärlek eller sex: kärlek
choklad/vanilj: vanilj
jordgubbar/blåbär: jordgubbar
kött/veg: kött
tv/film: film
gitarr/trummor: gitarr
adidas/nike: adidas
kinesiskt/mexikanskt: vette fan
kakor/paj: hm...smulpaj
mtv/vh1: mtv
blind/döv: döv


KAN DU

gå ner i splitt? låt mig testa....nej!
skriva med båda händerna ja, hur de ser ut är en annan sak..
vissla japp
blåsa en bubbla japp
ha dina ögon i kors japp
nudda näsan med tungan näästan!


VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN

du nuddade lillsyrran
du pratade med lillsyrran
du msnade med emmafo
du kramade lillsyrran
du skällde på mamma


SENAST DU

skrattade jaadu,skrattar ofta :D
grät alldeles för ofta sen 26 april
filmen du såg Good Luck Chuck!
tuggade tuggummi igår kväll
drog ett skämt hahaha igår
sjöng en sång alldeles nu


VAR ÄR DU

vad ser man utanför ditt fönster ett tak & vårt andra hus
lyssnar du på musik nu ja
vad har du på dig shorts,t-shirt underkläder
vad är det på din musmatta har ingen


HAR DU NÅGONSIN

blivit kallad hora: tro de
ljugit om din ålder: haha ja
Bråkat utan anledning: jo


HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN

druckit alkohol: ja
rökt: ja
shoppat: ja
skejtat: nej
bakat: ja
motionerat: ja
solat: ja
pussats med någon: ja
pratat i tfn mer än 60min: ja



annaholmgren

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm. hah inte alls!
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle göra en plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.
[ ] Jag har kissat på mig av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[x] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center. 
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har nakenbadat.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.
[x] Jag har hoppat bungyjump el åkt fritt fall

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skilt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x]Jag har kysst en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnosticerad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.?
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x]Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv

Måndag!/annaa

Hello mina vänner!
Måndag igen..veckorna bara rusar förbi! Sov till 12 idag(en liten förbättring) sen har jag börjat på min städning, wooow:D
har bytt i sängen och nu är snart alla kläder borta, tänkte ha lite fint när Emma kommer sen ikv!:)

Ska snart upp till norskarnas stuga & klippa deras gräsmatta, vad gör man inte för pengar?(A)
Sen kommer en kompis till Clara(min lillasyster) så de blir väl att busa med dom ett tag, bara såå skönt att vara hemma nån dag!

Lillan jobbar till 5 så hon lär väl uppdatera efter de skull ja tro om hon inte somnar när hon kommer hem.. ( Hon la sig väldigt sen i morse..undra varför?) men vi lär ju se:)

Annar så PEPPAR vi pdol som idioter, vi far då dit på torsdag direkt när Lillan slutat jobba sen blir det att bo i piteå hela helgen till söndagkväll då man åter igen kan köra bil!:) Självklart så kör vi the ride summer 2009, dvs min bil :D

För övrigt så saknar jag min Malin, kom hit ikv?♥

Några fina bilder på jag & Lillan, både nya & gamla!






















Hörs sen, nu ut i solen=)


Jaa

Anna väntar på ett inlägg från jag så jag måste väl skriva nudå, vet inte vad hon vill att jag ska säga,
men nu har jag iaf skrivit nått så allla vet:D
jag har inga hemligheter heller och alla är söta
nu ska jag sätta upp mitt hår:)

jag skriver mer om livet imorrn :)

pussssssss

910611

Hej igen!:)

Vad gör ni?:) Jag ligger i sängen & funderar på att se en film, man har ju som vänt på dygnet mer eller mindre... inget pappa gillar kan jag lova:P
Vars Lillan är ikväll kanske ni undrar? som ni kanske ser så har hon då inte tid att uppdatera så de måste ju alltså vara nått viktigt... men de får bli en hemlis ett tag till. ;)


Imorgon ska jag nog bara vara hemma, Malin undrade om ja skulle komma till stään & hitta på nått men ja tror nog inte de blir stan.. han varit där typ hela veckan & de känns skönt att bara vara hemma nån kväll, men vi ska snacka imorrn å se hur de blir!:)

Förövrigt så måste jag ha slagit i mitt bakhuve rätt så hårt igår.. har en bula som inte är så skön, kanske i bubbelbadet? who knows...

Det här blir nog det sista inlägget för ikväll, men vi hörs imorrn alla tappra krigare!♥



^Love you both!

Gulligt,


Hej //anna

Som vi skrev i förra inlägget så känns de ungefär som en lastbil har kört över en..fyfan så ont jag har i musklerna, helt sjukt! sov en timme hos Lillan efter maten sen kände ja att de va dags att börja rulla hemåt. När jag kommer hem å lägger mig i sängen helt död så kommer min lillasyster in med ett brev, hur gullig är hon inte på en skala?

Det stod på lappen: ( Hennes stavning)
"Till Anna från Lollan
För att du...."

* Oftast är snäll
* Hjälper mig
* Jer mig så snygg frisyrer
* Bryr dig om mig
* Är kul att vara med
* Älskar mig för den jag är
* Du är bäst i hela världen!!!!!!!!!!!!

Syskon kan ju vara de värsta i hela världen men ibland är dom faktiskt toppen!♥









hörs sen ska ner & ta lite kvällsfika nu!=)

jobbigt

Hejsan alla sööta bloggläsare :)

Nu är det bakismänniskor som pratar, kan vara helt okej eller hur =)

Tänkte att vi skulle uppdatera er på några punkter!
Cykelproblemet är löst
Amandas hår är nu längre inget fågelbo
Anna har återkommit från russinlandet och ser nu HELT normal ut
Polisproblemet är löst

Man kan nästan säga slutet gott allting gott!
Men för att inte bli för positiva här dagen efter så måste vi få klaga över hur ont vi har i våra kroppar+att vi låter som två stycken kokainhoror men de är mysigt, absolut.



FÖRRESTEN vart for all dricka igår?
Jooodaaa i våra små magar, inte en flaska kvar!

Men vi har nu ätit bakismaten som alltid består av korv och makaroner mummms i magen!! ♥

Vi får ta och höras senare:)
puss från oss!


HEJEHJEHEJE

Lillan här, ni har ju sett både bilder och lite inlägg från kvällen men jag måste bara säga att det var en av de sjukaste kvällarna nånsin, fyyfan säger jag bara!!

Annars somnade jag halv 9 imorse och vaknade typ 1 men de kan vara helt okej, vem behöver sömn liksom? :)
Just nu sitter jag undrandes vems FAN CYKLEN ÄR!?!?!?!??!?! de tycks inte vara nåns....kanske ligger de nån nånstans här och sover?! Tiden får ge svaren

Nu kommer lite mer bilder från gårdagen !!









Ni ser ju bara, blir inte bättre!!

aja, vi ska klä oss nu =)
skriver seen
puss

HEJIGEN!:)

Nu är vi hemma allihop, de vill säga jag & Lillan...

Sumera kvällen:
* Amanda var på trästocks enbart 20 minuter
* Anna & Lillan shotta som satan
* Vi hade förfest 2 ggr
* Lillan fick till de
* Anna fick leka lärare
* Lillan & Kevin fick rusa när polisen kom till kevins lägenhet
* Lillans hår är ett fågelbo
* Vems cykel står här?!
* Vars tog vägen vägen`?
* Anna somnade i bubbelbadet, ett x antal timmar..

JAG KÄNNER MIG SOM ETT RUSSIN?! Hela jag har blottnat upp:(



HAHAHAHA fyfan vilken kväll..! :D
























Nu säger vi godnatt!♥
vii ser om vi lever imorrrn?

BILDER KOMMER SNART!

JJAJA, VI VI  LÄGGER IN BILDER SNART!<3



ÄCKLIG

AMANDA ÄÅ ÄCKLIG MED KEVIN, DOM M LIGGER OCDHN STÖNAR, FYFAN ÄR DE ÄNDÅ JAG SÄGER!!!

SISTA nyktra inlägget för idag!:D

HEJIGEN//annafromthehood!

Vill börja med att säga att vi är TAGGGAAAADE!!
Plockade upp Lillan på jobbet,handlade mat & nu sitter ja här ..dock ensam:P
Lillan tar en powernap så att batterierna ska vara fulladdade inför ikväll, vilket jag tycker låter kanon! :D

Vi har en regel, BARA SHOTTA!! - It´s the only rule!
Elle, come on bitch,let the game begin!! ;)HAHA

Folket börjar nog rulla in där vid 18.00 tiden skulle jag tro så vi måste hinna äta innan dess också, tror nog jag måste gå & väcka min lilla prinsessa♥

Några bilder från igårkväll!:)













VI SKRIVER SEN NÄR FESTEN HAR BÖRJAT!!¥


God morgon God morgon!

Efter att ha sove 8 timmar & blivit väckt av Lillan så är jag fit for fight! Hon var tvungen att gå upp 7 i morse..fyfan!
Ska pallra mig ner & äta något sen kanske ja ska tvätta bilen eller städa mitt rum,vi ser väl..

Igårkväll åt jag midda med gumman, lika trevligt som alltid. Denna gång tillagade mästerkockarna makaroner & korv, alltid lika gott & mättande!=) Sen drog vi & plockade upp några dudes,drog förbi Maxi och inhandlade lite färdkost(godis) efter de for vi och chillade hos Amanda ett tag, förövrigt så gillar wille att gå utan byxor men de börjar bli en vana för oss medmänniskor!:P

Trästocks va vi också förbi, mke folk, mke fylla men TONIGHT IS THE NIGHT RIGHT BRIDS?;)
Taggar som satan, förfest hos Lillan, FYFAN så roligt... med brudarna har man alltid kul♥

Ska hinna duscha innan ja ska dra till stan också.. ska hämta Lillan på jobbet sen inhandla lite midda som kommer bli grillat(mums!) en såkallad romantisk middan för två, Love you honey!♥


Vi kommer att snöra in bilderna från gårkvällen sen när ja hämtat Lillan, de är nämligen hon som har alla kort=)

Till dess får ni nöja er med dom här skönheterna!;)







Puss!

DET GILLAS!

Anna talar ut!
Alltså jag gillar mina tidiga kvällar i veckan, specielt idag... kom nyss hem, har varit chaffis som sagt.. tro de eller ej så blev de kö på 95:an för en älgjävel sprang som en galen ko mitt på vägen så jag gatt ringa 112 men de kan VARA OKEJ kl typ 3 på morron..

Jaja, blir att sova nu och TAGGA sönder imorrn... Lillan orkade inte lägga ut några bilder ikv eftersom hon kom hem gaanska sent & ska upp å jobba rätt så tidigt imorrn.

Vi hörs imorrn när jag vaknat, ciao!♥

I väntan på Anna

Jag sa ju att jag skulle snöra in ett till inlägg men jag tänkte göra de sen ikväll när vi hade kommit hem, men nu finner jag mig sitta här och bara vänta på anna så då tänkte jag att jag kunde ju skriva nån rad nu också, de här betyder inte att jag inte kommer lägga in bilder från ikväll sen :) DON´T WORRYY !!

Jag och Anna är båda sjukt taggade för imorrn att det är helt galet :D vi ska shotta jävel och ha kul som vanligt :D
men aja nu ska jag fixa till mig de sista:) skriver sen då :)


puss&gull

Snabbt inlägg

Tjo igen!

Blev ingen städning... får bli på...måndag eller nått, söndag är ingen städardag de kan jag lova!:P
Men bara för att jag inte städat betyder inte att jag latat mig, jag har faktiskt klippt gräsmattan....eller inte hela men, ( vi har rätt så stor gård!) jag klippte runt alla buskar å båda våra hus + ladugården & verkstan :P duktig flicka!:)


Vi är bjudna på surströmming ikv till mamma & pappas bästa kompisar men ja avstår nog den här gång( inte för att jag inte gillar de) orkar inte lukta surfisk hela kvällen + att jag inte var så sugen:S
Därför blir de en snabb dusch nu sen drar jag till Lillan, vi ska göra midda som vanligt. SEE YOU AT KVANTUM :D







Hörs ikv med ännu mer fula bilder på the summer crew!

Rent som ett sjukhus

Lillan igen, fan bra på att skriva idag, applåd va?
Nu har jag iaf städat, det var mest köket som behövde en ordentlig omgång men nu är det rent som på ett sjukhus och jag är mer än nöjd med mig själv !!

Såg att anna hade försökt få kontakt med mig men inte hade lyckats så jag undrar om jag kanske måste ringa? Kan vara en idé, verkar iaf som att vi ska göra stadens gator osäkra ikväll så det kan inte annat än bli kung:)

Jag hör väl av mig med bilder och ett litet inlägg senare ikväll, antingen när vi kommit hem igen eller imorrn :)


puss&gull :)


Holmgren talar

Varför ska jag alltid sova bort mina dagar? kvällen innan ställer jag väckaren på 10.00 men när den ringer på morron så tänker man " bara en timme till" sen vipps så är klockan 13.00 eller 14.00. BARA sjukt.

nåväl, dagens planar blir nog samma som Lillan = STÄDA! MItt rum är verkligen inte fint, kläder täcker golvet,obäddad säng,dammig tv osv osv osv.. nejnejnej nu måste jag ta tag i mitt rum :P

Ikväll som alla vet blir det ju inget festande för the summer crew men däremot blir det nog att vara fyllechaffis, Moa & Melle skulle iaf ha skjus & sen brukar ju jag & Lillan vara kung på att hitta folk som är desperata efter skjus = mke betalt, de gillas starkt!:)


^^Jag Moa & Melle, typ 3 år sen :P


Hörs efter städningen!♥

en rubrik

Nu har jag(lillan) äntligen kommit ut ur duschen måste erkänna att jag inte gick in i duschen efter förra inlägget, jag la mig och vilade ett tag eftersom min hosta hade blivit lite bättre, tror de behövdes om jag ska vara helt ärlig:)
Annars har jag väl inte hunnit med så mycket riva sönder vårat kylskåp lite lagomt men papi sa att det var okej, för gull alltså :) Jag tror att det skulle gå bättre för den här familjen om dom inte hade mig, jag river sönder saker 24/7 men det är tydligen alltid okej så jag ska väl inte klaga så mycket !! :)

Ni kanske tänker fan de är fint hemma hos lillan hon städade ju nyss!
Men jag kan lova er att det ser ut som sju svåra jävla år här... Jag visste inte att jag var så grisig men tydligen ?!
Sant som det sägs nu, jag måste städa så det är väl bara att jag drar mig från datorn och städa påå!:)

Nu vart det nästan ett seriöst inlägg, shiiiiet partyprinsessan har ett vanligt liv också.. Tro det eller ej men så är de!!


Slänger in några fula bilder på fest crewet nuuu :D

        
PSSSS: jaa jag har varit typ svarthårig för alla som inte visste de :)
Jag tror att de där räcker för idag, man tål inte hur mycket fulhet som helt på en dag :D

Skriver väl nått sen när vi börjar tagga trästocks
pussss


Nästan lördag, fredag alltså

Nemen se på fan, jag(lillan) är vaken!!! Somnade väl sisådär klockan 3 och slog upp ögonen klockan 8, varför kanske du undrar? Joo de ska jag berätta!
Jag har alltså den sjukaste cancer hostan du kan tänka dig, kan inte ens andas in utan att typ hosta ihjäl mig så jag tror jag håller andan! Hur länge överlever man utan att andas?!
Vi ser helt klart:)

Men som Anna sa så är det ju faktiskt fredag idag, men det blir lugnt med festandet fast jag lovar att festa så hårt på lördag så att det kommer måsta räknas som två dagar! då är det okej, ellerhur?
Nu tänkte jag bjuda på lite blandade bilder från kvällen igår :) det är ju bara att njuuuta av våran skönheeet :D




       

 



Duschen roopar mitt lilla namn...
Tack och hej leverpastej ! :D

PIGG SOM EN MÖRT!:)


Amen hallåj!:) ANNAHÄR!
Har inte riktigt haft tid att blogga eller sitta framför datorn idag... dagen började med att pappa kom inrusande och skulle ha hjälp me massa grejer så då var det bara att pallra sig upp varken ja ville de eller inte... (livet är hårt ibland!)
Sen for jag & småtjejerna (mina systrar) till Emmafo så att dom fick titta på hundvalparna(gemigen!♥) sen drog vi in till Bolia på fikét, de satt fint kan ja lova!:) Däckade när ja kom hem, vi såg high school musical...småtjejerna kan verkligen INTE bli less den filmen...!?

Lillan ringde & kände sig ensam så jag tog räserbilen till stään. Vi handlade mat & lagade midda tillsammans, alltid lika UTSÖKT !!!:D MÄSTERKOCKAR!
Vi chillade Watoo(gissar att ingen vet vad de betyder, specielt inte risberg?!:P), sen for vi förbi Trästocksfestivalen... inte riktigt min typ av festival men de är väl alltid trevligt när det händer nått i skeå. TUMMENUPP!

Imorgon är det ju fredag som alla kanske vet, fredag innebär fest för vår del kanske ni då undrar? nej faktiskt inte den här helgen (tyvär) Lillan jobbar tidigt på lördag & jag har varit så fruktansvärt sjuk i veckan så min kropp pallar fan inte två dagar;S Men vi överlever nog,som alltid.

Som min partydrottning sa, knallast är ballast på Lördag, right Elle?;)
All I have to say, come on bitch come on!:*

Kommentar till bilden nedan... det är såhär vi inte kommer smuggla in på trästocks;)
Jonte Isberg mina damer & herrar!



Ciao!

GODMORGON!!!

Lillan här och jag måste säga att idag känner jag mig nog LIIITE bättre än igår, men skönt att jag gav bort mitt pass på jobbet idag för det skulle jag nog inte orka!
Men hur som haver, idag är ju peppandet nästan slut, trästocks börjar ikväll, jag ska kanske förbi beroende på the hals. Annars blir det imorrn för då är jag också ledig, blir fan inte bättre än lediga dagar. Mindre bra är att jag jobbar lördag så det kan inte bli nån fest på fredan eftersom jag börjar kvart i 8 också. Men inget hindrar mig på lördag då blir det drag som satan!!! (anna, luu, wille?, elle, emma, malin) TAGGAR NI NU ELLER???? fyyfan säger jag bara.

Nemen det här inlägget förtjänar en liten låt som troligtvis taggar?


Jaaa jag gillar gyllene tider, vad finns de att inte gilla? fan bra alltså :D

PSSSSSSSSSSSSSSS, de åskar idag också ? lampan blixtrade nyss, betyder de här att jag kommer måste leka lilla elektrikern sen? Kommer med svar seeen

ameeeeeeeen tjaaråååååå !!

Natti..


Fyfan va de regna ikv..
Är helt slut, måste sova!
hörs imorrn♥









God, I wish you were here..


HEJ BLOGGEN!

Vi borde töpa om vår blogg till sjukafolk.blogg.se eftersom our crew är fett sjuka, FYFAN säger vi bara! Men det kommer aldrig ske!
Som min mamma sa idag(anna)
Mamma: Jaha jag ser att du börjar friskna till nu när det börjar närma sig helg,
Anna: hahaha.. XD
sant så sant, man kan inte banga en fest?

Idag ONSDAG är det ju faktiskt lill-lördag men partyfolket tar det dock lugnt och laddar upp inför trästocks ist.



Ciao!♥

Onsdag!:D

Tjena, anna här!=)

Riktigt skönt väder idag måste jag säga, dock sov jag bort halva dagen men är man sjuk så är man.. :P
Har varit duktig och städat min bil idag, har man varit fyllechaffis åt brorsan å hans kompisar som ffyllebadat så har man en hel sandstrand i bilen efteråt, belive me! hm, sen ringde även Luu & sa att vi måste dra till stan, måste förbi hemmkväll och lämna igen några filmer vi hyrde förra veckan, haha jag & Luu suger för övrigt på att hyra BRA filmer, blir alltid mega flopp!

JOO,jooo,jooo justja, ska även passa på att säga GRATTIS till Oskar som tog KÖRKORTET idag, grattis gubben!:D
Snacka om en kille som va nervös igår;) You made it! :D

Tummenupppådig!



Lillan, kör vi shott i helgen också eller ska ja fixa nått annat?You tell me..!
Aja, ska hoppa in i en varm dusch nu.. återkommer ikväll :)


sovdags?

Hej=)
Nu har man legat nerbäddad hela dagen, druckit,ätit citron & alla andra vitaminer i alla dess olika former och smaker. Nu är de bara att hålla tummarna att jag kan bli frisk innan helgen även om nu fökylningen inte hindrar helgens planer så underlättar de ju en hel del..hehe!


Har som sagt sovit 20 timmar i streck så ja är väl inte sådär himla jätte trött, funderar på att sätta igång en film.. man brukar ju lätt kunna somna in då.. speciellt när man heter Anna haha :D


Snör även in en bild som är tagen loong time ago, midsommar -06 kanske?
Såhär sliten känner jag mig ungefär i kroppen..
(jaaa, jag är blondin egentligen...puhu!)




Kan förövrigt inte bestämma mig...
PDOL- tor,fre,lör
Eller
PDOL-  tor,fre
Lycksele-lördakväll

HJÄLP MIG NÅN?!?!?!




Vi hörs imorrn, puss#anna


Hjälp!

Om någon är duktig & skulle vilja hjälpa oss med att göra en snygg header till vår blogg så skulle vi vara väldigt tacksamma!♥



Intresserad, hör av dig till:
[email protected]
[email protected]


Tisdaaag

Hej allihopa! #anna
Jag kan ju börja med att säga att jag mår ungefär som igår, har sove 20 timmar men känner jag mig nå bättre?...nej.
De ska ju vara gudförbannat att man ska bli sjuk på sommarlove, när man ska vara ute & umgås med sina vänner men nää jag ligger inne som en däckad gås. HELT OKEJ!
Amanda peppar som vaaanligt, men jag känner inte lika starkt som hon.. kan ha nått med min sjukdom att göra? all kraft går som ur en.. men vi ska nog kunna styra upp de här med en,två eller tre shottar på lördag ( Malin,Luu,Elle hur blir det på fredaaag?) Vad som händer idag är oklart, mamma & pappa vill försöka dra med mig till Kroksjön, min faster från stockholm har stuga där & mina småsyrror vill dit å bada.. de rycktas även om att de kanske blir räkmackor men ja känner inte de vanliga goda suget efter mat :( Blir nog att stanna hemma, nöta lite oth och nån bra film.
Har någon nått bra filmtips så får ni gärna skriva en kommentar, skulle bli mke glad!:)


Hade ingen låt som ja kände för idag så ja lägger in lite bilder sen Drängsmark, Kevins fest.
Som vanligt hade vi förfesten hos Elle, You rock girl!



















Hörs ikv, puss å kram å nyp i stjärten!♥


Taggardag 2

Idag är det taggardag två och lillan är mer förkyld än nånsin men det hindrar inte henne !! Ni kanske har undrat hur det har sett ut hemma hos lillan efter festen i lördags, och det är ingen super vacker syn. Idag tog jag (lillan) därför tag i det hela och städade ihop allt, känner mig nästan stolt. Efter fest kommer man alltid till städdagen och det fick liksom bli idag så nu ser det ut som när mamma och pappa lämnade stället (nästaann !!)

Annars taggar jag som aldrig förr, i helgen för trästocks och nästa helg Pdol och jag skämtar inte det är fest för hela jävla slanten! Någon mer som taggar ?!?!


Som utlovat igår så kommer en ny partylåt, måste dock erkänna att jag inte är så mycket friskare utvecklingen har gått åt fel håll, fyyyfan. MEN VAD GÖR DET PÅ LÖRDAG !??!?





Tagga dom här på Pdol också !!

Taggardag 1

Som nämts i tidigare inlägg så är detta den första dagen då man börjar tagga upp inför nästa helg, fest för hela slanten kan jag lova att det blir. Både lillan och anna ska ta full rekord :)
Finns bara ett problem för partyfolket... Båda har gått och bitt brakförkylda. Anna började redan igår men inte tänkte lillan på de så dom la sig sött bredvid varandra för att sova igår kväll. Vad hände imorse när ögonen slogs upp då? JODAAA lillan är också förkyld, HEELT okej (inte) men fest blir det ändå!!

Nu tänkte jag att jag ska tagga upp alla lite mindre festliga människor med en riktig sommarlåt och sommar är samma sak som party, det är bara att stänga ögonen och tagga upp för fest !




Blir inte mer sommar än sådär !!
Återkommer friskare och med nya partylåtar imorgon !! =)

Första peppardagen!


Måndag vilket betyder första dagen på veckan och första dagen att börja peppa inför kommande helg!:DHur mås det då? Jo jag (anna) mår för jävligt, har hosta så att jag tror bröstkorgen ska hoppa ut och ett huve som bara vill sprängas,en tät näsa samt ingen röst men här klagas de inte!:P Helt okej som jag & Lillan skulle ha sagt.
Inget kan stoppa oss,inte ens sjukdom! >Så trästocks here we come, friska or not!!!
Som vanligt jobbar Lillan på Ica & jag hoppas hon har mer energi än jag och kan skriva lite saker later :P


Jag låter Uggla tala!♥





Sen snör jag in några bilder från nazisthelgen, som vanligt var de feeeest..
Denna gång förfest hos mackan, drag på domusparkeringen(+fight för vissa)och kvällen avslutades med efterfest i Medle :D






   

   

Som sagt, det är i den här bloggen alla fula bilder faktiskt får plats vilket är helt okej!
 Känsliga tittare bör därför nog inte läsa denna blogg.

puss på ölen♥

Godnatt!

Efter en sväng upp på vitberget och 8 timmar av nykterhet för Lillan så är batterierna snart färdigladdade igen!:D
Som alla andra bakisdagar så avslutar vi dagen med en bakisdusch, alltid lika skönt!
Vi hörs imorgon då vi början uppladningen inför nästa helg;)


This is our ride!
Honk if your horny



P.S Lillans byxor är fortfarande blöta?!




Gonatt alla partyprinsessor!!!! ( jaa, alla är prinsessor innerst inne!! )


Dagen efter

Som alla trevliga fester så kommer det att komma en dag efter den så kallade dagen efter. Anna valde att komma till Lillan nykter medan lillan själv var full till klockan 16,00 då hon började nyktra till. Som alla vet så är det helt okej att vara både ful och lite små full dagen efter, här kommer därför bilderna från dagen =)









     



Såhär såg lillans byxor ut när hon komme hem, dyngsura och fulla i sand. Hon tyckte därför att det var en bra idé att klä av sig i duschen. Imorse när de två skulle kolla till hur de såg ut så var de fortfarande blöta. 

Spontan hemmafest!

Igår vaknade jag (anna) av ett sms sänt av lillan (amanda) som löd följande: "Fest ikväll;)" och jaaa ingen av oss två är väl någon som bangar direkt så de var bara att göra sig klar och fylla shottglasen råga!
Bilderna får nog tala för resten av kvällen!:D







       

Vi avslutar med en skelögd Anna & en överglad Amanda!

Hur vi mått och sett ut idag kommer i ett senare inlägg, seeyaa>)

Stadsfesten

Bloggen är igång & vi tänkte inleda vår bloggkarriär med finfina bilder från stadsfesten!=)







     


Sup å svälj trevli helg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0