gårdagen

 var hård

upp över mina öron, över hela min kropp

God morron :)

Idag är det stan som gäller för att hitta nått att klä ut sig till och sen är de mest fest som gäller, kommer ju bli underbart :)

Nemen de är väl bäst jag börjar göra mig klar :)
Skriver väl kanske sen om de finns tid:)
Pussar


I´m a bad boy cuz I dont even miss her, I´m a bad boy for breaking her heart



ANN@

No matter what I do,All I think about is you, Boy, ya know I'm crazy over you

Hej!=)
Just nu känns livet helt okej faktiskt, sista dagen på jobbet imorrn sen nalkas det utklädnad & fest i stora drag! TAGGA BRIDZ! Lördag känns lite osäkert, antingen ska vi dra till arvids med jonte&Alm eller så ska ja fara på manges fest i hebbers..just nu lutar de mot hebbers, amanda kände inte riktigt taggen för arvids. nu när våran Emma inte har tid att träffas:/ Men ja funderar...amanda ska du inte följa på manges party? kan snacka med han om du vill, I MISS YOU HONEY!♥

HAHAH för övrigt har dagen varit den bästa på hela veckan, varför älskar jag dom på mitt jobb? jo för dom är snuskiga så in åt helvete & roliga så man dör :D jaja, nu ska ja vara lite social med the små bridz..är nämligen barnvakt. SE YA!

HÖRDE JA SKÅL?!


Citat av en på jobbet: Kvinnor är som bilar, man behöver dom så in åt helvete men man går bara minus på dom..
PUSS ANNA


The drugs don't work

Nu börjar de närma sig avfärd för min del, jobbar till 9, kanske inte de roligaste men de är pengar så jag ska inte klaga :) Skriver antagligen nått när jag kommer hem där runt 10 så ni får klara er tills dess om inte anna skriver nått, (jag ringer dig på min rast anna!!)

Nu ska jag gå och borsta tänderna
Hörs sen då
Pussar

Pyramid

Har spenderat min dag till att såga, varför kanske ni undrar och jag ska förklara :) Det är så att vårat projektarbete går ut på att vi ska bygga en liten pyramid och därför var det bara att jobba på! Ingen annan var så sugen på att såga så de fick då bli mitt jobb och nu kan jag lova att min arm känns lite småslut :)

Tillbaka till igår då :) Bara lite spårat men de är helt okej :) Taxi hem klockan halv 4 kan vara helt okej :) Här kommer bilderna då :)

 
Kvällen började rätt lugnt på coop


Sen fick vi för oss att vi skulle på olles

Där träffade vi pontus, ville och dennis

Efter de går det bara utför, ni kommer se :)

  



  



 


Sagt de förr och säger de igen, du är världens bästa pontus :) (inget illa menat mot er andra, josse och anna ni är ju rätt så kung ni också)

Finns mer fula bilder men jag tror de räcker sådär :)
Nu blir de duschen för sen nalkas jobb :)
Pussar


Lill-lördag:D

Britt-marie har varit i farten ikväll, varför är spontana lite mer oseriösa fester roligast? Bilder kommer ju imorrn, har en hel del söta på både pontus och josse, varför har jag världens bästa vänner? Det ÄR helt okej, nu är det bara fredag kvar :D  Och då kör vi fan :D

Ska snart upp också så de är väl bäst att jag går och lägger mig nudå :)
Sov gott för de ska då jag göra nu :)
Pussar

Kan bara vara britt-marie

Ikväll kör vi,(lite lagomt lugnt dock) ! Jag, josse och lu ska ha roligt ikväll och så är det bara :D Hinner inte skriva så mycket, josse hämtar mig om 7 minuter och jag har ingen aning om vart mitt visa kort är, ! Men nu vet ni vad jag gör ikväll :) Vi får höras när jag kommer hem eller imorrn och om ni skulle vara lite pratsugna nu så är det alltid att ringa :)

Hörs sen då :)
det är ju faktiskt lill-lördag :D

Pussar

21.36

Jag har aldrig haft såhär tråkigt i hela mitt liv tror jag, gör fan inget nu för tiden men allt ändras imorrn:D

Dagen då? jomen visst var jag på halken och det var ju typ det läskigaste jag gjort, fyfan... Finns inte mycke att säga egentligen mest bara fyfan.. Sen väl tillbaka i stan sprang jag på emma direkt och efter ett bra tags kämpande efter nått att ha på sig på halloween så gick vi och fika istället, kändes mer klart så att säga !

Annars är de väl bara typ dö i sängen nudå, ska ju på skolan imorrn (vill inte vara jag, nej juste)

aja
vi hörs imorrn
pussar

HAHAHAHAHAHAHA!


JAG ÄLSKAR ICA´S REKLAM!♥


ANN@


mer död än levande..

Hello!
amanda undrar om jag dött, kanske inte riktigt än men fan inte långt ifrån.
* Körde nästan på en cyklist
* Vänster framdäck lossnade när vi låg på 140
* Allt går åt helvete

Man kan sammanfatta allt med att gud är inte riktigt på min sida i veckan. Dock längtar jag som FAN till helgen, fredag ska vi festa med mina favrit brudar (Elle&Cilla♥). Lördag ska vi nog dra till Arvidsj. Amanda ta kontakt med mig, du ska med varken du vill eller inte :] (tänkte att vi kunde träffa Emma då oxå, javet de låter strålande!)

Igår snäppade vi till Ume, spence skulle köpa en bil. Slutade med att ja fick köra hans bmw hem & sen blev det mat på krysset♥ Imorrn väntar jobb igen, de suger att jobba på lovet men är det någon som behöver pengar så är det ju jag. Nu rinde Vickan så hon ska bara köra från Btk,hämta mig sen mysa hos henne i natt. Blir kanske inte så mke bloggande i veckan från min del men de får ni leva med!

P.S gillar att min dator har pajjat!♥

PUSS ANN@

Eyes on fire

Hemma igen då, gick väl sådär måste spontant säga att jag hatar bmw och att jag ska på halken imorrn och jag är inte ett dugg redo men nog ska väl de lösa sig, eller så dör jag helt enkelt men dom tankarna har ju varit rätt nära mig i veckan så vem vet :)

Ska kanske ta och göra nån mat, kan inte svälja än så soppa kanske, !

Hejhejdå

I min fantasi

Jag vet inte om anna har dött eller vad som har hänt, eller jo hon skulle jobba hela veckan men jag har inte hört av henne på ett tag, får kanske ta och ringa henne ikväll om min röst håller tills dess :) Men de ska vi väl tro :)

Jag har ingen ork att skriva här just nu känner jag, man får inte mycket energi när man inte får i sig nån mat!
Men jag försöker väl när jag kommer hem från körlektionen :)

Pussar

Helt galen i dig

Tänkte mest kika in här för att säga god natt och så.. Vill egentligen inte lägga mig för jag vet att halsen kommer börja störa mig men jag är sjukt trött och har lite småont i magen också, just nu känns de som att jag borde sluta klaga för jag hatar när folk klagar men just när de handlar om mig så är det en helt annan sak måste jag ärligt säga :)

Tycker också att det är rätt kul att det står såhär på mina värktabletter för halsen.
Kontakta läkare eller tandläkare om dina symptom inte förbättras inom 3 dagar.

Jag känner bara rent spontant att tandläkaren kanske inte är den första jag tar kontakt med om jag har ont i halsen, men det är kanske bara jag, jag vet inte?



När jag såg ut såhär i munnen skulle jag därimot kanske ha kontaktat en tandläkare...

ajaj, nu ska jag sova:)
Skriver väl en liten rad eller två imorrn :)
Pussar

Vill inte

Just nu vill jag ju bara skrika, jag orkar inte ta körkortet men jag har lektion imorrn och jag måste plugga till den, jag vet inte ens i vilken bok jag ska läsa?! Sen ska jag alltså på halken på tisdag och de vill jag ju bara inte, men lika bra att göra bort de, som om allt de inte var nog så går det helt seriöst inte att svälja längre och jag vill bara lägga mig, men jag kan fan inte gå och lägga mig nu.. Kan man inte bara sticka hål på halsmandlarna själv? Då kanske de tar mindre ont, eller så inte alls..

Laddar väl hem nån film och somnar till den som vanligt nudå
Pussar


Varför inte

Hela min dag har gått åt att kika på lägenheter med mamma och pappa, ni kanske tänker att vi tycker att vi bor lite stort för bara oss tre, och ja de är väl en del, men mamma och pappa är sjukt less på att bo här och det är just därför vi har suttit och kikat på lägenheter i både lule och ume och om mamma och pappa hittar jobb så kommer vi nog flytta ! Vi får dock se hur det slutar, kommer först och främst gå ut här sen tar vi dagen lite som den kommer :)

Har också lite tvärt kommit fram till att jag inte ens vill ta körkortet så jag vet inte varför jag kämpar, för att nöja mamma och pappa javisst

men nu ska jag gå
pussar


Feberfri

Idag är de fan party, jag är typ feberfri :D:D Att jag fortfarande har halsfluss väljer jag att inte tänka på, känner mig faktiskt lite smålycklig, imorrn är jag nog uppe på benen igen :D

Tänkte bara säga de:D
pussar

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans

Ändrade bloggen lite snabbt, kanske gör nått nytt lite roligare senare men jag orkar inte ha fantasi just nu !

Jag hatar att jag äter så mycket piller just nu att jag inbillar mig själv att jag håller på att bli frisk, för just nu känns det faktiskt inte så farligt, men jag vet att när tabletterna för halsen går ur kroppen kommer min hals döda mig, jag vet att alvedonen gör så att min feber håller sig nere, men man kan ju alltid få hoppas på de bästa eller hur? Imorrn är det jag som är frisk och redo för nya äventyr :D

Nu blir de troligtvis lite tröstshopping sen sömn, jag förstår inte hur jag kan vara såhär trött !



Nemen visst är det för snyggt med sådär kort lugg, orange är ju alltid en het färg också (ni vill bara ha en bit, lika bra att erkänna)

Bacon feber

Måste ju bara visa den här, bland de sjukaste jag sett!


en oplanerad kväll kan sluta hur som helst..


3 fester, en kväll, god öl = kan bara sluta bra!
Trevligt att träffa allt folk, tacktack för en bra kväll=) Dock gillar vi inte tjejen(typ15år) som kexa överallt, kom tillbaka när du är äldre lilla vän.


Sen vill ja bara säga KRYA PÅ DIG HJÄRTAT!
På tok för länge sen vi träffades, inte helt ok!

ANN@


When a man loves a woman

Jag har nog aldrig känt mig såhär äcklig, orkar inte gå och duscha just nu heller, fast de är kanske de jag skulle behöva? Igår somnade jag så skönt då men har alldeles för ont i kroppen för att kunna njuta av att sova, har vaknat hela natten och insett att jag är less på att sova, min dator kör ju typ disco på nätterna också.. Står och blinkar på helnätter.. Absolut inte okej.. Sen går jag runt med fjärillar i magen hela tiden också, varför vet jag inte, men sjukt jobbigt är de, så de är helt okej om de väljer att försvinna !

Som att jag inte var nog sjuk så har jag ju fått halsfluss också, jag tänkte, de kan ju vara roligt att vara sjuk precis HELA lovet, eller så blir de inte de, beror helt på hur man ser de.. Såklart ska jag bli hungrig nu också, har inte ätit nått sen i onsdags och NU när jag knappt kan svälja kände jag att jag ville ha mat.. Jag är ju sämst...

Halken på tisdag känns ju jävligt långt bort kan jag säga, eller ja de är om jag vaknar som ur ett mirakel imorrn och är frisk, annars blir det nog troligtvis inte av, gud måste ju vilja att jag inte ska ha körkort eller nått(JAG TROR INTE ENS PÅ GUD)

Okej, jag känner att det är tok mycket svammel just nu och ni orkar inte läsa mer,



Såhär ser min vardag ut för tillfället, INTE allt för kul

KOM IGEN BRITT-MARIE, KÖR FÖR FA-AN !!

Okej, jag lägger ut dom nu, orkar inte göra nått annat, jag ska fan fara ut och springa, kan jag dö då?

     

       

       

       

         

           

         

         

         

         

           

            

       

En hel massa bilder, en hel del inte så snygga, men vi bjuder :)

Boy you better get your head checked

Just nu känner jag mig så jäkla tjurig och less på att sitta hemma så jag skulle kunna fara till josse bara därför, eller kanske bara gå ut på nått vis, men jag orkar ju verkligen inte sitta här längre, fast febern sätter nog stopp för mig, men alltså jag orkar verkligen inte dehär... Nån som frivilligt vill offra sig att bli sjuk och komma och umgås lite? Jag mår egentligen bara sämre av att ligga still för min hals blir 100 gånger värre då.. De här känns absolut inte okej...

Sen ikväll ska jag lägga ut bilder från återträffen också, tog ju bara typ 2 veckor :)

Orkar inte tänka så mycket att jag kommer på en rubrik

Nu kanske ni tänker att det skulle ha bitt bättre eftersom jag kände mig hyffsad igår, men nej, det har blivit ännu värre och min feber är ännu högre.. Håller på att tappa förståndet eftersom jag inte kan/orkar prata och umgås.. Jag vill ha världens bästa pontus här eller jag vill bli frisk sen ha pontus här, för just nu orkar jag knappt andas! Till saken hör också att jag har 4 paket som väntar på mig och jag vill ha dom nu men jag kan inte fara och hämta dom för då smittar jag väl ner hela världen så det går ju inte heller..

Gör ni nått kul ikväll så är det ju bara ringa så kan jag iaf få vara glad över att ni får göra nått roligt, kanske känns bättre för mig då också !

Nu orkar jag inte sitta här nå mer för tillfället iaf
Hoppas ni har en bättre fredagskväll än vad jag kommer ha :)

Pussar


One more word and you won’t survive

Nemen jag la mig ju för att sova, vad händer? JOO min hals tar ju jätte ont och att svälja känns jävligt oklart, ska jag få halsfluss på dehär så kan jag ju lika gärna gå under... Nu vet jag inte vad jag ska spendera min natt med att göra, ringa och väcka nån kanske? Nae ingen ska drabbas, får väl typ ligga och tycka synd om mig själv eller nått, funkar alltid bäst :)



Hoppas ni sover gott iaf:) Mitt segertåg fortsätter gå ett bra tag till ikväll skulle jag kunna tänka mig !

Pussar

med en tänd brasa,tv:n på & med kudde-täcket nere i soffan säger jag nu godnatt & sov gott!

 
Förmodligen kommer ja inte hem efter skolan imorgon, ska gå på stan men Malin♥ sen vara med henne på kvällen!:)vet inte om ja sover i stan eller om ja far hem, de får bli en överraskning helt enkelt!:)

min stjärna | min bästa vän!♥

PUSS ANN@


fyller i bara för att amanda är sjuk,gud så snäll ja är


Klädsel

Vad har du på dig idag:
mjukisar, johans mjukiströja
Vad använder du just nu för skor: ehm,fortfarande tygskor(A)
Favoritfärg på kläder: måste nog tyvär säga svart

Senaste person som
Sov i din säng:
grisen;)
Du pratade med: pappsen
Du delade en drink med: haha, minns fan inte:D 
Du gick på bio med:
Malin tro ja:)
Du gick på stan med: Malin & Moa
Skällde på dig: pappsen
Du träffade: pappsen
Personen du pratade i telefon med: Malin
Personen du fick sms av: Mecke

Senaste
Låt du hörde: Pink - I dont believe you
Film du såg: minns inte va den hette
Mat du åt: Mos & korv
Kram: lillsyrran
Puss: hemlis:*
Fest: Umeå
Känslan: jävligt besviken 
Ilska: 5 minuter sen,skulle kunna döda
Resa: Turkiet 11 sep!♥
Glädje: När ja pratade med Malin!
Dröm: oj, minns inte :D
Boken du läste: Asyl
Gången du åt en 7-eleven korv: haha, har aldrig ätit en sån?
Gången du var utomhus: 15 min sen
Gången du sov: 16 timmar sen
Gången hela din familj åt middag tillsammans: oj, måste ha varit i fredags
Saken du köpte: nått mumsigt♥, jonte kanske kan gissa vad de är?:D

Om dig
Namn: Anna Desiré Holmgren (jaa jag va kallad diare´när ja va liten!)
Ålder: 18
Syskon: 3 st, 7, 10 & 20 år:)
Sysselsättning: umgås med vänner, shoppa, festa
Bra egenskaper:
glad, omtänksam & spralli?:)
Dåliga egenskaper: Högljud, tjurig, hatar att förlora! 
klass:
BP3MI♥
Hårfärg: ljusbrunt..nae ja är fan blond
Ögonfärg:
blå
Skostorlek:
38/39



P.S Amanda ser du, ja kom ihåg kategori HEHEHE)
ANN@

You gave me wings and made me fly


Hej igen!:)
glömde skriva att Vickan kan ju vara den gulligaste ever! Igår när Mecke & Jonte dragit så låg ja i soffan ett tag, vickan skrev lite på sin läxa sen blev klockan 00.00 så ja la mig för att sova. När ja vaknade i morse(06.00) så va ja så tyst ja kunde för att inte väcka Vickan som sov så sött. Hittar sen en lapp som ligger på min matlåda när ja håller på att göra frukost. Hon skrev massa söta saker,typ ett halvt A4 :] du är bara för gullig hjärtat! ♥

jaja, vad händer ikv då? jag vet inte riktigt, ska tvätta nu iaf sen ser vi om Nygren,Vidde eller nån är på bushumör?:) Annars kan man ju alltid hoppas på att Jonte & Mecke kommer? haha nae, ska inte plåga dig nå mer Jonte..du ska få spela ditt jävla tönt spel ifred!:D

förresten..halloween nästa helg! Malin vi kanske ska skippa stan imorrn & kör på en sån här ist?;)

Hörs sen suckers!
ANN@

Vi älskar dig också hjärtat<3


hahahaha, lämnade vår bloggsida öppen på Jontes dator igår så att den kunde ladda klart(jaa han har världens segaste dator) & ja varnade honom att han inte skulle röra den utan bara logga ut när han kom hem. Som tur va hade de gått för lång tid så att man va tvungen att skriva lösen igen, dock hade han skrivit en riktigt fint inlägg haha. Det löd såhär:

Jonathan Isberg den 22 oktober kl. 00:20
hejsan alla snoppsugare! Idag har jag varit och jobbat från 06:45 till 16:00 sen satt jag mig vid datorn och såg att anna hade frågat som vanligt om jag ville softa med henne och vickan ikväll, jag var till en början värdigt tveksam eftersom jag viste att det skulle vara tråkigt och att jag skulle missa massa dyrbar speltid men dom mutade mig med glass så jag gick med på att vara med dom efter jag hade tränat. Sagt och gjort, jag dom mötte mig utanför mitt hus och följde med in. (anledningen till att dom gick till mig är för att sedan kunna äta glass med gott samvete...kvinnor) Väl inne hos mig så satt dom BARA och klagade på mig över att jag var så seg...kvinnor.Väl hos vickan så sög det som vanligt...glassen var dock god:)
Men kvällens höjdpunkt var endå att melker kom förbi, det gjorde verkligen kvällen!!!


aja tack för en förstörd kväll tjejer hoppas någon syr igen fittan på er!!

GnaTT @ slynis



Ja vet att han älskar oss, så är de bara!:)<3
ANN@

Alvedon

Just nu är alvedon min bästa vän, igår kväll kunde jag knappt gå och hade 40 graders feber+ont i hela kroppen, mamma var snäll och köpte hem allt i gotteväg plus lite till så ni förstår ju vad jag gör idag! På grund av alvedonen som jag knaprar i mig med täta mellanrum orkar jag sitta vid datorn just nu men jag kan lova att jag har sett mina bättre dagar, men det är fortfarande väldigt tråkigt att vara hemma själv så om någon känner för att underhålla mig så är de bara höra av sig på min mobil :)

Kroppen värker fortfarande så jag tror jag ska däcka i sängen ett tag till :

Puss

JONTE HAR LITEN PENIS!

HEJ!=)
Nu sitter jag & Vickan hemma hos Jonte & väntar på att han ska bli klar..han har duschat & ja måste säga att han är INTE den snabbaste killen i världen, tur att han har så fina kompisar som orkar vänta på han. Åkte med Emmy till stan, sen har jag & Vickan varit ute & promenixa:) Nu ska vi 3 gå hem till Vickan mysa framför tv:n till greys & käka glass. HIHI känner att ja är på bra humör!:D Fick även veta att ja kunde jobba hela nästa vecka så de blir inte mke lov för mig, dock pengar!;) Ja, jonte du ska få igen dina pengar!:)

Vår jätte söta Jonte!:)






Nu säger jag GONATT,vi får höras imorrn!:)
Puss till alla söta
(& mindre söta)

snart helg,eller nån annan rubrik

Hemma igen då, och fyfan hur jag mår, känns som jag inte ens kan andas längre, min hals retar mig, men man ska inte klaga, lillhanna far fått swine och jag gissar att hon mår en hel del värre än jag så mina tankar går till dig :)

Nu är det jag som slår mig ner i soffan och pluggar på allt och inget
Men skriver sen

pussar

I see right through you any hour

Var inte så taggad på bloggen igår så de vart inte så mycket skrivande, tur ni hade anna då :)

Hur har ni sovit inatt? För jag tänkte bara säga att jag har sovit ungefär inget, så här sitter jag med ont i halsen, ont i hela kroppen och fryser.. Känns jävligt oklart måste jag vara ärlig och säga ! Men det är bara kämpa och dra sig iväg till skolan, ingen mer frånvaro här inte, första dagen med långkalsonger kanske? dubbla leggings låter mer troligt, jeansen kändes väldigt långt borta just precis nu!

Men hoppas ni mår bättre så skriver jag väl nått när jag kommer hem :)
Bjussar på en liten låt så ni har nått att göra :)
 




Pussar

Längtar till jag & markus ska ut..RUFFRIDERS!


ANN@


Magnus Betnér - måste vara en av dom skönaste


HEJHOPP!:D



Tänkte bara säga att nu väntar en god midda, sen mys!=)
Skriver sen, PUSS på er som är sugna!:)


ANN@


britt-marie

Tror att alla i min klass är lika less som jag nu, ont i huvudet och allt de där+ att vi har ungefär en miljon saker som ska göras och inget går, men fan de blir nog bra! Får iaf snart fara hem

orkar inte skriva mer nu nej juste
hejdå

Insåg du anna?!

Är det BARA jag som bränt mig om läpparna i förra rubriken... För kul alltså

är det bara jag som längtar till studenten?

 plugga måste vara de drygaste som finns!
Ja vill bara sova!

svar jaa,såhär känner ja mig just nu!!

ANN@


Tjenare kexet, står du här och smular?

Måste bara slänga in en helt spontan fråga nu, är det illa när till och med min mamma frågar mig varför jag alltid måste ställa så mycket konstiga frågor?

Sen glömde jag ju berätta, i fredags hade vi ju engelskaprov så idag när vi kom till engelskan så har vi ju såklart oförberett prov som gick så himla bra att det nästan tog ont! Eller vänta, var de verkligen så de va? Nae juste..

Det är ju nästan komiskt kan jag tycka !

Tänkte bjussa på en bild, men blogg.se är ju kanske segare än pappa vid datorn och då är de fan illa, ni får klara er helt enkelt :)

Pussar :)


lille fågel lille

Idag när jag gick hem så kom jag fram till att vara fågel skulle ju inte vara så tokigt ändå?, tänk er att flyga runt där uppe, super fort sen kan man landa och bara sitta ett tag om man ville eller blev lite trött, dom måste som ha ett skönt liv ändå, JUSTE sen när de blir kallt här, då flyger dom bara vidare till ett varmare land..åh.. Enda nackdelen måste ju vara att ibland flyger dom ju in i fönster och dör, men jag väljer att se de positiva först:)

Pappa har varit och köpt office paketet åt mig så jag måste installera de nu, men jag skriver sen

Pussar :)

Dreamweaver

På skolan igen då, jag nästan dör för att jag tycker att det är så kul (visst tror ni mig?) Nemen det är ju faktiskt bara en vecka kvar innan lov, att jag sen måste hit en dag på lovet väljer jag att förtränga för tillfället!:)

Webbdesign nudå, som vanligt, vi gör en hemsida, vet inte om det är de roligaste jag gjort men fan, jag tror de funkar i krig och då funkar de helt klart för mig också :D

Nu är det bara till att fortsätta tror jag:)
Tänkte också bara slinka in med att jag tror att jag har hittat en jacka som jag ska köpa istället, beställa kan ju vara de bästa som finns :D

AJAJAJA
Babbel :)
Skriver sen nångång

PUSSAR

Vem kan slå filip och fredrik

Efter att ha suttit och kikat på de programmet ett tag så har jag kommit fram till en uppenbarelse, filip är sjukt lik anders på nått sätt och det är därför anders är rolig, så är det bara:D





don´t bring flowers after I´m dead, save your givings for the living instead


Tänkte bjuda på en grymt bra låt!:)

ANN@


9 år, han pissar fan på alla!


ANN@


Jacklös

Jag var då nyss och lämnade igen jackan, så nu har jag ingen igen, jag kommer ju måsta beställa en..

Tänkte bara om ni brydde er, nu ännu mer tröstshopping !

Ica reklam


Nu är det jag som kommer sitta med religon & engelska i några timmar, önska mig lycka till!
För övrigt måste jag säga att ica´s reklam är så jävla rolig!:)


PUSS ANN@


INTE OKEJ

Idag mina vänner har jag levt på godis, varför kanske ni undrar, jo det ska jag säga, Fjante var hem i helgen och mamma och pappa är ju dumma i huvudet så dom skickar allt som är ätbart ur kylskåpet med han och då stenvägrar jag äta, jag ska fan bo här på mitt rum och äta godis livet ut, då kanske jag blir fet och lycklig tillslut.. Allt är så typiskt, måste han komma hem... Nae fyfan.. Jag kan nästan ärligt säga att jag hatar pappa.. Han förtjänar inte att ha mig som dotter..

Nu ska jag tröstshoppa för pengar jag egentligen inte har, lön på fredag behövs
(pss, jaa det är tillåtet att vara såhär arg just nu, lulu du fattar!)

Hejdå
(med arg röst)


is this my life? I´m wonderin´, it happend so fast how do I turn this thing around?

Godmorgon!
Att vakna upp kl halv 12 & veta att de är minus grader ute är inte de roligaste jag vet, urs! Är det bara jag som längtar till sommarn, till turkiet just nu? skulle inte tro de. Igår va en myskväll med Moa & Emmy, marängswisch va MUMS kan jag lova!:) Moa somna till filmen"mina linser är torra" vet inte riktigt om ja tror riktigt på de eller om de bara va en undanflykt för att få sova?:] jaja, hur som helst så va de nice. Idag blir de pluggpluggplugg, inte lika nice kanske.. dock hoppas jag att Johan kommer hit som han lovat & kör mig sällskap ikväll, då får man skjus till skolan imorrn också vilket är ett plus!:) Nu ska jag slänga på lite mer ved i min brasa sen gå & stoppa nått i magen. Vi hörs sen!:)


Det är såhär jag & min bästa vän klär oss när det är skoterdags!

PUSS ANN@


00.39


1. Hur gammal är du om 5 år? 23 år
2. Vem tillbringade du minst 2 timmar med idag? Emmy & Moa:)
3. Hur lång är du? 168 cm :D
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Baksmällan
5.
Vem ringde du senast? pappa
6. Vem ringde dig senast? Johan
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? haha,ville du inte köra Johan?;)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Både & :)
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma?  6 timmar sen
11. Vilken ögonfärg har du? blå
12. När vaknade du i dag? kring 10-11

13. Vilken är din favoritjulsång?  har många

14. Vilken är din favoritplats? måste nog säga min säng:) iaf just nu:D
15. Vilken plats föredrar du minst? Jörn
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Har familj & ett jobb som jag trivs med
17. Vad skrämde dig om natten som barn? att någon skulle bryta sig in & dom skulle ta mig först för mitt rum va närmast ytterdörren.. :P
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? haha Moa & Emmy :D
19. Hur stor är din säng? 120 cm
20. Har du stationär eller bärbar dator? Både och men använder bara bärbara
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 st
23. Hur många landskap har du bott i? Ett, Västerbotten
24. Vilka städer har du bott i? Städarnas stad, Bäckfors!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota på sommaren annars sockar i skorna
26. Är du social? Jomen de är jag väl:)
27. Vilken är din favoritglass? vanlig vanlij kanske, eller magnum mandel;)
28. Vilken är din favoritefterrätt? Cheesecake eller kladdkaka tror ja
29. Tycker du om kinamat? sådär
30. Tycker du om kaffe? Det funkar

31. Vad dricker du till frukost? oboy
32. Sover du på någon särskild sida? typ alla?(A)
33. Kan du spela poker? Nja kan å kan, suger på det men kan, kan man väl :P
34. Tycker du om att mysa/kela? Finns det något bättre?;)

35. Känner du någon med samma födelsedag som din? Jajamen, bror min!:)
36. Vill du ha barn? Jo men verkligen inte än;)
37. Kan du några andra språk än svenska? engelska och tyska
38. Har du någonsin åkt ambulans? aldrig i sverige men i turkiet..

39. Föredrar du havet eller en bassäng? beror på
40. Senaste köpet? bensin tror ja
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder & nöje
42. Äger du dyrbara smycken? Nja, nått kanske

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Greys & roast på berns just nu
44. Kan du rulla med tungan? Japp
45. Vem är den roligaste människan du känner? hahaha Malin,Amanda, Vickan, vem inte liksom:D
46. Sover du med gosedjur? Nej, dock ligger jag & kramar en kudde jämt(A)
47. Vad har du för ringsignal? minns inte & orkar inte kolla
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Jo det har jag:)
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En vas
50. Flirtar du mycket? njaa beror väl på hur man ser det:)

51. Kan du byta olja på bilen? Nja.. är inte säker men :P
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej,tack & lov
53. Vilken var den senaste boken du läste? Asyl
54. Läser du dagstidningen? ja fast de blir inte varje dag
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Hahahah händer rätt så ofta ja!;)
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? 92.4 RIX FM
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? min namnteckning
59. När var du i kyrkan senast? hmm, studenten?

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Mia
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? 1 eller 2 nätter, gillar inte tält..

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Vidde

Några år sen..


Godnatt!/ANN@


Hej!:)


Efter en otroligt god middag igår(tacos) for jag till Vidde & han satt startklar i bilen med en öl i handen. Vi hämtade Jossan i Bolia sen rullade vi till stan. Va fyllechaffis och de va en
rätt så händelserik kväll måste jag säga.

Nu kom Moa & Emmy så nu måste jag vara social, en myskväll med dom toppar dagen!♥

PUSS ANN@


Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram

Dagen vart ju precis som jag tänkt mig, eller vänta var de så ? Nae juste, väckt av ica en till lördag så det var ju bara att pallra sitt feta arsle upp ur sängen och fara och jobba!

Har inte ord i huvudet just nu så jag kan inte säga så mycket mer just nu än att det det blir gokkekväll med lulu och vickan :) Kunde inte kännas bättre (Joo de kunde de, om de va förra helgen i helgen)

Menmen,
bäst jag gör mig klar nudå :)
Pussar

Havet är djupt

Tror ni jag somnade direkt jag slog på lilla sjöjungfrun eller? JODA och vaknade mer förkyld än nånsin men vem har dött av de, imorrn hittar du mig på stan för att köpa nässpray för en livstid !!

Nu ska jag fan lägga mig och se den igen tror jag så jag får klart den nångång för som rubriken avslöjar så är ju havet djupt och det är ju allt man behöver veta, kanske att allt är relativt också ?!

Annars har jag sett ps jag älskar dig också och jag måste bara få säga läs boken istället!! 100 gånger bättre än filmen !

Nemen nu är det dags för sängen, hörs imorrn


nån bild måste ni ju få se, så varför inte en liten tjockis och jag:)

pussar

I can see through you, see to the real you

HELG nu då, kunde inte komma mer lägligt !! Slutade kvart över 11 och mötte lulu och josse på stan för lite mat, satt fint i kistan kan jag säga!

Nu försöker jag ladda hem lite disney filmer som jag kan se på och frågan är bara om jag ska orka gå till ica för att köpa godis eller inte... Jag tror inte de, är man lat så är man

Tror jag bosätter mig i sängen över helgen, jag är ju på tok för trött just nu
Bjussar på en låt så ni har nått kul att göra medans jag är däckad



Lite pink passion fashion hinner man alltid med:)

Kan som inte sova

Tänkte börja säga att stina kommer ju imorrn, då är vi alla glada och nöjda:)

Har sett lite how i met your mother tills nu men kan fan inte somna så jag får väl slå på tvn istället :)
Tänkte bara bjussa på bilder som är gamla som gatan, minns du det här grynet ?=)







Känns inte helt okej hur man såg ut, men det bjuder vi på :D


fruktandsvärt!

Har varken lust eller ork att skriva ikväll.
Ett av de värsta jag har gjort!

Hörs imorrn


ANN@


Lillsöndag idag då :)

Måste bara tillägna de här inlägget till min klass, ni är ju bara för roliga!
Vi har aldrig läxor eller prov, så fort vi får ett litet prov börjar alla klaga och stina ska inte komma till skolan, jag ska inte säga att jag är bättre men två lektioner klarar vi tjejer :)



En liten luddig kväll i somras men kul vare !
KOM IGEN BRITT-MARIE !! KÖR FÖR FAAAN !!

Nu måste jag ju dyka ner i engelska böckerna ett tag till :)
Pussar

I wanna love somebody love somebody like you


Tungt att stiga upp i morse måste jag säga, mörkt, kallt & hurrvigt..urs! Va en rätt så lugn dag, fick köra firmabilen själv(tummenupp) + mke snack & fick faktiskt veta en hel del helt skjuka saker som har hänt här i Ske-å. Kom hem & fick världens godaste midda, kyckling med sötsursås - love!  Ikväll kom Jonte & Mecke förbi, alltid trevligt med lite sällskap.

HAHA sen måste ja bara få säga att man kan inte tycka illa om min favvo Johan & nygren, ni är bara för söta:D Hela dagen har nygren ringt & frågat om ja ska med till Kiruna för att lämna nå grejer via jobbet & dom brukar fara tsm för att de ska bli roligare.. hade dock  följt om ja inte ska upp på nått viktigt imorrn:/ Det kommer inte bli skoj! Vad det är får ni veta imorgon.

Innan jag säger godnatt måste jag säga att jag är så gud förbannad på 2 människor, VÅGA MOGNA & sluta leka vuxna. Acceptera folk som dom är & sluta tro att ni är bättre än alla andra. Ni sårar de som står mig närmst om hjärtat & det är inte okej!



PUSS ANN@


Prinsen av egypten

Jag vet egentligen inte om jag vill skriva nått men jag tänkte jag kunde ju säga hej och bjussa på en liten låt :)



Ser väl om jag skriver nått mer annars tror jag ni klarar er :)

Sötnosar!

Visst känner man att det finns hopp om liv för oss andra (vanliga) människor när man ser gamla gokka eller typ bara gå och hålla varandra i handen, då blir jag typ glad hela vägen ner till tårna för dom ser så söta ut :D


Typ som dom här? HUR sött är inte dehär..


Nog om de nudå
Jag har bestämt mig för att köpa jackan


En sån blir de, fast svart givetvis :)

Nu ska jag föra över pengar på mitt konto+kolla bloggar och göra mig klar för natten, jag är sjukt trött, känns lite oklart?!

PUSSAR
(pss, jag känner mig lite glad om ni ville undra)

another day alone is more than I can take




ANN@


vedkvinnan!

HEJIGEN!:D
Som ni kanske hör så är det jag som är vedkvinnan!! Jajjemen, idag har jag hjälpt pappa i flera timmar med att kapa och lägga ved, puh säger jag! Stormusklerna byggs upp, ska bli biff...eller varför inte oxfilé`?:) HAHAHA jätte skoj, som ni kanske hör är min humor på TOPP idag men de gillas. Ikväll blir det vattengympa med mamma & Linnea, guppa lite på fläsket är ju alltid kul.. dock flyter jag mest upp men ja ska försöka hålla tempot med brudarna;) (fläsk flyter mke bra för er som är osmarta!). Nu ska jag packa, käka och sen blir det bad;)


Dom


Jag


PUSS ANN@

I crossed all the lines and I broke all the rules, but baby I broke them all for you!

Hello!:)
Det gick bra hos sjukgymnasten, han klämde,kände och sen fick ja ligga med en sån där värmepåse i 10 min. Sen sa han att han skulle göra ultraljud på mig, haha ja höll på att skratta ihjäl mig men de är okej när det är tidigt på morgonen + att man är trött! HAHA sättet han sa det på gjorde de inte lättare heller, mke rolig karl!:D Han sa iaf att det är en svullnad inne i armbågen och att de finns kvar typ blodsamlingar från de fina blåmärket ja hade som gör att de gör ont när jag sträcker ut armen helt. Jag ska dit nästa tisdag samma tid, fast jag funderar om ja ska flytta de till kl 10 kanske. Nu ska jag och Mollsan gå hem & mätta min mage med kroppkakor,mums!

galet fräscht!

PUSS ANN@


helgen!


Måste tacka alla för en underbar helg! Var verkligen kul att träffa alla igen, som man har saknat! Söndag var rätt så tung måste jag medge men det är så en hård & rolig helg ska avslutas;) Fredag var vi hemma hos Amanda, gjorde tacos tsm,käkade & förfestade. Sedan åkte vi in till Olles där vi stannade hela kvällen. Lördag steg vi upp, käkade & drog in på stan, kl 16.00 började vi bege oss mot Ume och möttes upp av killarna. Vi delade upp oss & duschade sedan hade killarna fixat in oss på förfest hos en kompis, Daniel. Vi beställde pizza,såg fotboll & shottade jävel(de gav sina spår!).
Vi tog taxi in till city där vi gick in på krogenkrogen(fråga mig inte varför krogen*2).
HAHA vilken helg!
TACK♥





Är ledig imorrn men tyvär måste ja till stan halv 9 för att besöka sjukgymnasten..måste man så måste man. Annars ska jag nog fortsätta jobba på mitt projektarbete.
PUSS ANN@


Har man världens bästa pappa så måste man ju få ha de

Pappsen måste ju vara bäst, för följde jag han på stan och köpte nå grejer sen så lyckades jag få han till att köpa ett skrov åt mig och efter de så har han bara varit rolig, kan fan inte beskriva han, alla som träffat han fattar ju helt klart :D

Annars har jag hittat en jacka som det helt enkelt kan vara så att jag måste ha, kan lägga upp en bild sen
duschen måste prioriteras först, luktar som pappas fötter och det vill inte säga lite!!

Ni som undrade hur min pappa såg ut


De är alltså han som är med i olw reklamen, så då vet alla de:)
(PSS, sjukt stort intern skämt!)


Måndag igen då.

Hej bloggen,

tänkte bara börja med att säga att det här var den bästa helgen nånsin :D

sen tänkte jag också säga att alla 5 tjejer kom och hoppade på mig när jag äntligen hade hittat lite sömn i mamma och pappas säng så jag vart på lite dåligt humör, men de hindrade inte mig senare:) PN på dallas sen var jag pågång igen :D

Sitter på skolan just nu så jag kan inte lägga in bilder + att jag måste skaffa toves msn för hon var flitigast med kameran :)

Hejdå :)

FREDAGSMYS!

Skulle bli en "lugn" kväll igår men vi vet ju alla hur det slutade..HAHA! Mecke va gulli som körde oss så vi slapp gå ute i vinterkylan,vi dansade så att Olles stod osäkert,vi sjöng, vi söp, vi kramades! Ni är underbara brudar, att ha återträff va fan ingen dum idé alltså;) Nä nu måste ja nog fylla på tillbringaren med vatten, sen väntar stan & en bilresa till Ume där vi ska träffa killarna som vi hängde med i Turkey, rockfylla blir det;)

 Avslutar med en rätt så lämplig bild tycker jag!

PUSS ANN@


for all the joy you brought to my life


Längtar till imorrn!♥
Med det säger jag godnatt

PUSS ANN@


Friday i'm in love!


Igårkväll blev de då så att ja for till Vidde iaf, va där till 11 sen va de sängen som väntade!:P Något så trött jag var i morse men de fanns inga alternativ om att ligga kvar i sängen utan upp och ut i kylan! I love it! Gick bra på apu:n idag, haha dom berättade alla galna firmafester genom åren och den värsta då chefen va däckad osvosv :D
Skola imorrn,börjar 10.15 sen slutar ja 13.40..helt okej för min del! Ska även försöka hinna med att fixa sjukgymnast för mig armbåge som ja slog i lite "lätt" sådär i utlandet...


IMORGON är det så FREDAG vilket betyder att brudarna som vi va med i Turkiet kommer till Ske-å & vi ska kramas kramas och kramas :] sen blir det nog olles :D Lördag blir det att dra ner till Ume med brudarna och för att sedan träffa killarna vi va med i turkiet, festa jävel där (då mena ja ROCKFYLLA brudar!!:D) sen hem söndag.
 Kommer nog bli en KING helg tror jag!:)










PUSS ANN@


Cause inside your ugly, your ugly like me

Idag är jag på en hel del mycket bättre humör än igår, jag har hunnit varit på skolan, ha körlektion, göra läxa och nu ska jag tvätta och städa! Efter de blir de troligtvis att gå ut och gå !

Tänkte bara snabbfråga, är det okej att jag fortfarande inte packat upp sen turkiet? De tycker fan jag:D Men ikväll tar jag tag i de och jag bäddar sängen också :D

Nemen jag skriver sen :)
Pussar

Långa nätter

Älskar att jag har tvättat ur min säng och inte har några sängkläder i den just nu, orkar verkligen inte göra de nu så jag sover utan inatt! Är allmänt nere och känner mig rikligt less men hoppas på bättre väder imorrn då de börjar närma sig helg och då kör vi bara ! Till råga på allt så mår jag sjukt illa nu också, inte många rätt just nu, men det är ju rätt vanligt (pappas fel) Tror jag varit vaken för länge helt enkelt.

Hejdå

I try not to think about the pain I feel inside,did you know you used to be my hero?


Hejhej!
Idag har varit en lite småjobbig dag, började med att jag försov mig så att jag missade bussen till apu:n (har aldrig hänt mig förr!). Sen har jag frysit hela dagen & har världens jobbigaste hosta som tar alla mina krafter. Dock va ja på firman och målade idag, dom målar om inne på firman & vilken skillnad måste ja säga!:)

Nuu väntar lite pappersarbete som jag egentligen inte vill göra men måste..sen kanske ja ska till vidde en stund, eller så blir det tv:n ikväll också. Vi hörs sen!=)


satan vad jag längtar till våra skoterturer!
körning hela dagen,mat ute, sova i stuga + fetfest på kvällen♥

PUSS ANN@


2 dagar !

Hemma efter en tung dag då, varför är det så att korta skoldagar känns jobbigare än när man går hela dan ? Konstigt de där måste jag säga..

Hade ju iaf min första körlektion imorse, hade kunnat gå bättre, men de hade kunnat gå sämre också så jag får väl känna mig nöjd ändå :)

Tänkte bara säga hej innan jag börjar städa och annat, kommer troligtvis ta en jävla tid att städa mitt rum och sen är det dags att gå ut och gå :)

Tänkte också säga att det är ju faktiskt bara 2 dagar kvar nu!

Men men
jag skriver sen :)
pussar

that´s what you get!

Hejhallå!:)
GUD så bra oth är,man är ju helt klart en nörd..har sett alla säsonger ett x antal ggr,speciellt när man ligger hemma sjuk osv då kan man se timme efter timme. Man blir ALDRIG less! Ikväll har jag som sagt bara legat i soffan med 2 täcken och försökt vila,min näsa är dock tät fortfarande(vilket jag hatar!). Älskar sånna här kvällar, när man bara kan ligga & se tv,inga läxor eller måsten utan bara få ligga & vila. De behövs kan jag lova!

För övrigt vill jag bara säga tack till världens underbaraste människa & vän. Du vet vem du är om du tänker efter,vilket du lär göra om ja känner dig rätt. Jag vill bara säga tack för att du alltid finns där för mig & för att du gör mig så otroligt glad när det är tungt. Oftast behöver du inte ens göra nått,utan att bara vara i din närhet gör mig på bättre humör. Du är toppen gubben!♥


Nu väntar sängen, väckaren står på 05.30...apu imorrn kunde de kännas bättre?
Godnatt!

PUSS ANN@


I'm trying find the words to describe this girl without being disrespectful

Kom just på att jag har religion att plugga på, jag som kände mig så lycklig eller det kan jag ju vara ändå :) Snart helg ändå och min första körlektion har jag imorrn bitti, på tal om körlektion så klarade jag en fas ikväll också:) Känns som skönt !

Nu måste jag tvätta, fara ut och köra en sväng sen plugga:)

Ni må hade :)
Pussar och sånt :)

kallt i skolan


Hej!:)
Nu har jag burit in massa ved så nu kan jag äntligen börja få nån värme i huset.. har frusit hela dagen idag,skolan har verkligen ingen värme plus att vi fick veta att dom ska sänka värmen med en grad! jiippi..not! Tur att man bara ha kvar mindre än ett år då. Sry för den dåliga uppdateringen, va lite upptagen igår kan man säga så de fanns inte så mke tid till att sitta framför datorn :P

Ikväll blir det att mysa med Mollsan framför tv:n & hoppas på att min förkyldning lugnar ner sig. Ser nu att de senaste one tree hill♥ avsnittet är nerladdat klart så ja ska krypa ner & se de nu. Vi hörs sen!=)


PUSS ANN@

Ingen förstår så bra som du

Sitter själv på webbdesignen idag eftersom Lovisa är sjuk, men jag är snart klar med arbetet så de är bra!

Tänkte bara påpeka att mina fötter bokstavligt talat var isbitar när jag kom fram till skolan imorse, jag tyckte jag hade klätt på mig ordentligt med vinterjackan och allt sånt, men fötterna höll ju på att dö.. Absolut inte okej

Tillbaka till jobbet så jag blir klar nångång:)


Pussar


måndag?

Det är alltså måndag idag, det innebär att det är alldeles för länge kvar till det är helg och jag får ha de trevligt med mina gokkisar:) Gick ju på hårddiet men de går fan inte, kommer ångra mig när jag rullar fram, men vafan det är kallt, lite extra fläsk värmer ju bara eller hur?

Annars då? Jomen jag hatar väl skolan just nu, livet känns hårt så att säga! Lever för hoppet att det snart är vinter och jag får bege mig ut i backarna och må som en kuung ! Pontus har gått under jorden och jag har inte sett pajken sen i lördags..Absolut inte okej vännen, tur jag har pappa som underhåller mig under tiden !

Fan den här veckan kommer gå på tok för långsamt och mina fjärilar i magen vägrar försvinna, känner mig som lycklig fast livet skulle leka om man bara fick slippa skolan !





KOM IGEN :)

Pussar


fuck life


Jag förstår inte hur du kan se mig rakt in i ögonen & ljuga!
Jag är så less,så vilse så trött på livet just nu
Du förstör mig & de viktigaste i mitt liv
Ta mig härifrån!


ANN@


Cause when I'm with him I am thinking of you

Just nu är de gladde lillan, nog för att det är söndag men en dag närmare nästa helg eller hur :)
Har just beställt lite nya kläder, sitter med olja i håret för att det ska bli liiite mindre slitet kanske och nu väntar morötter och dipp i soffan :D

Ni får ha de kung så länge så hörs vi sen :D
Pussar


123 days

Not a day passed me by,not a day passed me by
When I don't think about you
And there's no moving on,'cause I know you're the one
And I can't be without you

All that it takes,one more chance
Don't let our last kiss be our last
Give me tonight,and I'll show you

Stefan-Beutler-sensual-Feel_large.jpg kissing image by fastfilly89

Anna


Trästocks 2007

Var första gången jag träffade Amanda & sen dess har vår vänskap bara vuxit sig starkare! Jag är så otroligt glad att jag träffade dig,även fast folk var emot vår vänskap i början så klarade vi oss igenom de,precis som allting annat vi gått igenom. Vad som än händer vill jag att du ska veta hur mke du betyder för mig & hur mke du har gjort för mig,tack baby!

Jag älskar dig♥
























PUSS ANN@


GODMORGON VÄRLDEN!


Amanda for nyss, nu blire frulle!
Hörs sen!=)

Emma passar på att bjuda på sig själv,söt du är baby!:)


PUSS ANN@


Ume dåå

Nu är jag hemkommen och mycket besviken, började med att jag hade glömt fört över pengar till mitt konto men då fixade jag de, vad händer sen? JOO jag hittar absolut inget... Jag känner mig mycket besviken, nu blir det att beställa allt jag hittar :D

Ikväll blir de då att bege sig till skogen och anna, kommer förmodligen bli världens gokkigaste:)
Så vi hörs antingen sen ikväll eller imorrn :) Det ser vi ju :)

Pussar

for all the joy you brought to my life


Hej!:)
Sov till halv 11 sen var jag utvilad och pigg. Gick direkt ut & oljade andra varvet på vår nya grillplats och det blev riktigt fint! Den kommer nog användas flitigt i vinter kan jag tänka mig:P Tände en brasa i min öppna spis för en stund sen och det börjar bli riktigt mysigt här inne, skönt att komma in i värmen efter att varit ute i kylan hela morgonen. Håller på att ladda hem några filmer som vi ska se ikv, är barnvakt till små tjejerna ikv & mamma har laddat upp med chips,dipp & dricka så det kommer nog bli en kanonkväll. Amanda ska också komma,var det sagt iaf.. hon är i Ume idag & shoppar som vanligt (hade jag också gjort om ja inte vore en fattiglapp..) Till middag blir det kroppkakor,MUMS säger jag!:)jaja, nu ska jag gå upp & bädda till småtjejerna som ska övernatta här i natt!:)
Vi hörs sen!=)




You´ve been my inspinration
Through the lies you were the truth
My world is a better place because of you♥


PUSS ANN@


klappkanon!


Kröp nyss ner i min säng & ligger nu under 2 täcken, mysigt och varmt!:) Kvällen bestod av film, Mange & Johan hämtade upp mig sen drog vi på hemmakväll & hyrde nyaste wallander sen drog vi till Linnea&Peter och såg film. Dom har det riktigt mysigt måste ja få säga. HAHA, förövrigt så kom nyheten ikväll att Mange&Johan ska adoptera..dock har dom inte bestämt färgvalet än,dom pratar om att få prova olika men ja vi lär ju se!;)
Nu ska jag se lite oth sen sova,vi hörs imorrn!:)


Avslutar med en bild från i sommar! Tjejmys snart brudar?♥


PUSS ANN@

Måste försvara mig själv

Lillan här

Jag känner ju nu att jag måste försvara mig lite inför de anna skrev, de var mörkt ute, jag var trött.. Jaa eller det finns väl inte så mycket att säga, jag är helt enkelt inte allt för smart men vafan gör de om 100 år, absolut inget:D

Duschen väntar mig sen film och efter de sömn för att vara taggad på shopping imorrn :D

Pussar :)


Nästa helg ses vi gokkisar :)

typiskt amanda..

på planet:

Lillan- Åh, kolla månen anna!
jag- vars?
Lillan(pekar)-där!
jag- hahahahaha, det är lampan på vingen?
Lillan- jahaaa, jag trodde de va månen


(det som lyser..blir dock inte lika bra med kameran)


Nu måste jag fortsätta vara duktig, projektarbetet i full gång!:)
PUSS ANN@


ensam mamma söker

Helenas son är inte ful...satan så fräsch!
Joacim

PUSS ANN@


Helg dåå

Idag är det efterlängtad helg men vad händer, jo lillan måste jobba ikväll.. Känns inte helt okej men de är ju iaf lite pengar och de behöver jag ju sen :) Kommer ändå inte bli så mycket den här månaden eftersom imorrn är jag borta och på söndag måste jag plugga lite sen är nästa helg väldigt upptagen!!!!

MENMEN
nu blir de mat i magen, skriver när jag kommer hem

Pussar

gumman,du gjorde min dag SÅ mke roligare!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA JAG KAN INTE SLUTA SKRATTA!

Gjorde inte dagen bättre

Till råga på allt idag så har jag smörjt in mig i ansiktet med nått jag inte tål vilket gör att jag har små bubblor lite här och där, men jag antar att de kan vara snyggt? ABSOLUT HELT OKEJ !

Sömn nu, vi hörs imorrn
Gokkes


Har funnits bättre dagar

Det enda jag gör nu för tiden är att vara på skolan, sova på soffan och äta, ibland orkar jag mig ut och gå också, jag längtar tills nästa helg! Jag längtar tills jag har tagit studenten ! Jag längtar tills jag har skaffat ett nytt jobb..

Det är nästan lite för mycket nu för tiden, men nu ska jag vara duktig och snöra på mig lite kläder sen gå till stan och sola, jag är på tok för blek för mitt eget bästa just nu!

Sa jag att det känns alldeles för bra med helg imorrn !?



Skulle springa ett varv runt jorden för att stå på balkongen i världens minsta och äckligaste hotellrum igen!

Näst bästa då, solariumet !
Hörs sen :)
Gokke, lillan

the ugly truth

jag kan beskriva mig med 3 bokstäver just nu.... DÖD! Har tänt en brasa så nu ska jag lägga mig under täcket i soffan & se one tree hill. Hörs sen!

saknar dig lillhjärtat!♥



PUSS ANN@


RSS 2.0