sometimes all you need is one

TjenisPenis!
Väldigt jobbigt att kliva upp i morse måste jag medge! Hade gärna legat kvar nån timme under de varma & mysiga täcket men men ska man jobba så ska man. Något positivt är ju ändå att jag har typ börja gilla att gå på jobbet, förr tyckte ja mest att de va jobbigt & att dagarna gick så himla långsamt men nu har man så himla roligt & timmarna bara rusar förbi!:D  Annars så taggar jag redan för helg, ska ut med BRUDARNA i klassen till helgen & de kommer nog bara bli nice, precis som sist!;)

Sen måste ja bara få säga att när man jobbat en hel dag så kan alltså en liten sak som att lingonsylten är slut göra en så gud förbannad så att man tappar besinningen. Sen att man sätter sig på toa & sen inser att toapappret är slut gör ju inte en på bättre humör.. kan bara någon göra min dag? Nä nu ska jag plugga lite måleri, hörs sen!



jojustja, puss på världens underbaraste människa!:$

Lille pingvinen

Sjukt skönt att vara ledig idag också, det måste jag erkänna ! Just nu sitter jag och försöker få mina ögondroppar ner i ögonen men det verkar som att jag är alldeles för dålig idag! Jag har använt dom hur länge som helst för att jag får så torra ögon men just idag kändes de bättre om jag inte klarar av de;P Aja lite väl mycket prat om mina ögondroppar nu kanske :)

Nu ska jag vara duktig och ta mig nått att äta och sen plugga teori ! Dagens applåd visst? Eller de är klart, får jag inte ner the eyedrops kan jag inte plugga, då måste jag lägga mig och blunda hela dagen så ni kan ju hålla tummarna!

( Varför är jag konstig idag?)

Sen är det bara att vänta på mamma och pappa som äntiligen kommer hem från stockholm ikväll :)

AJA

Pussar !


Sjukaste

Imorse drog jag mig upp ur sängen och gokket med lova för att fara på gudstjänst, jag tar cykeln tänkte jag för då kommer jag ju fram tidigare. Bra tänkt, förutom att mitt lås hade frusit när jag kom fram! Dum som jag är så tänker jag att jag ska kunna lämna cykeln, det är för de första rätt tidigt på morron en söndag och utanför kyrkan jag menar vem tar en cykel utanför en kyrka? Jo nån gör ju de för jag när kommer ut så är den ju borta.. Min fina lilla gröna cykel med blått kedjeskydd... KÄNNS JÄVLIGT OKLART !!!

Men efter gudstjänsten så vart det först frasses och sen skyltsöndag med stina och hanna, riktigt trevligt trots att det var iskallt och ingen snö ;)

Nu är det dags att dra fram chipspåsen för att trycka igen, efter den här helgen rullar jag ju fram, men vad gör de om 100 år ? Jag är dessutom ledig imorrn så det kunde ju inte bli bättre :) Får kanske träna då ? Eller vem försöker jag lura?

Lova skäller där ute så de är bäst att jag går och hämtar in henne :) Vi hörs :)

Pussar

awsome helg!


Helgen har varit på topp & jag kan inte göra mer än att älska livet!:)Skyltsöndag idag med Jonte & Bessam, lite Malin också!:D Väldigt mysigt & väldigt mke folk. Nu ska jag käka midda sen ser vi vad kvällen har att erbjuda, blir nog ingen sen kväll eftersom jobb väntar imorgon!:P

Hörs sen!


Träffade den här pajken i fredags & de va ett tag sen, mke trevligt!:)


Jajemen

Sängen skriker mitt namn nu! Först ska jag släppa ut lova och packa undan chipsen :) GUdstjänst och skyltsöndag imorrn då :) Det skulle ju kunna få snöa inatt också, skulle kännas helt okej för mig :)

Känns som att jag mest babblar nu så de är väl bäst att jag rundar av, men jag skriver väl imorrn när jag kommit hem från stan och så :)

Pussar


Long as you got me you won't need nobody

Medan jag sitter här och är hundvakt åt världens gulligaste lilla lova så tänkte jag att jag skulle bjussa på en liten låt som ju är rätt så bra ;)



Måste också få passa på att säga tack till pontus en gång till, så många gånger som du har ställt upp för mig känns nästan otroligt just nu! Jag kan inte komma på någon annan som skulle sitta med mig och dra dåliga skämt när jag är på dåligt humör bara för att få se mig le. Världens bästa pontus, sådeså !

Nu blir de för mig att beställa hem några kläder, idag är det okej för jag känner att jag har alldeles för mycket att tänka på och då blir jag iaf lite lyckligare av att få köpa nått :)

Pussar !

Helt okej

Gårkvällen var till mesta dels bra :) Idag mår jag bra, klev just upp ur sängen där jag har spenderat min dag med att gokka med lova ! Nu är det bara till att jag klär på mig lite kläder och drar med henne på en sväng, skas nog gå förbo ica och köpa lite godis och dricka också :) Sen blir de bara att ta de lugnt, jag vet inte om pontus skulle komma förbi också (det som sägs på fyllan brukar vara sådär) Aja bäst jag går nu :)

Pussar

kärlek är något man måste förtjäna

Tänkte bara säga att igår va en riktigt trevlig kväll!:)
Idag har jag fullt på schemat,bara roliga saker:)
Så vi hörs maybe later tonight!
PUSS


Bror som Kenny Starfighter!


Fredag


Idag har varit en toppendag, jag är på SÅÅÅ bra humör de bara sprätter i kroppen på mig :D vet inte ens om man säger så men jag gör de iaf!:) skola från halv 11 till halv 1 sen lunch med brudarna & sen stan med Malin & Jonte :D

Sen vill jag bara säga ett stort GRATTIS till mina små änglar Elle & Jossan som tog körkortet idag!!:)
Är så glada för eran skull, jag vet själv hur himla glad jag var dagen jag tog de, vilken frihet säger jag bara!!:D
Fick skjus hem av Jossan & hon kommer & plockar upp mig efter middan sen drar vi till stään!:)

NU ska jag fortsätta min underbara dag,äta fläskfilé & klyftpotatis med hela familjen, brorsan & Jossan är nämligen hemma från Lule över helgen vilket är jätte skojj!:) Tihih ni är bara underbara bägge 2, PÖSS på er!;)

En fin bild på brorsan tjej!=)



Vi hörs imorrn, PUSS!♥

STATION

Fredag då :D

Ikväll är det station som gäller så de är bara köra hårt;) Nemen idag kör vi faktiskt rätt lugnt :)

Nu är de bäst att jag hoppar in i duschen om jag ska bli klar nångång idag:)

Pussar

Pappsen

Har man världens bästa pappa så har man :D Han har inte ens gjort nått speciellt idag men han är bara för rolig. Eller han kom hem från att ha varit och handlat så säger han, Amanda nu kokar vi glögg och dricker de, det roliga med de här är att jag aldrig har gillat glögg och att han fortfarande inte vet de efter 18 år. Sen kommer jag in i köket, då lägger han fram skumtomtar, kolla vad jag har köpt åt dig! Vi har ju alltid skumtomtar vid jul. Jo pappa det har vi fast enda problemet är att jag inte ens tål skumtomtar.. Tur att han försöker göra mig glad iaf:)

Annars är min vanliga tur ute och när jag ska sätta mig och göra en pp till skolan imorrn så går de inte :) Men underbart ! :) Ska inte klaga:D

Nu ska jag gå upp och se om pappa misslyckats med nått mer :)

Pussar

for all the joy you brought to my life

En bild säger mer än tusen ord ♥


I reach to you, you reach to me

Onsdag idag, vilket innebär att jag varit på apu som vanligt. Va med Sture idag, tjoade på i en lägenhet med massa roliga byggare :D Efter 2 fikat fick ja vara på firman, vet inte va ja ska säga förutom att dom är störtskönaaa!! :) Nu har jag proppat i min 2 st varma mackor så nu är magen proppmätt & nu blir de vila en stund & se på bloggar, efter de träna. VI hörs sen, PUSS



Hope it gives you hell

Rätt okej att ha hockeykväll med brullorna ikväll, chips och dipp ABSOLUT !!
Kommer jag rulla fram innan jul? ABSOLUT!!

Nemen okej, som stina säger, vi tar det lugnt mest hela tiden, sovmorron till 10 över 12 imorrn sen en lektion och sen är de bara hem och tvätta, har varit lite svårt när pappa håller på att bygga om i tvättstugan :) Men nu är de på gång igen :D

Lön imorrn känns behövligt om jag säger så :)

Ska inte shoppa upp alla pengar den här gången men man kan ju bara få kolla runt om man hittar nått fint ?=)
Så de är de jag gör nu då :)

PUSSAR

I will love you for ever


Blev tacos till midda i sandis sen blev det hem & lägga in alla bilder & fixa de. Nu ligger jag i sängen nyduschad efter ett spinningpass + lite annan träning, känns skönt!:) Imorrn väntar apu & ja ser faktiskt fram emot de konsitgt nog, hoppas jag hamnar med Jocke, han är så jävla rolig!!! Dagarna bara springer förbi när man är med han!:)

Sen vill jag passa på att gratta min bästa vän som blev faster idag, TUUSEN grattis till dig baby!:)
Längtar till att få träffa henne hihi!:) Älskar dig över allt annat!♥



Nu ska jag läsa lite bloggar sen sova, PUSSGODNATT!=)


klassfest del 1

 BP3HU + BP3MI





















Kommer fler,har massor!
SÅ HÅLL UTKIK!:)

Måste älska

Jag måste bara få tillägga att stina "jag ska inte dricka så mycket på fredag" vidmark just kommenterade GRIIISFYLLA på bloggen, jag vet inte ens vad jag ska säga..Ingen repeat av balzac så är jag nöjd:D

Nu måste mat ner i magen, kanske därför jag har ont?! Vem vet:D

Nemen tjoller:D

Pussar

tillbaaax


En jävligt dålig uppdatering måste ja säga, men har man mke att stå i så har man!:D Lördag blev bättre än vad ja någonsin trott, satan vilken rolig kväll!!:D Kameran va i högsta hugg så det togs rätt så många bilder kan ja lova & jag ska lägga in dom ikv så förhoppningsvis får ni kika på några senare ikv!:) Ikväll blir det baka till skolan, träna, se tv & kanske få lite sällskap, jag trivs med livet!:)

Låten som spelades rätt så mke i lördags!



Nu ska jag käka midda, vi hörs sen PUSS!

Heheh kooom igen

Jag älskar att komma hem efter en (hård) dag på skolan men när man har haft för tajta jeans på sig så man har ont i magen önskar jag att jag hade tagit ett bättre klädbeslut i morse :) Jag hade tänkt att jag skulle vara duktig och gå ut och gå också men så fort de gått över är de bara köra:D

Sitter och lyssnar på sexy bitch och har blivit övertalad om station på fredag:) Sen är det nykter tills den 19 då det blir ume :D

Nu ska jag förmodligen läsa lite bloggar och klappa min mage till sömns :)
Vi hörs sen :)

Pussar:D


Black or white

Imorse när jag satt i bilen och lyssnade på black or white så fick jag bara en sån lycklig känsla i magen, typ som att jag svävade ungefär (kär kanske ni skulle säga, men nejnej) Allt känns som bara bra :) Ensam hemma i helgen, första advent på gång och troligtvis flytt sen :) Kunde nog inte kännas bättre :)

Nu är de bäst jag jobbar på med webdesignen, skriver kanske när jag kommit hem från jobbet ikväll om jag orkar de vill säga :)

Pussar

I won't be anyone's excuse to cry

Riktigt dåligt med uppdatering idag, fy !
Men jag har spenderat hela min dag på soffan sovandes typ, lätt uppgift att somna ikväll också :)

Nu är det iaf paradise och sen entourage så ni får klara er fint utan nått mer :)

Imorrn väntar först skola och sen jobb till 9 så de kommerinte bli så mycket att hurra för då heller :

PussARR

Hemma!

Hej bloggen :)

Nu är jag hemma efter en händelserik kväll, först hade vi uppdragsjakt och sen hamnade vi på olles(känns som standard?) Uppdragsjakten var iaf rolig och olles likaså :) Kan hata seb dock eftersom mitt kort slutar funka 24/7 men vi kommer tillbaka på måndag för att betala olles :) Annars så måste jag säga att både Manne och Sanna är rätt så kung och Lulu likaså :) Nu blir det sängen så jag berättar mer imorrn :)


Pussar

I gotta a feeling, that tonight´s gonna be a good night!


HEJ!:)
Blev lite senare igår än vad vi hade tänkt, vi hämtade upp Vickan & Malin for runt & träffade folk och hade det trevligt. Sen ringde Fosse & ville att vi skulle komma så vi drog till hans polare där dom skulle basta. HAHA vilka snubbar alltså..

Citat av P. igår : -"Alltså man skulle kunna säga att vi är som en vegitarisk köttsoppa - man vet aldrig vad man kommer att få"

Nog av igår för idag är det LÖRDAG & det betyder "that tonight´s gonna be a good night!" Alltså över ett år sen vi hade klassfest sist så jag tror verkligen det kommer bli skojj!:D Brudarna är påväg hit, sen ska försöka hinna göra oss klara innan folket börjar rulla in. Nu måste jag springa in i duschen, vi hörs sen!♥

Vår första klassfest!



NEW MOON (ny måne)

Men hallå lillbloggen:) Idag är det fredag och de blir bio med lillhjärtat :) NEW MOON och jag kunde inte vara mer taggad:) skulle kännas okej om jag inte hade de lockigaste håret man sett men vad gör de:)

NU, stekta nudlar sen far jag:)
PUSSAR

I LOVE LIFE!


Hejhopp!:)
Snart ska johan skjusa mig till skolan & där ska vi bara chilla på måleriet sen sluta & då blir det stan med hjärat!:)
Min familj har dragit till Lule när jag kommer hem så jag får klara mig utan dom ikv, förhoppningsvis följer hjärtat med hem & lagar midda tsm med mig(taaacos♥) & sen blir det Idol för hela slanten & kvällens tema är kärlek, som för övrigt kan vara den bästa känslan i världen?:) fast även den värsta på samma gång!:P

Imorgon är det lördag & jag TAGGAR! Satan så jävla skojj!!:)



Hörs ikv, PUSS

Inside your ugly

Idag fryser jag, som aldrig förr! Ska de betyda att jag kommer bli sjuk igen, jag går som inte med på de ändå så jag tror inte de :D Nu måste jag vara en duktig flicka och plugga in engelska till imorrn, sen är det bara att lägga ner min frusna rumpa i sängen och tagga upp för new moon med lilla hjärtat :)


You're not the one that i think everytime that the telephone rings

Idag är en bra dag, jag har varit på skolan, redovisat nån grej på facebooken ;) Sen lite religion, film om jesus? Sen bar de av till stan med stina och hanna en sväng och efter de var det bara att bege sig hem, jag hade lovat mig själv att inte somna men jag kunde ju inte hålla mig! Gjorde dock inte så mycket eftersom jag fortfarande är trött :)  Efter vilan så var det bara dra på sig vandrar kängorna och ge sig ut på en sväng med hanna och sanna, känner mig rätt nöjd faktiskt!

Jag skulle också vilja säga att våran klass måste vara en alkoholistklass, vi skulle vara nyktra nu fram tills nyårs (eller annandan) me nu ska vi ut på olles på lördag för att se på hockeyn och sen är det ju station nästa helg så inte blir de så inte, men efter de har jag och stina lovat varandra att det ska vara nyktert tills nyårs :) Och då ska jag fan hålla de också :)

Nu väntar how i met your mother i sängen sen ljuv sömn :)
Bjussar på en låt innan jag går också, på nått vis utstrålar den typ festival, inte för att jag sett dom live nångång men min (kära?!) bror har de och berättade vilken stämning det var just under den här låten och jag kan nästan förstå varför ! Egentligen inte min musiksmak men ändå, det är typ fjärilar i magen :D



PUSSAR!!

YEEYY!:)



Hello!:)
Gick super på jobbet, hem till en god midda, fått massa trevlig post & sen satte ja igång att tvätta & städa igen. Jag har verkligen inte haft de fint här alltså, har som aldrig haft tid att städa.. :/ Ändring!
Nu är allt som fixat till på lördag & jag kunde inte vara mer peppad!!:) WIHIIO!:D
Nä nu ska ja fortsätta se greys♥







Hörs sen eller imorrn!:)

The voice

Varför vaknar jag alltid för tidigt?
Nu sitter jag iaf här och borstar mina tänder, klar och jag ska fara om en halvtimme typ, ska jag lägga mig en stund till eller? Kanske inte den bästa idén trots allt:)

Jag slutar ju tidigt idag så jag funderar på att gå ut och gå ut när jag kommer hem eftersom jag bara kommer somna annars, sen skulle ju mitt rum haft sig en omgång också vi ser vad jag orkar :)

Nemen bäst att göra klar de sista, sen är det bara att bege sig till skolan för att ha lite facebook och sen religion..


 

Jag skulle ju säga att längtan är rätt stor !

PUSSAR

Puh!:)


Nu är det mke finare här, haha helt sjukt hur skitigt allting blir när fast man inte ens är hemma!:P Har även hunnit med att träna så nu är jag redo för sängen, vilket känns skönt! Imorgon är det jobb som väntar, väckaren står på 05.30 känns alltid lika kul att lämna sängen på morgonen..♥ Nä nu ska ja som sagt krypa ner, vi hörs imorrn!:)
PUSS GODNATT!

En gammal bild när jag var svarthårig

Ett litet skämt

Det var ju bara ett skämt, de är inget paradise ikväll, då kan jag kika runt på lite kläder istället, innan jag lägger mig och ser gossip :)


Pussar

Varför inte

Mycket flytta snack ikväll och jag måste säga att allt bara känns bättre och bättre, vi har hittat en lägenhet vi gillar och mamma söker jobb för fullt:) (peppar peppar på att allt går bra nu också) Annars har jag hunnit varit ute och gå med mamma också, rätt härligt ute ikväll ändå :)

Men de är bäst jag hoppar in i duschen nu innan paradise :)

Hörs sen :D

Pussar :D

En paus i städningen!:)

Nämn något som gjorde dig glad igår:
johan & jonte!:D
Vad gjorde du kl 08 i morse:
Då sov jag nog forfarande
Vad gjorde du för 15 min sedan:
tog ut tvätt
Det sista du sa högt:
sjöng med i "vi är pojkarna som busar"
Det senaste någon sa till dig:
okej bra, vi hörs sen!=)
Vad har du druckit idag:
vatten & mjölk
Vad var det senaste du åt:
en mandarin
Vad var det senaste du köpte:
festis
Vad är det för färg på din ytterdörr:
Den är brun
Vad är det för väder hos dig nu:
DÅLIGT VÄDER!
Godaste glassmaken:
vanilj
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
njaa..inte kärlek men intresse
Sover du tungt:
sover jag gott brukar ja dräggla haha:D
Drömmer du mardrömmar:
Ibland
Trivs du med ditt jobb:
japp, det gör jag!:)
Favoritklädsel:
de är väl när man tar på sig nått lite finare
Favoritlåt just nu:
Lady Gaga - Bad romance
Vad ser du om du tittar till höger:
soffa & min altan
Vad gör dig glad just nu:
musik!:) + alla planer för de kommande helgerna!:)
Vad ska du göra härnäst:
städa
Höger eller vänsterhänt:
Höger
Humör just nu:
överskottsenergi, pigg & glad=)
Favoritgodis:
Choklad & sura godisar=)
Kläder just nu:
mjukisar & linne
Sommarplaner:
RESA♥( för då är MALIN 18!!:D)
Jobba
Leva livet
Hur många kuddar sover du med:
hm, har 4 st i sängen men sover bara med 2
Spelar du något instrument:
har spelat tvärflöjt när ja va mindre, skulle vilja lära mig gitarr!
Morgon eller nattmänniska:
Kvällsmänniska!
Vad är viktigast för dig:
vänner & familj
Är du kittlig:
som fan under fötterna!
Snarkar du:
mke sällan! Pratar dock i somnen lite oftare:P
Stjärntecken:
Tvilling
Äckligaste insekten:
hmm..alla
Längtar du mest efter just nu:
Lördag & nyårs!!:D


I love you bustroll♥

hejhopp!:)

TJO!:)
Gårkvällen var riktigt trevlig, dock ingen vinst för AIK.. Ikväll blir det att städa lite, vi har nämligen klassfest här på lördag & de ser jag verkligen fram emot!:) Äntligen säger jag bara, var ett år sen sist...så man kan säga att de är på tiden! Husfest har ju lust att bli de roligaste festerna så vi hoppas & tror på de:)Nu ska jag äta klart min mandarin, vi hörs sen!:)

BP3HU + BP3MI





Bara skrattretande

Har nyss sett paradise, nu ska jag kanske kika runt på lite kläder, men jag kan verkligen inte köpa nått nu, har tyyp slut pengar (undrar varför?!)

Aik idag då? Kunde dom bara inte vunnit.. Men nej.. Dom kunde ju inte de..

Kanske ska kika om jag hittar nån ny lägenhet också :)

SKRIVER IMORRN :)

PUSSAR

Allt som görs det hörs

Och det var just därför jag och mina små vänner festade så hela skellefteå visste de i fredags, här är precis alla kort som fanns på min kamera, bara för att du ska få alla stina ;)

   

   

     

    

 

Det var då allt jag hade;)
Kan ta bort nån om det är nån som känns oklar för någon ;)

Pussar



AIK - LULE


TJA TJA BLOGGEN!

Har inte bloggat på skit länge ja vet, men jag har varit med så mke folk att jag helt enkelt inte haft tid att sitta vid nån dator men ni överlever!:) Hade prov idag & de gick bara bra, blev Olle´s ikväll lite sådär spontant med folk, AIK möter Lule så de kommer nog bli en rolig kväll. SES DÄR?:) Sen börjar min kära vän Jonte testjobba på krysset ikv, 17.00- 01.00 så vi ska förbi han en sväng också, ryktet om Big 25 går rätt snabbt i Ske-å;) Börjar 12 imorrn, JAG ÄLSKAR LIVET!!:D

Till helgen blir de nog roadtrip till Lule NICE! Sen kanske ja ska boka in Pite så att ja får träffa mina gokkisar, saknar dom så enormt mke!♥



SES IKV!:)
P.S johan ville att ja skulle skriva att han har stor kuk, SÅ då vet alla de!:)

ANN@

Cha cha bloggen

Måndag idag då, är fortfarande hemme eftersom jag har sovmorron till 10 i 12, kändes rätt så bra om jag ska vara ärlig :) Åt just en god lunch och nu ska jag slänga på mig ett par byxor sen hoppa upp på cykeln (jag kommer ju dö?!)  Nemen har som inte tid att sitta här hur länge som helst nu :)

Hörs väl när jag kommer hem då :)
Pussar

Måste också säga

SUPERLILLANS födelsedag idag då, grattis på dig världens bästa lilla emma !
Hoppas du får en super härlig dag för de förtjänar du :) Ett år närmare krogen för den delen också;)




Så ligger de till

Jag har kommit fram till att vatten kan vara bland de godaste som finns, lägenheten vi ville ha i lule är såld och nu hittar vi ingen som är lika bra(kommer väl nån ny snart hoppas vi), i veckan ska jag och pappa troligtvis börja städa ur vindan, slänga bort allt skrot vi har samlat på oss genom åren känns rätt bra faktiskt :D

Paradise hotell börjar nu så jag ska gå och se de:)
Skriver väl sen eller imorrn :)

Pussar


Orkar inte rubriker...

Sitter och dricker vatten som om jag aldrig smakat de förr, nu väntar vem kan slå filip och fredrik+ en hel del sorbet (stavas de så?) blir kung hur de än stavas:D


Pussar

söndag då

Jag vet inte vad som hade hänt med bloggen så jag bytte bara tillbaka till en vanlig:) Får funka för tillfället:)

Gårdagen var iaf riktigt trevlig, började hemma hos josse med lite 3,5or och annat mindre gott, sen bar de av till olles där vi träffar hanna och sanna de första vi gör, sen spenderas resten av kvällen där, med att sitta och skratta åt alla andra som var för fulla :) Efter de bagav vi oss till max och stog i kö i typ en timme för att få lite mat, men de var helt klart värt de :)

Hade önskat att jag hade kameran igår också, men så var de ju inte, men så fort jag fått kameran från sanna så ska ni iaf få bilder från i fredags :)

Pussar

at getberget

Sitter hos Josse, och nog fan kör vi! Eller kör och kör, vi kör 3,5or racet men de funkar fan bra:D Josse är för rolig och nu har hon kört tokmycket medans jag har skrivit här så nu måste jag också ta mitt glas och köra på :) Men jag skriver imorrn :)


LÖRDAGSMYS skare vara:D

Pussar

Vem är jag

Men nog kör jag ikväll igen ändå, josse tänkte 3,5or och då tänkte jag, jag lever en gång och nu mår jag rätt bra  så varför inte :) Ikväll hittar ni alltså mig på olles eller calles, troligtvis olles, men de blir INGEN upprepning av igår, ikväll är det lugnt som gäller :)

Fast å andra sidan, går det att ta de lugnt med den här tjejen :)



Måste väl bli till en människa nu då, mycket med sminket då !!

Pussar :)


Finns nog inget att säga

Igår vart då verkligen turkietfylla.. Vet inte vad jag ska säga om mitt mående heller.. Troligtvis fortfarande full och jag funderar på att lägga mig och sova ett tag till, känns som att jag kanske behöver de ! Stina sov på golvet och har tappat bort sin jacka och min kamera är borta (dock återfunnen hos sanna nu) Det här är ett skämt, känner mig inte redo att skriva här än, så jag gör de sen :)

Pussaer


All in!

Ikväll kan bara sluta bra, vi kör all in ala turkie style!! Sanna bränner ut en skiva med turkiet låtar medan jag och stina mest bara tagga upp! Jag vet inte vad jag ska ha på mig men vad gör de:D Rotar fram overallen och tar på mig den ! Då är jag ju ändå snyggast på stället :)

Nemen nu tjollar jag bara:D
Orkar inte skriva nå mer ikväll, men kameran kommer vara med så bilder kommer imorrn :)
Nu kör vi bara :D



De blir nått såntdär ikväll då :D

Pussar

helg igen!:)


De är dags för fredagsmys
Om det så är det sista jag gör

Snart är de fredagsmys
Hoppas inte föräldrarna stör

Nu är det slut på veckan
Det är dags för fredagsmy-ys


HIHIHIHIHIHIHIHIHI fredagsmys gillas starkt!
förövrigt kommer brorsan hem ikväll!:)
PUSS PÅ ALLA SOM VILL HA:*:*
(ja jag är på bra humör!)


brorsan♥


ANN@


VI ROCKAR FETT

Som Sanna så fint hade kommenterat så är de vi som rockar fett imorrn och jag kunde inte längta mer just nu !! Stina kör först till toxen medans vi andra känner oss liite mer lugna, jag väntar mest på remix ala stinix !!

Idag har det fan inte hänt nått skulle jag säga, eller ja vi har ju haft facebook mest hela dagen så jag har ju hängt där :) Hockey på gång nu, men innan jag går så vill jag ägna ett litet tack åt patrik!

Skriver väl kanske sen, annars kommer en över taggad lillan imorrn :D





Jag skulle gå på vatten för din skull!!


ibland inser man!

HAHA!
sen tycker ja inte du ska tro att allt handlar om dig de ja skriver bara för att de står A. Men nog med de.


MOT SÄNGEN!!<3
NU ska jag leva livet så JÄVLA GÖTT!
Suckers!


UME !!

Nemen måste berätta om dagen då, vi har haft prov sen kommer Sanna, men ska vi inte fara till ume och sen är de ju bara köra efter de:D Efter att ha lämnat papper på jysk och mat så skulle vi på stan, jag och stina var väl inte så lyckade och satsade mest på godiset (flickan med pez-jackan) Hanna och Sanna körde dock lite hårdare :D Sen var det bara köpa en fin skiva och sätta sig i bilen hem där dom hann tagga upp mig inför ballen på fredag så jag ska ju då dit, men de blir kul :D Innan stan hann vi bli stoppade av polisen också och det blev lite små nervöst :)

Nemen nu ska jag kika runt ett tag till sen blir de att störta ner i sängen :)
Pussar

one word turns into a war

A.
Why is it the smallest things that tear us down?

I never meant to start a war
You know I never wanna hurt you



En grymt bra låt!


ANN@

sometimes all you need is one


All I have is you

Sitter här på webbdesignen igen, går väl inte jätte bra men funkar i krig ändå!

Har egentligen inte så mycket att säga som vanligt men man kan ju få skriva ändå :)
Undrar om det blir lite king.com nu :) I believe soo !!

Skriver sen :)
Pussar

Hur kan man ha så tur som jag



Det går ju nästan inte ens att förklara, och ingen annan behöver förstå men du är den bästa vännen som jag någonsin kunde hoppats på att hitta!
För du är där när ingen ser mig för att stötta mig och jag kunde inte vara mer tacksam!


Måste bara få hylla bäste vän lite snabbt efter allt han har gjort för mig!

Annars har jag jobbat ikväll, väldigt lugnt måste jag säga, inte mig emot! Har också hunnit boka biljetter till new moon nästa fredag men superlillan :) Kommer ju bli helt perfekt :D Är ju sjukt trött nu så jag ska krypa ner till kojs :) Vi hörs väl imorrn
Pussar


ALKFnaf

Sitter på skolan, känns rätt ovanligt att vi sitter vid datorn! Fast nu har vi faktiskt svenska istället för turism(facebook). Orkar inte vara här idag men nog är jag de ändå, studenten känns rätt härlig just nu, så länge jag bara får flytta också !

Man måste ju också få lov att älska när man vaknar på morron och längtar till kvällen så man får sova igen.. Känns som ett rätt säkert bevis på att den här veckan inte kommer vara allt för bra! Kommer nog till en lösning så småningom :)

Bäst jag jobbar vidare med mina fina ord,
Hörs väl sen:)
Pussar

mysa


att bara ha någon vid sin sida när man sover (Y)


Jaa varför inte

Ojojoj, vilken helg, utgång både fredag och lördag, hände väl mindre roliga grejer båda kvällarna, men jag känner inte att de är nått man skriver om här :) Så jag tar bara upp de som var bra !

Lite spontant båda kvällarna, börjar väl med bilderna från fredag :)

     

     

 

Sen var hemgången de enda vettiga, lusan anlände och vi insåg att vi var sugna på lite vin, på calles så klart, hur går de när man lämnar kristoffer johansson med en kamera? De kommer ni få se :)

       

     

       

   

Jaa, ni ser ju kvaliten på vissa bilder men de kan ju vara roligt:) Enda som var tråkigt var att jag fick slut batteri just när Rasmus kom så jag fick inga bilder på han, men vi överlever nog :)


snör in en till när ja lix är igång

Lady Gaga - Bad Romance


Tack för gårkvällen alla som var inblandade♥
Nu duschen sen Bolia!
ANN@


en av dom skönaste låtarna



trust..

ibland räcker inte ord till..


FEST SOM FAN!!

fyfan sjdå jävla nice det är ikväll vi har shottat ovh drucit öl som fan fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam så nice!!!!!!!!!!! nu ska vi till olles!!!v PUSS alla bögar!
KNUKLLA ÄALLA SUGNA & alla ickna ugna
<<<<<<<<<<<ANN@


Meet me halfway

god morron :)
Klockan är alltså 20 över tio, jag måste cykla till jobbet om typ 10 minuter och jag har fortfarande inga kläder på mig, men jag prioriterar bloggen istället :)

Tänkte bara säga att jag kommer vara borta till kankse halv 8 nudå, ännu senare om jag inte orkar skriva inlägg dirket jag kommer hem! Måste också säga att jag är ensam hemma hela helgen, eller jag har ju lova men de gör då inte saken bättre, hon kommer skrämma skiter ur mig... Får hoppas på överlevnad :)

Nemen nu är de väl bäst att jag går och klä mig då, kan ju inte komma till jobbet i morronrock, skulle inte riktigt se bra ut kan jag tänka mig :)

Hörs sen då :)

Pussar

Måste bara

HAHAH satt ju och kikade igenom sommarbilder och måste säga att jag kan ha hittat en av dom roligaste faktiskt :D



Jag tror inte att jag kunde se mer sliten ut än vad jag gjorde just här, men att krille är såhär full är ju inte dirket nån nyhet !

Sommar

Tro mig, jag älskar vintern och att få fara ut och åka men just nu kan jag inte låta bli att längta till de här...



festival, sommar, varmt!! med världens bäste folk och framför allt i långt hår..


Ledig !

Nu är jag tillbaka, tro inte att jag har badat tills nu dock! Jag har hunnit spackla pyramiden och sett hockey också :) Jag som trodde att dom skulle vara i finland, men där hade jag ju iaf fel, fast de ska ju dit i helgen så de kanske får räknas?

Imorrn är jag då ledig från skolan, eller "ledig" vi ska jobba lite hemma men de ska jag nog kunna ordna :) Fast tro inte att jag ska få en skön dag hemma för de, nejnej, jag ska ju faktiskt och jobba ett lång pass från 11 till 7 men de är bra med pengar sen så jag ska då verkligen inte klaga :)

Tänkte också passa på och fråga om de är nån av mina fina vänner som är i behov av en ny plattång, jag har nämligen en sånhär som du ser på bilden som egentligen är super bra :) Men jag har köpt mig en icurl istället och eftersom jag inte ens plattar mitt hår så ofta så känns de rätt onödigt med två stycken! Är nån sugen så är de bara höra av sig till mig på [email protected] :) Hoppas nån är sugen nudå :)



Skriver kanske sen :)
Pussar


When you see my face hope it gives you hell

Efter en alldeles för hård dag, med allt för långa facebook lektioner unnar jag mig ett långt bad nu :)

Skriver sen :)

Pussar

Gör bara bort de

Nu kommer bilderna, har ingen ork eller nån lust, och jag håller på att bli sjuk men flytten börjar kännas mer seriöst nu, så fort en av mamma och pappa har hittat jobb köper vi lägenhet i lule och den andra bor kvar i en lägenhet här i skellefteå tills den har hittat jobb, det börjar närma sig mina vänner, och tro de eller ej men de känns helt okej :)



     

     

       



    

Avslutar hela inlägget med att säga att jag har världens bästa vänner och med att visa en liten bild på en super emma :)



Allt för mig, nu mer np :)
Pussar


Nöt

Nöter newport harbor, bilderna kommer sen :)

pussar

Oklart

Just nu känner jag mig oklar på nått vis, jag vet inte vars jag kommer vara i sommar, hur ska jag göra med allt? Vars ska jag jobba, vars ska jag bo? Det skulle vara sjukt kul att flytta och börja om men hur gör man de? Jag har alltid bott här, jag har alla här hur ska jag kunna flytta nån annanstans och hitta nya vänner? Nu börjar jag mest känna att jag inte vet nått, mamma måste hjälpa mig, men hon kommer säga åt mig att söka jobb i lule, vågar jag flytta härifrån, jag har ju inga val om jag inte ska jobba på ica här och bo själv nånstans och det ska jag ju verkligen inte... Om jag bara kunde få ihop nått i de här lite, om mamma bara kunde få ett jobb då så jag vet att jag ska flytta skulle de ändå kännas lite bättre.. Mamma vet inget, pappa vet inget, jag vet inget, de enda jag vet är att om jag skulle fara så blir det fet avskedsfest :) Det är  ju alltid nått:)

All the days you spent with me now seem so far away


ANN@


råd, anna

Nej, anna du vill nog knappt inte se mina, men de är inte därför jag är tillbaka, jag tänkte bara lägga ut länkarna till lägenheterna som vi är sugna på :)

http://beskrivningar.capitex.se/CapitexResources/Capitex.Web.UI.WebControls.Object/Capitex.Web.UI.WebControls.Object.AllPictures.aspx?GUID=3M6STSL6L69BNK23&TYP=CMBoLgh&Skin=HSBMaklarnaLulea&usecache=&from=Hemnet&ds=

http://beskrivningar.capitex.se/CapitexResources/Capitex.Web.UI.WebControls.Object/Capitex.Web.UI.WebControls.Object.AllPictures.aspx?GUID=3MNIDA2M13VT9UEU&TYP=CMBoLgh&Skin=JonasNilsson&usecache=&from=Hemnet&ds=

http://boporten.capitex.se/images.aspx?OBJGUID=3ICJ9OTQVFCG5IJ3&OBJTYPE=CMBoLgh

http://www.svenskfast.se/Pages/ObjectViewPictures.aspx?objectid=3MBJ3PAUHUHGANEK

Dom två första är från lule och dom två andra från ume, sista är inte så fin egentligen, men när vi gjort om de vi vill så kan de bli toppen, fast just nu är vi väl mest sugna på den första i lule :) Mamma är så sugen nu att hon sa idag att hon skulle köpa den nu medans hon hade pengar, sen fick hon fixa sig ett jobb på nått vis, men så fort behöver vi ju inte härifrån!

Anna vill ha dina råd på dehär

gick hårt till i fredags


Bessam skickade sina bilder från mobilen, vill vi ens se amandas bilder?
vette fan alltså...





btw, ElleCilla lever ni?
GodNatt ANN@

Lika bra

Bloggen har väl varit lite död på sistone kan jag tycka, men jag har helt enkelt inte orkat skriva nått.. Laddade upp bilderna från kameran till datorn nyss så jag ska försöka orka lägga in dom här imorrn, de blir ju jätte bra:)

Fick lite mer klartecken om fredan av elle idag, kändes ju helt okej :) Vissa delar kanske kändes lite mer oklara, så vissa kan ju räkna med ett förlåt-samtal inom en snar framtid :) alltid ska de vara nått med vårat partycrew, men vi är ju rätt roliga ändå :)?

Nu ska jag väl kanske beställa nå kläder :)
Sen blir de sömn :)
Lägger in bilderna imorrn då :)
pussar 

jahapp


man hade inget val, nu blir det mörkerpromenix i Bäckfors med Linnea..åh varför har man sånna här vänner som tvingar ut en i mörkret? aja,hon får bli bytet till alla rovdjur. Går aldrig utan för gården när det är mörk (nej,de finns inga gatlysen i b-fors om ni undrar!)


En liten extra puss på min lillasyrra som är sjuk,krya på dig hjärtat!♥


SEE YAA SUCKERS!
ANN@

Vad hände

Måste bara fråga, vart försvann alla i fredags ?


RSS 2.0